• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin eşinizin iş yerinde bayan vamı

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
kızlar benim sevdiğimin iş yerinde biri evli biri yaşı bayağa olan bekar biri var 3ü çalışıo benimkiyle beraber ..
ama ya bizim yaşıtımız bi genç kız gelirse yanlarına içim hiç rahat etmez gün boyu beraber mi oturucaklar nasıl içime ateş düştü bilemessiniz az önce burda bi onu okudum ondan çok etkilendim
nolur bişeler deyin çok sıkıntıya düştüm
ayrıca ben vesevevli efhamlı biriyim
olamayan bişey için ya olursa diye canımı sıkarım
işte burdada gördüğünüz gibi
teselliye ihtiyacım var nolru bişeler deyin

Canım sen bi ara da kuzeninle ilgili konu açmamış mıydın, lütfen etraftaki bütün kızları potansiyel tehlike olarak görme

Canım sen bi ara da kuzeninle ilgili konu açmamış mıydın, lütfen etraftaki bütün kızları potansiyel tehlike olarak görme

evet canım evet allahım kafayı yicem hep böleyim işte sizde görüyosunuz
onu herşeyden herkezden sakınır oldum evlilerden bile:14:

aynen yaa eşiminde hep çevresinde bayanlar var iş yaptığı hpeside kokoşş:) içim rahat ama bazen şeytan dürtüyo işte daralıyorum bi de ben herzaman kendime bakamıyorum bakımlı olamıyorum bebeğim var onunla ilgilenmekten gözüm bişey göremiyo
arada baskınlar yapın giyinip süüslenip
bi de eşim onların yanında bana aşkla sevgiyle bakar konuşur sarılır falan işyerinde ondanda rahat oluyorum

canım korkmaa,,başına gelir....hem ne alakası var bayan olsun.....bayan heryerde warrrrrrrrrr...... =)

aynen yaa eşiminde hep çevresinde bayanlar var iş yaptığı hpeside kokoşş:) içim rahat ama bazen şeytan dürtüyo işte daralıyorum bi de ben herzaman kendime bakamıyorum bakımlı olamıyorum bebeğim var onunla ilgilenmekten gözüm bişey göremiyo
arada baskınlar yapın giyinip süüslenip
bi de eşim onların yanında bana aşkla sevgiyle bakar konuşur sarılır falan işyerinde ondanda rahat oluyorum

allah yardım etsin canım:14:

kızlar benim sevdiğimin iş yerinde biri evli biri yaşı bayağa olan bekar biri var 3ü çalışıo benimkiyle beraber ..
ama ya bizim yaşıtımız bi genç kız gelirse yanlarına içim hiç rahat etmez gün boyu beraber mi oturucaklar nasıl içime ateş düştü bilemessiniz az önce burda bi onu okudum ondan çok etkilendim
nolur bişeler deyin çok sıkıntıya düştüm
ayrıca ben vesevevli efhamlı biriyim
olamayan bişey için ya olursa diye canımı sıkarım
işte burdada gördüğünüz gibi
teselliye ihtiyacım var nolru bişeler deyin

Benim eşim jinekolog, etrafındaki 100 tane hemşireden mi bahsedeyim sana? Muayeneye gelenlerden mi? Yani tahmin edersin ki hastaları da başım ağrıyo gibi şeylerden çok farklı sebeplerle geliyor :23:
Ben intihar ediym o zaman :52:

Benim eşim jinekolog, etrafındaki 100 tane hemşireden mi bahsedeyim sana? Muayeneye gelenlerden mi? Yani tahmin edersin ki hastaları da başım ağrıyo gibi şeylerden çok farklı sebeplerle geliyor :23:

ayyyyyyy canım ya allah yardım etsin kutluyorum seni bu rahatlığından gerçi güven olunca hiç bişe sorun olmuyoda ben efham hastasıyım ondan böleyim:(
hatta geçen sene ben veremim diye gitmediğim hastane kalmadı
dalga geçeyin bu bir hastalık

evet canım evet allahım kafayı yicem hep böleyim işte sizde görüyosunuz
onu herşeyden herkezden sakınır oldum evlilerden bile:14:

Yanlız canım yaptığın hiç sağlıklı bi durum değil en azından aklına gelse bile buraya bu konuyu açman bile konuyu depreştirir.

Bırak aklına gelse bile üstüne gitme fikrinin...

bu kadar vesvese ii değil yanlız. yanlış anlama ama sana verilecek her akıl her tavsiye işe yaramayacak bence kendini düzeltmeye çalış bu ilerde sana çok zarar verir çok üzülür kendine eziyet edersin kadınsa her yerde var eğer karşındaki kişi buna meyilliyse her yerde istediğini yapabilir o yüzden rahat olmaya çalış :71:

ayyyyyyy canım ya allah yardım etsin kutluyorum seni bu rahatlığından gerçi güven olunca hiç bişe sorun olmuyoda ben efham hastasıyım ondan böleyim:(
hatta geçen sene ben veremim diye gitmediğim hastane kalmadı
dalga geçeyin bu bir hastalık

Bak bi konuda ben de çok evhamlıyım, bi kere öksürsem ay zaatürre oldum ölücem galiba diye telaşlanırım
Çok afedersin taşa çıplak ayakla bastığım için biraz gaz oluşmuş midemde, oda kalbime doğru vurdu ağrısı sancısı, eşimi aradım, emre ben kalp krizi mi geçirdim acaba diyorum
Ama bu konuda allah yardım etsinlik bi durum yok, bence hiç sorun yok çünkü, allah ihtiyacı olana yardım etsin inşallah :31:
Sen sevgilinden de önce kendine güven, erkekler kendinden emin, güçlü kadınları severler, bir de senin böyle kuşkularından bunalır adam, bişey yapacağı yoksa da yapar allah korusun.

:52::52::52: Gülmüş olduk akşam akşam :62::62:

var yaklasık günde 8 saatini onla geçiriyor,beraber çalısıyorlar. hımm bir de aksam su söyle mi ,bu böyle mi diye araması da cabası:27: takmamaya çalısıyorum,hele ona hiç yansıtmamaya çalısıyorum. zaten gerekli oldugunda kendi bana açıklayıcı yorumlar yapıyor içimin rahatlaması için. ne kadar takarsan,düşünürsen o kadar kendine yaparsın canım.:31:

şu yorumuna bayıldım canım benimm:52::52:

Aman, bu huydan kurtulun biran önce siz. Çalışmıyorsanız çalışın bence, bir iş hayatını tanıyın. İş yerlerinde birbirine kapılan olmaz değil, ama ortada fol yok yumurta yokken de bu düşünülmez ki canım. Her kadın sizin sevgilinizin peşinde mi zannediyorsunuz, anlamadım ki ben.

bende çok düşünüyordum ama güvenmeyi öğrenince içim rahatladı önceden sadece kendimi üzüyordum sonra baktım benden güzel değiller kendime olan güvenim arttı:9::9::9:

allah içine vermesin..yapacağı varsa iş yerinde yapmaz çıkar dışarda bulur biirini yinede aldatır..sende iş yerinde yaşıtı olan kız yok diye rahatca evde oturursun.. allah korusun içinde olmasın

Back
X