• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizi çok güzel bir bayanla????

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
sevgilinizi çok güzel ama tanımadığınız bir bayanla sohbet ederken gördünüz tepkiniz ne olur????delikafadulden
yanağından öperek sohbete dahilmi olursunuz yoksa kızın kim olduğunumu direk sorarsınız veya görmemzliktenmi gelirsiniz ????:kahve:

bozulurum ama gülümseyerek yanlarına gider kıza kendimi tanıtırım sonrada sevgilimin koluna girer muhabbete devam ederim.

acayip bozulurum kıskançlıktan çatlarım ama genede yanlarına giderim

aşkıma sarılırım öperim:emir_bebek:

sonra yalnız kalıncada:oklava::oklava:

Çok kez gördüm işi gereği :1closedeyes:

Heç biri benden gözel değildi :roflol:

ay artık benim için bi ükela üye smili yapmaları lasım :roflol:

şaka bi yana,
evet aynen gülümseyerek yanına gider, selam veririm, zaten tanıştırır hemen, usule uygun şekilde, benim katılabileceğim konuysa kesin konuşurum :1rolleyes: yoksa sessiz dururum ama hep tebessüm ederim, ama hemcinsimi ince ince süzerim tabii :1rolleyes:

sevgilime dicek sözüm yok, işinden dolayı sıklıkla olan bişi bu, alıştım çoktan...

ıyy bak konu baslıgına bıle gıcık oldum
kız guzel ya da cırkıın bence frketmez her turlu delır olurum bak ıptal oldum düşünemıyorum bıle
su a n :oklava:

Şöyle ki;

Sevgilim olacak şahsiyet; benden gizli tutulan planlı bir görüşmeye gidemez !

Diyelim ki gitmiş haberim yok, öyle tesadüfen denk geldim; yanına gider miyim gitmez miyim bilmiyorum; ama kesinlikle o dakikadan itibaren hayatımdan çıkmıştır.

Ama yolda yürürken karşılaşmış, konuşuyorlar ( ... )... ben de denk geldim;

Rahatsız olmamı gerektirecek şey bayanın güzelliği değil; konuşma ve davranışlardaki seviyesizliktir.

Aksi halde hiçbir rahatsızlık duymam;

Bunun için özel bir tavır da sergilemem... Yanına giderim; bayanla da tanışmış olurum böylece...

Konuşabilir oldukça normaldir. Kaldı ki bende eşimden daha yakışıklı erkeklerle konuşurum ama bu art niyetli olduğumu göstermez. Eşiminde mutlaka bir nedeni vardır ve görüşüyordur. Normal yani. Yanlarınada gitmem, hesapta sormam.

ilk anda şaşırırım belki ama normal şeyler bunlar tabi ona karşı seviyesını ilk önce ölçerim.. yanına gülümseyerek gider aşkımı öperk kızlada tokalaşırım:1closedeyes: ondan sonra yanlz kaldıgımızda kim oldugunu sorarım neden orada oldugunu felan öğrenirim..

ıyy bak konu baslıgına bıle gıcık oldum
kız guzel ya da cırkıın bence frketmez her turlu delır olurum bak ıptal oldum düşünemıyorum bıle
su a n :oklava:

kız sen ne kıskanç hatunsun öyle-tatlicadiarzu-düşünüyorumda senin sevgilinin yerinde olmak istemezdim kurutursun sen adamıdelikafadulden

Konuşabilir oldukça normaldir. Kaldı ki bende eşimden daha yakışıklı erkeklerle konuşurum ama bu art niyetli olduğumu göstermez. Eşiminde mutlaka bir nedeni vardır ve görüşüyordur. Normal yani. Yanlarınada gitmem, hesapta sormam.

sende çok rahatmışsın canım yaafisfisfis

Yani ama kadın çok güzelse suçu ne ki ?

Kimseyle konuşmayacak mı güzel kadınlar...
Konuşuyorlar diye sevgilime sarkıyor demek değil ya...
Zaten hal ve tavırlarından belli olur...

giderim yanlarına kocaman bir öpücükle aşkımı kucaklarım kadını süzerim şöle bi :jeyyar: anlarım zaten hali tavrından saf dışı ederim sonrada ortadan bi koku aldıysam sevgilimin başının etini yerim :oklava: :mymeka:

Şöyle ki;

Sevgilim olacak şahsiyet; benden gizli tutulan planlı bir görüşmeye gidemez !

Diyelim ki gitmiş haberim yok, öyle tesadüfen denk geldim; yanına gider miyim gitmez miyim bilmiyorum; ama kesinlikle o dakikadan itibaren hayatımdan çıkmıştır.

Ama yolda yürürken karşılaşmış, konuşuyorlar ( ... )... ben de denk geldim;

Rahatsız olmamı gerektirecek şey bayanın güzelliği değil; konuşma ve davranışlardaki seviyesizliktir.

Aksi halde hiçbir rahatsızlık duymam;

Bunun için özel bir tavır da sergilemem... Yanına giderim; bayanla da tanışmış olurum böylece...
bir imza da benden alkisalkisalkis

benım ne yapacagım bellı de :oklava: gene de ılk olarak olayı anlamak ıcın yanlarına gıder olayın gıdısatına gore Allah ne verdıyse... :roflol: :roflol:

sende çok rahatmışsın canım yaafisfisfis

Erkeklerle ilişkimiz var diye adamları tecrit mi edeceğiz. Tabiki konuşabilirler, iş için olabilir, eski bir arkadaşı olabilir. Ne var bunda anlamadım. Bunun adı rahatlık değilki güzelim.
Ben her defasında söylüyorum ama malesef kulak arkası yapılıyor, bakın arkadaşlar boşuna kıskançlıklar yapmayın. Sizi aldatacak erkek gözünüzün içine baka baka aldatır, zincire vursanız gene aldatır. Olay bu kadar basittir.

bence olabılır.
giderim yanlarına oturur benı alakadar eder bi sohbetse katılırım elbet..
sonucta okul hayatında bi arkadası olabılır,hemsehrısı olabılır..
hemen kıza karsı potansiyel dusman gozuyle bakmak pek saglıklı değil bana göre.

empatı yapmak lazım bu tur konularda sonucta lise-unıv zamanında bi erkek arkdasınızla biyerde oturup sohbet edıyorsunuz sevgılınız-esınız sızı gordugunde ne yapar?? hemen kıskanıp ikinizide orda rezilmi eder,yoksa olgunlukla otururmu yanınızda?? yerimseniben

kıskanmasına kıskanırım tabii ki hemende giderim yanlarına yüzümdeki ifadeyi bozmam karşı tarafı havaya sokmam yüzleri değişirse anlarım bişey olduğunu eeehhh geriye suratları şekle sokmak kalır demi ama:)))

Back
X