- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
- Konu Sahibi Tostikdana
Merhaba kızlar. Hayatımda 5aydır biri var. Başlarda giyimide hoşuma gidiyodu. Tamam diyordum. Çok yakısıklı degil. Hatta saçları dökülmeye bile başlamış yan tarafları açık. Tüm bunlar eksi yönler işte. Gelelim artı yönlerine. Beni çok seviyor. Bir dediğimi iki etmiyor. Çok çocukca bi ilişkimiz var. Anlamışsınızdır inşallah. Temmuz gibi bni istemeye gelicekler. Ailesi içten ama cahil insanlar. Maddi duruma gelince çok iyi. İşte bende tam bundan korkuyorum. Paraya aldanmak istemiyorum. Acaba aldanıyomuyum?bunun cevabını net olarak veremiyorum ama içime siniyo cocuk. Gel gelelim ki şu son bi kaç aydır giyimini hiç begenmiyorum hemde hiç. Pazar günü sinemaya gittimizde takım elbise giymişti. Benle aynı boyda. Ben spor ahat takılmayı seven bi kızım. Yaa çok seviyorum ama giyimini ve saçlarını hiç begenmiyorum. Dün saçlarını olan saşlarını yani dik dik tuhaf bişi yapmıştı. Resmen bakamadım. Arkadaşlar napayım ben nasıl değiştereyim. Kız kardeşine mi anlatsam durumu??? Lütfen fikirlerinşz benm için önemli.