• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin ailesinin size karşı tavrı nasıl kızlar?

su kadar zaman olmus hala ccoook geerekmedikce sevgilimle evde telefonla gorusmem.
ben de onu ailesiinin yanidna aramam sormam..
aileleri rahatsiz etmeye hakkimiz oldugunu dusunmuyorum.
varligimi biliyorlar ama her daim de arayip sordgumu gormelerine gerek yok.

Tanımadan sıcaklık beklemek ne kadar doğru?
Yada tanışmadan ailesini aramak ne kadar doğru ?
Belki de sizin bu şekilde davranışlarınız ailesinin hoşuna gitmiyor...Ve tanışmadan bi önyargı oluşturdunuz onlarda...
Neyse...Mesafe koyun..Zaten ailelerle fazla laubali olmaya gelmez!

yanlış yapıyorum biliyorum yemek saatlerinde konşmyrz cnm onu kendi aramızda hallediyoduk zaten annesi yemek saati olmasa bile saçma sapan bi şe bulup çağırabiliyodu hatta bi ara bize hiç vakit armmysn san kırılıyorz falan demeye başlamıştı konuşmalarımızı bile azaltmıştık yazık kuzum da korkuoyor napsın anlayışlı olmamı bekliyor

sevgilin nerde yaşıyor senin oldugun şehirde mi
yoksa ailesiyle beraber mi

Tanımadan sıcaklık beklemek ne kadar doğru?
Yada tanışmadan ailesini aramak ne kadar doğru ?
Belki de sizin bu şekilde davranışlarınız ailesinin hoşuna gitmiyor...Ve tanışmadan bi önyargı oluşturdunuz onlarda...
Neyse...Mesafe koyun..Zaten ailelerle fazla laubali olmaya gelmez!

zaten çok aramıoyodum cnm 3,5 yılda 3 ü geçmemiştir arama sayım o kadar yüzsüz değilim cnm arama sebebim ise bayram dı annesi hastaydı vs..

e be arkadasım kadın haklı o da oğluna hasret kalıyor tabiki gel bizimle otur ilgilen demesi gayet normal

annesi haklı tabii ki oğlunu görmek isticek ama ben en cok bana karşı tavırlarına takılmış durumdayım...................................

gÜZELİM Onları o davranışa iten sensin bir yanda çocukları gelmiş oturup dibinde hasret gidereceklerini oğlan odaya çekilip sende konusursa anasıda girer odaya birazda bizle otur bizle zaman geçir diye öfkelenir ha tabirine dikkat etmeli tabi ama haklı bir yanda bence ailesinin yanınna gidince aramayın çok

gÜZELİM Onları o davranışa iten sensin bir yanda çocukları gelmiş oturup dibinde hasret gidereceklerini oğlan odaya çekilip sende konusursa anasıda girer odaya birazda bizle otur bizle zaman geçir diye öfkelenir ha tabirine dikkat etmeli tabi ama haklı bir yanda bence ailesinin yanınna gidince aramayın çok

artık daha çok dikkat etmeye çalışıyoruz bi sorun olmasın diye tamam yazdıklarınız çok mantıklı ancak şu var ki kardeşine ulaşamayınca beni arayan çok sıcak konuşan benden ulaşmamı isteyen ablası msnde bi slm vermek bile istemiyor buna ne dersiniz?

artık daha çok dikkat etmeye çalışıyoruz bi sorun olmasın diye tamam yazdıklarınız çok mantıklı ancak şu var ki kardeşine ulaşamayınca beni arayan çok sıcak konuşan benden ulaşmamı isteyen ablası msnde bi slm vermek bile istemiyor buna ne dersiniz?

