Sevgilinizin ailesinin size karşı tavrı nasıl kızlar?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
ben bu konuda dertliyim sanırım arkadaşlar 3,5 yıldır çıkyoruz farklı şehirlerdeyiz henüz telefon dışında görüşüp tanışmadık.ailesi çok soğuk 1 kaç kere aradım çok soğuk karşıladılar ee tabi insan bi kere olsun sıcaklık ve ilgi bekliyor.Tabi o karşılamadan sonra bir daha aramdım abalsı msnimde ekli bazen konuşuyoruz tabi ben selam veriyorum hep kısa cevaplar ve sohpet tam anlamıyla bitiyor.Dün de yaşadım bu durumu ve msn de engelledim konuşmamak için sevgilimde haklısın aşkım diyo ama yapabilceğim bi şey şuan lık yok cnm dio.Tanıyınca sevceksin onlarda seni sevicek diyor ama yine kafama takılıo size karşı nasıl tavırları kızlar benim gibi olan var mı?

olabilir..zamanla düzelir..hemen de şapur şupur muhabbet olmaz ki..benim durumumda öyle idi..zamanla düzeldi

daha tanışmamışsınız ki ne kadar sıcak olabilirler?
ablası da hiç görmediği biriyle ne kadar muhabbet edebilir?
bence garip bir durum yok ortada..

canım ben anlamadım telefon dışında görüşüp konuşmadığın biriyle nasıl ciddi oluyorsun ve hatta ailesinden yakın ilgi bekliyorsun ki?
ben bile 4 senelik sevgilimin ailesiyle görüşmüyorum...şaşırdım doğrusubenneyaptımki

ben bu konuda dertliyim sanırım arkadaşlar 3,5 yıldır çıkyoruz farklı şehirlerdeyiz henüz telefon dışında görüşüp tanışmadık.ailesi çok soğuk 1 kaç kere aradım çok soğuk karşıladılar ee tabi insan bi kere olsun sıcaklık ve ilgi bekliyor.Tabi o karşılamadan sonra bir daha aramdım abalsı msnimde ekli bazen konuşuyoruz tabi ben selam veriyorum hep kısa cevaplar ve sohpet tam anlamıyla bitiyor.Dün de yaşadım bu durumu ve msn de engelledim konuşmamak için sevgilimde haklısın aşkım diyo ama yapabilceğim bi şey şuan lık yok cnm dio.Tanıyınca sevceksin onlarda seni sevicek diyor ama yine kafama takılıo size karşı nasıl tavırları kızlar benim gibi olan var mı?

nasıl yani.3 buçuk yıldır hiç başbaşa görüşmediniz... telefon dışında.
yok bunu ben anlamıyorum....bence bu çıkma değil....

Siz çıkmıyor,telefon aşkı yaşıyorsunuz.
Ben de hiç anlamadım,nasıl bir ilgi bekliyorsun ki ailesinden benneyaptımki
Şu kadarını söylemeliyim erkek arkadaşınızın!! ailesi gayet aklı başında,ayakları yere basan bireylerden oluşan bir aile.Başka bir mantıksız aile oğlunun gazına gelerek seni gelini gibi bile görebilirlerdi:1no2:
Ablasını da takdir ettim,en azından cevap verecek kadar da olgun. a.s
Neyse bize sorduklarına senin istediğin gibi cevap vermemiş olabiliriz ama gerçek bu :kahve:

MesafeLi oLmak en iyisi.... ßen ßu durumdan mağdur oLan ßiri oLarak artık mesafeLiyim...KesinLikle kendi aiLene davrandıgın gißi davranma..Soguk oLurlarsa da oLsunlar aman yaa..Sen sevgiLine ßak, Önemli oLan o !!...

hayır cnm en kötü 2 ayda bir gelio erkek arkadaşım tel derken ailesi ile tanışmadık sadece telefonda konuştuk
Noktayı ilk cümlende yanlış yere koyman,hepimizin yanlış anlamasına sebep olmuş o halde ama yine de iki ayda bir görüştüğün arkadaşınla ciddiye binince ancak tanışırsın ailesinle, o zamana kadar böyle davranmaları doğal :1closedeyes:

Siz çıkmıyor,telefon aşkı yaşıyorsunuz.
Ben de hiç anlamadım,nasıl bir ilgi bekliyorsun ki ailesinden benneyaptımki
Şu kadarını söylemeliyim erkek arkadaşınızın!! ailesi gayet aklı başında,ayakları yere basan bireylerden oluşan bir aile.Başka bir mantıksız aile oğlunun gazına gelerek seni gelini gibi bile görebilirlerdi:1no2:
Ablasını da takdir ettim,en azından cevap verecek kadar da olgun. a.s
Neyse bize sorduklarına senin istediğin gibi cevap vermemiş olabiliriz ama gerçek bu :kahve:

anlatamadım galiba telefon aşkı falan da yaşamıyoruz 2 ayda bi görüşmeye de çalışyoruz ki görüşüyoruz.konu ailesi ama nereye getirdiniz.?

