Sevgilinizin kep töreninde olmak istemez misiniz?

sansparaben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
57
47
88
30
Merhaba canım kadınlar. Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. 23 yaşında yeni mezun eczacıyım. Bir sevgilim var aynı yaşta aynı okulda diş hekimliği okuyor inşallah on güne kadar o da mezun olacak. Dört buçuk yıldır başlarda inişli çıkışlı ama son zamanlarda neredeyse mükemmel olan bir ilişkimiz var. Ben Üniversitemizin olduğu şehirde yaşıyorum o yakın sayılabilecek başka bir şehirde yaşıyor ailesi orda şu an. Gel gelelim konumuza. Benim on gün önce diploma törenim vardı. Sevgilimi annem kız kardeşlerim bilir ama yüz yüze tanıştırma olmamıştı. Diploma törenime annem ve kız kardeşim geldi. Sevgilimi de yanımda istediğimden beş dakika annemle tanıştırıp sahneye geçtim. İkimiz de o gün başka bir stres de yaşamış olduk. Tören bittiğinde evlerimize gittik bir sorun olmadı. Asıl konu burda başlıyor aslında. Sevgilimin diploma töreni yaklaşınca bana annem babam gelecek tanışma olur herhalde diyince ben de o anın stresiyle "ayy olur mu ben heyecanlanırım siz gidin ben hazır değilim babanla tanışmaya" dedim. O anda yüzündeki rahatlamayı ve ben de zaten bunu demeni bekliyordum ifadesini görünce resmen iğrendim. Sonra da bu konuyu hem istemediğimi düşünmek zaten beni üzdüğünden hem de bu özel güne gölge düşürmek istemediğimden kapattım ve ufacık bi tavır almamaya karar verdim. Taa ki bu akşama kadar. Zaten o günü göremeyeceğimi içimde büyütüp büyütüp boğazıma kadar dolmuşum. Bir kere bile Bana dönüp "olur mu ya ben kep atarken yanımda olmayacak mısın yani" dememiş, utanmadan beni arayıp "annemle ablam senle tanışmayı istiyorlarmış artık törenden sonra sen de çıkarsın bi yerde yemek yeriz tanışırız" demez mi. Dış kapının dış mandalı mıyım böyle Özel bir günde evde onlardan haber bekleyip bir de koştur koştur görücüye mi çıkacam? Ne yapacaksınız yemekte bana videoları mı izleteceksiniz dedim. İçimdeki her şeyi söyledim. Ben gelmek istemediğimi söylediğim için bir şey dememiş o da sözde bilmem ne. Halbuki istemediğim nasıl yerlere binbir inat götürmeyi başarmıştır beni. Şimdi benim asıl taktığım biz bu derece istenmeyecek ne durumda olabiliriz? Hadi diyelim stres oldun sen sahnedeyken aklın bizde kalır ben niye annemi senin yanında oturttum saatlerce elimde olsa annen gelmesin diyecektin. Hangi sebepten olursa olsun istemiyorsan uygun bir dille anlat belki anlarım. Bunca zaman hiç konuyu açmayıp çocuk yerine koymak niye? Şimdi de mezuniyet törenine gölge düşüren kadın olmadım mı çıldırıyorum. Canım kadınlar siz ne düşünür ne hissederdiniz? As, kes, biç demekten öte güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. Sabrınız için teşekkür ederim.

Biraz sacma davranmamısmı
Sizi tanıstırmak istemiyor
Davet etmiyor sonra ailesi isteyince sizi cagırıyor ama oraya degil dısarda yemek yemeye acaba kafasında ne var sacma acıkcası çözemedim :/

Bence mezuniyet aileyle tanışmak için iyi bir zaman değil ben olsam kendim gitmek istemezdim şahsen o ne öyle ayak üstü. Ailesi tanışmak istemişse dışarı bir yere gider konuşurum. Bence sevgiliniz de haklı yere gerilmiş de siz olayı çok buyutmussunuz. Illa kep törenine gideceksem de ayrı bir yerde dururdum tanışmak zorunda değilim. Kendi törenimde de erkek arkadaşımla ailemi ayak üstü tanistirmazdim bunlar özenli ve planli olması gereken şeyler bence