valla birşey diyemiyecem bekleme çok fazla birşey benim abimin sevgiliside girerdi her dakka yazmak isterdi ee banada sinir geliyordu her dk slm vermek zorundamıyım pfff diyordum hatta bazen engelliyordum kaydirigubbakcemile3

valla birşey diyemiyecem bekleme çok fazla birşey benim abimin sevgiliside girerdi her dakka yazmak isterdi ee banada sinir geliyordu her dk slm vermek zorundamıyım pfff diyordum hatta bazen engelliyordum kaydirigubbakcemile3

neden bu şekilde davranıyodun kızdan hoşlanmadığın için zaten ablası sürekli msnde değildi arada bir girince slm veriyodum o sohpeti uzatmadığı sürecede uzatmıyodum

neden bu şekilde davranıyodun kızdan hoşlanmadığın için zaten ablası sürekli msnde değildi arada bir girince slm veriyodum o sohpeti uzatmadığı sürecede uzatmıyodum

konuşacak paylaşacak çok fazla birşeyim olmadıgından bazı zamanlarda her girişimde pat diye atlaması rahatsız ediyordu beni kırmamak için konuşuyordum ama çoğu zaman işim oldugundan çevrimdısı giriyordum yada engelliyordum
aslında çokta seviyordum ama konuşacak birşey bulamıyordum ve sıkılıyordum

konuşacak paylaşacak çok fazla birşeyim olmadıgından bazı zamanlarda her girişimde pat diye atlaması rahatsız ediyordu beni kırmamak için konuşuyordum ama çoğu zaman işim oldugundan çevrimdısı giriyordum yada engelliyordum
aslında çokta seviyordum ama konuşacak birşey bulamıyordum ve sıkılıyordum

anlayorum seni yorumların için teşekkür ederim bu konudan da şu sonuç çıkıyor ki mesafeli olmam gerekiyor şuan da

Yani ortada söz yok nişan yok, daha tanışmamışsınız bile nasıl bir sıcaklık bekliyorsunuz ki???
Sıcaklık beklemenizi de geçtim nasıl sıcaklık gösterebiliyorsunuz ki???
Ben sevgilimle 5 yıl çıktım 2,5 yıl sonra ablasıyla tanıştım 3,5 yıldada annesiyle ve abileriyle...
Daha sonra nişana kadar da ne aradım nede sordum tanışmamıza rağmen aramadım, aksine ablası beni arayıp arada soryordu nasılsın diye, iyiyim sen nasılsın havadan sudan biraz konuşup kapatıyordum.
ılişkimiz baştan ciddiydi yani, ammaan ciddileşince konuşurum gibi bir durum da yoktu, ama ben yapı olarak mesafeli biriyimdir, ailem de aynı şekilde...
Sevgilimin annesi hastalandı, kanser.. O zaman işte birkaç kez hastaneye ziyarete gittim, nasılsınız iyimisiiz o kadar...

Yani niye smimi olmak için çırpınıyorsun anlamıyorum... Bence hiç gerek yok...
Ha evlendik, 1,5 yıllık e vliyiz... Hala da gider geliriz ama öyle çok samimi değilimdir,..
Herkesin yapısı farklı....
Birde şunu söylemeden geçemiycem şimdi samimi olmak için uğraşırsınız, evlendikten sonra da bıktım, mersinden geliyorlar 10 gün kalıyorlar, e ben çalışıyorum her dka onlara hizmetleemem, görümcem herşeye karışıyor, her şeye yorum yapıyor diye şikayet edersin.....

Yani ortada söz yok nişan yok, daha tanışmamışsınız bile nasıl bir sıcaklık bekliyorsunuz ki???
Sıcaklık beklemenizi de geçtim nasıl sıcaklık gösterebiliyorsunuz ki???
Ben sevgilimle 5 yıl çıktım 2,5 yıl sonra ablasıyla tanıştım 3,5 yıldada annesiyle ve abileriyle...
Daha sonra nişana kadar da ne aradım nede sordum tanışmamıza rağmen aramadım, aksine ablası beni arayıp arada soryordu nasılsın diye, iyiyim sen nasılsın havadan sudan biraz konuşup kapatıyordum.
İlişkimiz baştan ciddiydi yani, ammaan ciddileşince konuşurum gibi bir durum da yoktu, ama ben yapı olarak mesafeli biriyimdir, ailem de aynı şekilde...
Sevgilimin annesi hastalandı, kanser.. O zaman işte birkaç kez hastaneye ziyarete gittim, nasılsınız iyimisiiz o kadar...

