Sevgilinizi mutlu etmek için neler yaparsınız?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Sevgilinizi , eşinizi mutlu etmek için neler yaparsınız? veya size sunduğu seçeneklerle onu mutlu etmek her istediğini yapar mısınız ?:82:

ben elimden gelidğince yaparım, hatta biraz da zorlarım ama onun zararına olabilecek bir şeyse açıkçası içim gitse de yapmıyorum, mesela gecenin bir vakti un helvası dersen bana onu yapmam işte üşendiğimden değil, zararlı sonuçta:9:

ben elimden gelidğince yaparım, hatta biraz da zorlarım ama onun zararına olabilecek bir şeyse açıkçası içim gitse de yapmıyorum, mesela gecenin bir vakti un helvası dersen bana onu yapmam işte üşendiğimden değil, zararlı sonuçta:9:

kız un helvasıda gece vakti hiç yapılmazki kolay bişey değil kavur allah kavur kolu kopuyor insanın:1:

kavurmak değil içine koyduğumuz yağ beni bitiriyo:50: e artık yaş ilerlliyo sağlıklı yaşamak lazım değil mi... işte bu gibi şeyler yapmıyorum ama diğer mutlu edicek şeyleri yapmaya çalışırım, hoş erkekleri en mutlu eden şey de midelerine ziyafet değil mi:))):56:

şaka bi yana ben ona genelde minikte olsa süprizler yapmayı seviyorum. mesela görüşmeye giderken en basitinden çikolata alıp çantama koyuyorum :90:
hediyeler almayı çok severim... her istediğini yapmak derken o benden bişey istemez genelde. yani kendine dikkat et, üzme sakın kendini, derslerini çalış aksatma sakın gibilerinden... şunu yap bunu yap dediği olmadı. yani hatırlayamadım şu an, hatırlarsam yazarım...

ha, biraz kısıtlamalar var öyle çok çok açık giyinme gibi. pek karışmaz kıyafetlerime genelde, bende öyle çok açık giyinmem zaten...

mesela dün nette çook güzel bi şiirle karşılaştım.hemen bi kağıda yazdım. şu aralar gribim, sesim biraz daha düzelsin okumayı düşünüyorum :97:

herşeyi yaptım her dediğinee evet dedimm evet dediğimm zamanlarr evet mutlulukdann uçuyodu ağzı açık kalıyodu şaşırıyodu..peki sonundamı ne oldu geldi bana ben senden sıkıldım ilgiden kıskanclıklarından sıkıldım dedi çekti gitti...:26:

canına okuyorum okuyorum tartısmanın en can alıcı yerinde tatlısın yaa diyorum yumuşuyo kedi moduna geliyor.. al sana sevgi işte başka napıcam :):):) ahahha

herşeyi yaptım her dediğinee evet dedimm evet dediğimm zamanlarr evet mutlulukdann uçuyodu ağzı açık kalıyodu şaşırıyodu..peki sonundamı ne oldu geldi bana ben senden sıkıldım ilgiden kıskanclıklarından sıkıldım dedi çekti gitti...:26:
ben öyle her şeyde taviz vermem. okul gezileri oluyo. mesela geçen yıl fethiye ölüdeniz'e gezi oldu. gitmek, görmek istiyorum. zaten gece yola çıkılcak, sabah 5-6 gibi orda oluncak, akşam 10 a kadar gezilip, gece geri dönülcekti ve fiyatı çook uygundu. bana gitme dedi. askerde ya kıskanıyo birde. hak veriyorum ama geziyede katılmak istiyorum. ne yaptım ne ettim ikna ettim. her dediğine "he tamam" dersek ohoo... annem babam izin veriyo o yok dedi diye evde otursamıydım. gitmeden bi kaç gün önce o da bana hak verdi bende onu haklı gördüğümü ama gitmeyide istediğimi söyledim. o da dikkat et kendine figen'in yanından ayrılmak yok dedi :27:

sanırım ben sevgilime soğuk davraıyorum güzel sözler söle sıkı sıkı sarıl öp diyor hiç burakma beni diyor

ben de tam tersi sürekli bi öpesim var, koca adam oldu kazık kadar hala mıncık mıncık severim onu:) ama yalnızken sadeece tabi:) bir de kısıtlama durumu demişsiniz kendinizi onun yerine koyun derim ben. bu zamana kadar bazı şeylerimi kısıtlayan erkeklere maço gözüyle bakardım ama biraz da haklı olabileceklerini düşününün derim ben, tabi bi sınırı var bunun.

ben de tam tersi sürekli bi öpesim var, koca adam oldu kazık kadar hala mıncık mıncık severim onu:) ama yalnızken sadeece tabi:) bir de kısıtlama durumu demişsiniz kendinizi onun yerine koyun derim ben. bu zamana kadar bazı şeylerimi kısıtlayan erkeklere maço gözüyle bakardım ama biraz da haklı olabileceklerini düşününün derim ben, tabi bi sınırı var bunun.

bende nedense pek soğuk davranıyorum evet pek öpüp sarılmam ama sevgilim ghep öper sıkı sıkı sarıl bende mi tuhaflık sevgilimde mi anlamadım

Her dediklerine evet dememek lazım zaten, sonra şımarıp havaya giriyorlar. Erkekler hayır demesini bilen kadını çekici bulur.

gülüyorum ben gülünce çok mutlu oluyor ama gerçekten her dediğini yapmammak lazım her dediğini yapınca mutlu olmuyor ki çünkü bir süre sonra bunlar senin görevin haline geliyor ...arada yapmak lazım

gülüyorum ben gülünce çok mutlu oluyor ama gerçekten her dediğini yapmammak lazım her dediğini yapınca mutlu olmuyor ki çünkü bir süre sonra bunlar senin görevin haline geliyor ...arada yapmak lazım

Gülmek gerçekten önemli. Erkekler her şeyi sorun etmeyen, neşeli, güler yüzlü bayanları daha çok beğeniyorlar ve onlarla daha mutlu oluyorlar.

Üzülseniz de sıkılsanız da fazla yansıtmayın, ağlayacaksanız sakın onun yanında ağlamayın. İsterseniz kendi kendinize ağlama krizine girin, ortalığı yıkın ama o bu halinizi görmesin. Yoksa sizi güçsüz ve sorunlu biri olarak algılıyorlar. Onu dinleyin, dertlerini paylaşın. Sürekli ilişkiniz hakkında konuşup "beni seviyor musun, bu ilişki nereye gidiyor" vs muhabbetler yapmayın. Ben bu hataları yaptım ve yaşayarak öğrendim doğrusunu.

Tatlı dilli olmak işe yarıyor öncelıkle...Ben de öyledirim sözlüm de.Bir şey ıcın ızın alırım hayır derse ıkna çabalarını düşünürüm eger ıkna olmussa hağla sorun varsa ıcım rahat etmez ve ıstedıgını yaparım ama genelde ıkna olur..Anlayış çerçevesınde ilişkımızı yurutürüz böylelıkle..

Back
X