Yani ortada söz yok nişan yok, daha tanışmamışsınız bile nasıl bir sıcaklık bekliyorsunuz ki???
Sıcaklık beklemenizi de geçtim nasıl sıcaklık gösterebiliyorsunuz ki???
Ben sevgilimle 5 yıl çıktım 2,5 yıl sonra ablasıyla tanıştım 3,5 yıldada annesiyle ve abileriyle...
Daha sonra nişana kadar da ne aradım nede sordum tanışmamıza rağmen aramadım, aksine ablası beni arayıp arada soryordu nasılsın diye, iyiyim sen nasılsın havadan sudan biraz konuşup kapatıyordum.
İlişkimiz baştan ciddiydi yani, ammaan ciddileşince konuşurum gibi bir durum da yoktu, ama ben yapı olarak mesafeli biriyimdir, ailem de aynı şekilde...
Sevgilimin annesi hastalandı, kanser.. O zaman işte birkaç kez hastaneye ziyarete gittim, nasılsınız iyimisiiz o kadar...
Yani niye smimi olmak için çırpınıyorsun anlamıyorum... Bence hiç gerek yok...
Ha evlendik, 1,5 yıllık e vliyiz... Hala da gider geliriz ama öyle çok samimi değilimdir,..
Herkesin yapısı farklı....
Birde şunu söylemeden geçemiycem şimdi samimi olmak için uğraşırsınız, evlendikten sonra da bıktım, mersinden geliyorlar 10 gün kalıyorlar, e ben çalışıyorum her dka onlara hizmetleemem, görümcem herşeye karışıyor, her şeye yorum yapıyor diye şikayet edersin.....