Yani niye smimi olmak için çırpınıyorsun anlamıyorum... Bence hiç gerek yok...
Ha evlendik, 1,5 yıllık e vliyiz... Hala da gider geliriz ama öyle çok samimi değilimdir,..
Herkesin yapısı farklı....
Birde şunu söylemeden geçemiycem şimdi samimi olmak için uğraşırsınız, evlendikten sonra da bıktım, mersinden geliyorlar 10 gün kalıyorlar, e ben çalışıyorum her dka onlara hizmetleemem, görümcem herşeye karışıyor, her şeye yorum yapıyor diye şikayet edersin.....

ya cırpınmak değil de değer bekliyosun ama boşuna gereksizmiş deme ki

ben en çok annesinin '' bu ilişki bitecek '' demesine takıldım...
sen bunu duydun hatta bu konu üzerine sevgilinle konuştun ve şu anda için rahat öyle mi bu ilişki çerçevesinde ?? bunu anlayamadım ben !

bak canım annesinin siz ikiniz telefondayken onu çağırması falan tamam olabilecek bir şey ama bu sözü söylemesi hatta senin duyacağını bile bile söylemesi bu ilişkiyi onaylamadığını gösterir ki üzerinde düşünülmesi gereken en önemli şey bu iken sen sıcaklık göstermediklerinden yakınıyorsun.

Bence önce bu konuyu açıklığa kavuşturmalısın eğer üstü kapatıldıysa.

Eğer bu konuda endişelenecek bir şey yoksa da sana önerim onlardan sıcaklık beklemen gereksiz şu aşamada. Neticede seni yüzyüze tanımıyorlar. Gayet normal soğuk davranmaları.

ayrıca ablasının da sevgiline ulaşamadığı zamanlarda seni arayıp sıcak davranması da gayet normal ki sana işi düştüğü için..

sen bunu duydun hatta bu konu üzerine sevgilinle konuştun ve şu anda için rahat öyle mi bu ilişki çerçevesinde ?? bunu anlayamadım ben !

bak canım annesinin siz ikiniz telefondayken onu çağırması falan tamam olabilecek bir şey ama bu sözü söylemesi hatta senin duyacağını bile bile söylemesi bu ilişkiyi onaylamadığını gösterir ki üzerinde düşünülmesi gereken en önemli şey bu iken sen sıcaklık göstermediklerinden yakınıyorsun.

Eğer bu konuda endişelenecek bir şey yoksa da sana önerim onlardan sıcaklık beklemen gereksiz şu aşamada. Neticede seni yüzyüze tanımıyorlar. Gayet normal soğuk davranmaları.

ayrıca ablasının da sevgiline ulaşamadığı zamanlarda seni arayıp sıcak davranması da
gayet normal ki sana işi düştüğü için..

cnm şuan da istememe gibi bir durum yok varsa da ben bilmiyorum ama artık çok önemli değil erkek arkadaşım gerekli tepkiyi koydu baya tartışmışlardı bitmicek die ben de akıllandım artık beklemiyorum eskisi gibi ilgi falan (bu arada annesinin sölediği bu ilişki biticek sözünden sonra aramadım aramam da )yani ilgi beklemiyorum ilgi göstermiyorum o olay sonrasında sadece zamana bırakıyorum tabii üzülüyorum bu duruma ama yapıcak bi şe yok sevdiceğimle de bu konu sebebi ile tartışmıorum çünkü hak verioyor bana

ayrıca ablasının da sevgiline ulaşamadığı zamanlarda seni arayıp sıcak davranması da gayet normal ki sana işi düştüğü için..

