- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
- Konu Sahibi beautifuldisaster
-
sevgilinizin/eşinizin facebook şifresi elinizde var diye asla güvenmeyin.
belki bilmiyorsundur diye söylüyorum (ben yeni keşfettim) ;sevgilinizin/eşinizin facebook ta kimleri arattığını görmek istiyorsanız, profil sayfasından "hareketler dökümü" diye bir seçeneği tıklayarak açılan sayfada sol taraftan gönderilerden "tümü" yü seçip "hedef kitlesi sadece ben olan hareketler" şeklindeki seçeneği seçtiğinizde; hangi tarihte kimleri arattığının listesi görülecektir. Ben geçen gün buldum. Sık sık aynı kişileri aratması dikkatimi çekti. Sonra o kızgınlıkla arattığı isimleri ve facesindeki bazı kızları engelledim. Bunları ona da söyledim hiçbişey diyemedi. Çünkü herşey ortadaydı.
Elime koz geçmişti :) Sonra yalvardı hep; seni seviyorum, herşey istediğin gibi olsun, beraber fotoğraf çekilip faceye koyalım, yeni face açayım, istersen ortak face açalım, istersen faceleri kapatalım.....Sonraki gün baktım ilk defa ikimizin olduğu bir fotoğrafı profil resmi yapmıştı :) Ama kontrolün hep bende olacağı konusunda anlaştık :)
Bu korku ona yeter şimdilik:)
Kııız doğru valla kendi facemde denedim aradığım herşey çıktıYarın benim sıpanın facesine gireyim bakayım bakiyim şimdi girersem bu saatte ayakta olduğumu anlamasın yarına kadar nasıl sabredicem yaa
girerseniz anlamaz
e-postasına bildiirim gidiyor her zaman bakmaz ama baktığında da görür ve unutmaz......
doğru... onu yapacağını düşünmemiştim
bi kere yakalandım bi daha asla yakalanmamgeceleri sırf buraya girmek için uyumuyorum gizli gizli giriyorum uyuyo zannediyor beni bir de facede yakalanmayalım aman
sende az değilmişsin prensessabahı beklemek senin için en doğrusu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?