anlatamadım galiba telefon aşkı falan da yaşamıyoruz 2 ayda bi görüşmeye de çalışyoruz ki görüşüyoruz.konu ailesi ama nereye getirdiniz.?

siz sanırım uzak ilişkileri aşktan saymıyorsunuz ama yanılıyorsunuz bu şekilde yaşayan çok insan var ki 3,5 sene sürdümşsek gercekten de aşktır.

insan sıcaklık bekler tabii, 3 seneyi geçmişsiniz.. ama bu samimiyet eksikliği tanışma gerçekleşmediğinden olabilir.. madem onlar çok konuşmuyo, sen de fazla teşebbüste bulunma.. mesafe zaten her zaman iyidir..
ben sevgilimin anne ve babası ile bir kez tanıştım bir kez de karşılaştık, ayaküstü muhabbet ettik filan.. babası gayet sıcak da annesi biraz mesafeliydi.. mezuniyet töreninde yanyana oturduk, ancak bi saat sonra ee nasılsınız filan dedi sağolsun :) gerçi o zaman yeniydik, şimdi 2 sene olacak ama insan bekliyo tabii.. sen bence tanıştıktan sonra tespitini yap, daha sağlıklı olur..

şekerim bence hem ailesi seni tanımadığı için (yani yakından) böyle
hemde çok sık görüşmediğiniz için yani adece tel de görüştüğünüz bir araya gelmediğiniz için sizin ilişkinize ciddi bakmıyor olabilirler..bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum:)

ailesi suan sana karsı nasılsa sende öyle ol,benden tavsiye.. kendını kabul ettıreceksın dıye de kendınden ödün verme derim.. nasip olurda tanısırsan o zaman ki hal ve hareketlerıne göre karar verırsın canım...

insan sıcaklık bekler tabii, 3 seneyi geçmişsiniz.. ama bu samimiyet eksikliği tanışma gerçekleşmediğinden olabilir.. madem onlar çok konuşmuyo, sen de fazla teşebbüste bulunma.. mesafe zaten her zaman iyidir..
ben sevgilimin anne ve babası ile bir kez tanıştım bir kez de karşılaştık, ayaküstü muhabbet ettik filan.. babası gayet sıcak da annesi biraz mesafeliydi.. mezuniyet töreninde yanyana oturduk, ancak bi saat sonra ee nasılsınız filan dedi sağolsun :) gerçi o zaman yeniydik, şimdi 2 sene olacak ama insan bekliyo tabii.. sen bence tanıştıktan sonra tespitini yap, daha sağlıklı olur..

nedense erkek ailesi daha çok bu şekilde davranıyor oysaki annem erkek arkadaşımla telefonda da olsa çok sıcak ve içten...

daha ortada tanışma yok.öz yok ,nişan yok ne gibi sıcaklık bekliyorsunki anlamadım.şimdiden sen böyle kendini kaptırırsan vay haline.2 erkek evlat annesi olarak diyebilirimki yanlış düşünüyorsun.ortada ciddiyet yokken ben neden oğlumun kız arkadaşıyla samimi olayım.ha deseydin,biz sözlüyüz ama ailesi soğuk o zaman sana hak verirdim

siz sanırım uzak ilişkileri aşktan saymıyorsunuz ama yanılıyorsunuz bu şekilde yaşayan çok insan var ki 3,5 sene sürdümşsek gercekten de aşktır.

canım seni bi çok kişi yanlış anlamış sanırım sen ailesiyle telefonda konuştugunu yazmışsın
arkadaşlar erkek arkadaşınla 3,5yıldır telefonla görüştüğünü onu hiç görmediğini anlamışlar sanırım
amann soguk davransınlar sende soguk ol pek öle canımlı cicimli iyi olmaz boşver evlenince samimiyet artar
Allah yardımcın olsun....

uzaktan uzaga ne kadar sohbet olabilir ki bende tanışmadım uzaktalar tanışsamda öyle zırt pırt aramam aramasınlarda çok samimi olmak istemem mesafe en güzeli evlenene kadarda mesafeli ve düzeyli bir şekilde görüşmek en güzeli
ben telefonda dahi konusmadım yüzyüze gelmeden de telefonda görüşmek istemem :delphin:

canım seni bi çok kişi yanlış anlamış sanırım sen ailesiyle telefonda konuştugunu yazmışsın
arkadaşlar erkek arkadaşınla 3,5yıldır telefonla görüştüğünü onu hiç görmediğini anlamışlar sanırım
amann soguk davransınlar sende soguk ol pek öle canımlı cicimli iyi olmaz boşver evlenince samimiyet artar
Allah yardımcın olsun....

kusura bakmayın arkadaşlar işyerinde olduğum için çok dikkat edemedimm yazıya

Back
X