cnm şuan da istememe gibi bir durum yok varsa da ben bilmiyorum ama artık çok önemli değil erkek arkadaşım gerekli tepkiyi koydu baya tartışmışlardı bitmicek die ben de akıllandım artık beklemiyorum eskisi gibi ilgi falan (bu arada annesinin sölediği bu ilişki biticek sözünden sonra aramadım aramam da )yani ilgi beklemiyorum ilgi göstermiyorum o olay sonrasında sadece zamana bırakıyorum tabii üzülüyorum bu duruma ama yapıcak bi şe yok sevdiceğimle de bu konu sebebi ile tartışmıorum çünkü hak verioyor bana

bu da benim yapım cnm ki ciddi bi ilişki yaşıyoruz bunu ailesi de bilio ama tavırlarını bilmiosunuz tabi telefonla konuşuyoruz zırt pırt çağırıyorlar e. arkdşm benimle konuşurken soru soruyolar tabi cvp vermek zorunda kalıo cnmız sıkılıo.yanıma geldiğini annesine söyleyemiyor bile :(yani birazcık ailesine karşı çekingen bu da beni korkutuyor.

Ben de annesinin o sözüne takılmıştım...
Açıklama yapmışsınız,ben de fikrimi yazayım bari..
Aileyi arayıp sıcaklık beklemek konusundaki hatanızı anlamışsınız,bir yorum yazmıcam..
Fakat erkek arkadaşınızın ailesinin düşünceleri o kadar bariz ki.. Çok üzgünüm ama sizi istemiyorlar.. Nedeni,niçini beni ilgilendirmez..
Ancak erkek arkadaşınızın sizi koruduğunu ya da ailesini ikna edebileceğini düşünüyorsanız sonradan çok hayal kırıklığına uğramayın derim..
Yaşınızı bilemem..Ancak ciddi bir ilişki yaşayan adam ailesine sevgilisi ile telefonla görüştüğünü,buluşmaya gittiğini söyleyemiyorsa lütfen oturup düşünün..
Ailenin siz istememesinden çok daha önemli bir konu bu bence..:delphin:

Kendimden örnek vereyim. Kendi topiğimde de yazmıştım. 5 senelik bir ilişkim var diye. 5 seneden beri ailesini bir kere aramadım. Onun ailesi beni aramıştı. Sonra annesi çok sıcak kanlı bir kadın çıktı ve beni canı sıkıldıkça arıyordu -ki hala arar. Ben hep çekiniyordum aramaya. Kadın evlilikten bahsettiği halde ben yine de aramıyordum, çünkü bak... Neden... Erkek arkadaşım ne kadar ciddi düşünüyoruz dese bile ailesi bu ilişkiye onay vermeyebilirdi ve ben bu durumda ailesine emrivaki yapmış gibi olacaktım. Yani oğlunuz beni seviyor siz de sevmek zorundasınız gibi... Bir de yani ciddi düşünülse bile dünyanın binbir türlü hali var. Diyelim ki ayrıldınız o zaman ne olacak? Ailesiyle samimi olmuş olacaksın vs vs... Yani ilişki laçkalaşmış olacak. Bence nişan veya söz olmadan hiçbir şekilde ailelerle samimi olmamalı çünkü her şekilde ayrılma ihtimali var. Bir de abimden örnek vereyim. Abimin kız arkadaşı da başka şehirde. Ve kız dakka başı abime mesaj atıyor abim de ona dakka başı atıyor. Odasından çıkmıyor, bizimle ilişkisi en az seviyede. Kız ne kadar iyi olsa bile böyle bir durum olunca biz aile olarak kızdan ister istemez soğuduk. Kız anneme bayramda falan mesaj atmıştı, annem umursamamıştı. Yani demem o ki çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bu her ilişkide böyle...

Back
X