Merhaba canım kadınlar. Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. 23 yaşında yeni mezun eczacıyım. Bir sevgilim var aynı yaşta aynı okulda diş hekimliği okuyor inşallah on güne kadar o da mezun olacak. Dört buçuk yıldır başlarda inişli çıkışlı ama son zamanlarda neredeyse mükemmel olan bir ilişkimiz var. Ben Üniversitemizin olduğu şehirde yaşıyorum o yakın sayılabilecek başka bir şehirde yaşıyor ailesi orda şu an. Gel gelelim konumuza. Benim on gün önce diploma törenim vardı. Sevgilimi annem kız kardeşlerim bilir ama yüz yüze tanıştırma olmamıştı. Diploma törenime annem ve kız kardeşim geldi. Sevgilimi de yanımda istediğimden beş dakika annemle tanıştırıp sahneye geçtim. İkimiz de o gün başka bir stres de yaşamış olduk. Tören bittiğinde evlerimize gittik bir sorun olmadı. Asıl konu burda başlıyor aslında. Sevgilimin diploma töreni yaklaşınca bana annem babam gelecek tanışma olur herhalde diyince ben de o anın stresiyle "ayy olur mu ben heyecanlanırım siz gidin ben hazır değilim babanla tanışmaya" dedim. O anda yüzündeki rahatlamayı ve ben de zaten bunu demeni bekliyordum ifadesini görünce resmen iğrendim. Sonra da bu konuyu hem istemediğimi düşünmek zaten beni üzdüğünden hem de bu özel güne gölge düşürmek istemediğimden kapattım ve ufacık bi tavır almamaya karar verdim. Taa ki bu akşama kadar. Zaten o günü göremeyeceğimi içimde büyütüp büyütüp boğazıma kadar dolmuşum. Bir kere bile Bana dönüp "olur mu ya ben kep atarken yanımda olmayacak mısın yani" dememiş, utanmadan beni arayıp "annemle ablam senle tanışmayı istiyorlarmış artık törenden sonra sen de çıkarsın bi yerde yemek yeriz tanışırız" demez mi. Dış kapının dış mandalı mıyım böyle Özel bir günde evde onlardan haber bekleyip bir de koştur koştur görücüye mi çıkacam? Ne yapacaksınız yemekte bana videoları mı izleteceksiniz dedim. İçimdeki her şeyi söyledim. Ben gelmek istemediğimi söylediğim için bir şey dememiş o da sözde bilmem ne. Halbuki istemediğim nasıl yerlere binbir inat götürmeyi başarmıştır beni. Şimdi benim asıl taktığım biz bu derece istenmeyecek ne durumda olabiliriz? Hadi diyelim stres oldun sen sahnedeyken aklın bizde kalır ben niye annemi senin yanında oturttum saatlerce elimde olsa annen gelmesin diyecektin. Hangi sebepten olursa olsun istemiyorsan uygun bir dille anlat belki anlarım. Bunca zaman hiç konuyu açmayıp çocuk yerine koymak niye? Şimdi de mezuniyet törenine gölge düşüren kadın olmadım mı çıldırıyorum. Canım kadınlar siz ne düşünür ne hissederdiniz? As, kes, biç demekten öte güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. Sabrınız için teşekkür ederim.
Fazlasıyla tripli geldin bana,başta gel demiş gelmem demişsin,çıkışta bari tanıştırayım demiş ona da söylenmişsin,herşeyi hep böyle zorlaştırır mısın?

mezun olduğu sınıftan eski sevgili filan mı var yaw xd
iyice ortalık karıştırmayayım ama aklıma ilk bu geldi

gelmesem olur mu?demişsiniz o da hemen kabul etmiş belki o da hazır değildi yada o günü ailesi ile geçirmek istiyordu.bence sizin yaptığınız saçma olmuş eğer durum buysa.sevgilimin kep töreninde olmaması benim için çok birşey ifade etmezdi açıkcası.ailesiyle tanıştırma işini ayaküstü yapmak istemiyor olabilir.bu kadar büyütmeyin herşeyi siz zararlı çıkarsınız.

ben mezuniyette tanışmak da tanıştırmak da istemezdim. oranın olayı başka çünkü orada ben sevgilimle de ailemle de ilgilenemem onları konuşturmaya çalışamam. gereksiz olmuş bence tavrınız.

ben olsam arkadaşlarımla birlikte giderdim sonuçta ikiniz de aynı okuldasınız ortak arkadaşlarınız vardır. onlarla takılır sevgilimle de fotoğrafımı çekilir onu kepli görür olaysız dağılırdım.

bence ailesiyle tanıştırmak değilde,
mezuniyete gelmeni istemiyor gibi.
Belki arkadaşlaırndan dolayı bile olabilir.

