Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyle br konu var ama bu yeni baştan olsun bnim de ihtiyacım var:) kac yasındasın ne zamdr brliktesniz?:)
öyle durduk yere içinden geldgi için mi yapmak istediğn sürpriz? :)
Ben bi battaniye yaptırdım.Üstüne de ona hitap sözcüğümü yazdırdım.Koca bebeğim yani.Evlenince ona sarılıp uyuycaz birlikte inşallah.![]()
sen yaptıklarını bir anlatsan bari:) 2 bsiklet blup sonra onu dağa cıkarabilirsin:))
ay kıyamam yaa çok romantık tatlım bayıldımm hadı inş=) guzel hberlerinide burda bnmle paylaşırsan çok daha mutlu olurum tabı=)) bende sevgili kıtabı yaptırdım karıkatur seklınde kıtap tasarladım aşkımı anlattım bızı yaptımm ayy çok tatlı oldu görsenız:))) bırde kocaman kalpli bır kutu yaptım uzerını hoş kaşmır bır kumaşla kapladıktan snra ıcıne bugune kadr bana atmış olduğu msajları,şiirleri yazdım ve kndı yazdıklarımıda yazdım.konuşam cikolata var ses kaydedıcısı var madlen cıkolata kabının uzerınde onada sesımı kaydettm senı çok sevıyorum dıye onuda ıcıne koydum fotoğraflarımızdan oluşan ılk gunden ıtıbaren olan tum fotoları album yaptım onuda bu kutunun ıcıne koydum sonra hoş cikolata ve çilek kokulu mumlarda aldım bırde romantık aşk kokan bır filmide ıcıne koydum gül yapraklarınıda eklemeyı unutmadım tabı mukemmel oldu kızlar ınanın oyle ıcıme sindiki anlatamam=) yıldonumumuz için yapmiştım ona bayıldı hayran kaldı başucundan ayırmıyo kutumu :))
kızlar benim de sevgilimin doğum günü yaklaşıyo hediyenin dışında nasıl bir sürpriz yapabilirim?
Antika bi albüm aldım,böyle kuru yapraklardan yapma gibi,mis gibi saman kağıdı kokuyor.30'dan fazla fotoğraf çıkarttım.Her sayfaya bir resim yapıştırdım,altına bir de foto boyutunda renkli kayıtlar.Gün be gün nasıl bugünlere geldiğimizi yazdım.Sonunda da gelecek için dileklerimi yazmıştım.Bayılmıştı.
![]()
tatlım senın kafanda bıseyler varmı ne tarz bırsey ıstıyorsun peki ve nelerden hoşlanır?? ona göre bır yol izlemek lazım dıye dusnuyorum=)
Yaaa şaka bi yana ne geldi aklıma. Bi forma al kendine bjk forması,arkasına da AŞKIN BENİ 7 BİTİRDİ yazdır.7 numara giymiş oluyorsun,hem de aşkını itiraf ediyorsunGüzel bi pasta yaptır.
Aklıma gelirse yazarım yine canım.
![]()
vaaoov bayıldımm bu fikreee ! :) ama formalar da 95 tl canım ben casio saat alcam işte bu cuma forma alcaktım orjinal ama sevgilim saat daha güzel olur dedi 40 tl artıyo![]()
canım onun yanında guzel bır not yaz çok hoşbır not kartına yada bende saat almıştım ve saatcıde arkasına metal kısmına her anımın senınle geçmesi dileğiyle gıbılerınden bır yazı yazdırmıştm gerckten mukemmel gorunuyor istersen bu tarz bıseyde yapabılırsın...