Kızlar, adamın huyunu biliyorum ya gitmek istemediğim yerlere sırf daha da ısrar etmesin diye en sonda hep gitmişimdir. İstediği şey olsun hiç susmaz ama ben bir anlık stresle gelmeyeyim diyince hiç konunun açılmaması, teyit etmek için bile "gelmiyorsun son kararın değil mi" bile demedi. O şekilde tanıştırmak istemiyorsa sırf orda olayım diye ayrı yerde otur onlarla o anda tanışma da diyebilirdi. Benim törenimde ben de en başta istememiştim bana "beni ilgilendirmez gerekirse annen gelmesin ben gelecem" demişti. Şimdi de diyebilir ki "e sen istemedin ben de zaten gelmesen daha iyi olur diye düşünüyordum o yüzden konuyu açmadım" Ama nerdeeeee resmen kıvırmaya çalışıyor. Yok o soracakmış da ısrar edecekmiş de her şeye rağmen olmamı istermiş de :işsiz:

Kep töreni aileyle tanışmak için hiç uygun bir yer değil. Yani öyle ayaküstü olmaz. Ama kep töreninden önce bir yemek ayarlayıp ailesiyle tanışıp o şekilde gidebilirdiniz törene. Sevgilinizin ayaküstü taniştırmak istememesi normal. Ama daha önceden bir yemek düzenlemesi gerekiyordu. Bunu sakinleşince konuşun. O da ne yapacağını bilemememiştir.

Bu kadar zaman aileler tanışmadıysa bir araya gelecekler diye mecburen tanıştırmak kötü bir seçenek. Özel bir an olması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ayrıca başta kabul etmeyip kendinizi naza çekiyorsunuz. Adam ısrar etmedi diye trip atıyorsunuz. Yemek için trip atıyorsunuz. Yaşlar 23 değil de 15 sanki..

Ben seni çok iyi anladım, sen heyecanını yok edip törene gelmeni sağlamasını bekledin ama olmadı.
Şimdide annesi kardesi istiyor diye (bir nevi mecburiyet gibi) çağırıyor.
Bence gitme.

Bence mezuniyet aileyle tanışmak için iyi bir zaman değil ben olsam kendim gitmek istemezdim şahsen o ne öyle ayak üstü. Ailesi tanışmak istemişse dışarı bir yere gider konuşurum. Bence sevgiliniz de haklı yere gerilmiş de siz olayı çok buyutmussunuz. Illa kep törenine gideceksem de ayrı bir yerde dururdum tanışmak zorunda değilim. Kendi törenimde de erkek arkadaşımla ailemi ayak üstü tanistirmazdim bunlar özenli ve planli olması gereken şeyler bence

Aslında derdim tanışmak değil çok da gönüllü değilim şu an zaten ama sürekli düşündüğüm orda olmak istediğim bir gündü benim için bunu da biliyor. Keşke insan gibi beni karşısına alıp anlatsaydı nasıl uygun gördüğünün yada alternatif sunsaydı.

Bu kadar zaman aileler tanışmadıysa bir araya gelecekler diye mecburen tanıştırmak kötü bir seçenek. Özel bir an olması gerektiğini düşünüyorum ben de. Ayrıca başta kabul etmeyip kendinizi naza çekiyorsunuz. Adam ısrar etmedi diye trip atıyorsunuz. Yemek için trip atıyorsunuz. Yaşlar 23 değil de 15 sanki..

Aslında fazlasıyla olgun davrandım bu meselede ama anlatamadım kendimi sanırım. Keşke beyefendi trip atmama izin verseydi de biraz içimi soğuturdum. Çocuklar bir şeyi unutsun diye direkt konu kapanır sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranılır ya o muameleyi gördüm ve beni üzen bu. Dediğiniz gibi naza da çekmedim fırsat olmadı.

Bende kv hastanede tanismistim.hemde aniden gelisen bi sekilde esim israrla beni goturmustu.bence sevgilinizde isteseydi kep torenine de cagirirdi sizi.

Bence biraz abartmışsın. Sonuçta kendin babanla tanışmaya hazır değilim gelmiyim demişsin ona rağmen karşıdan ısrar beklemek ve ısrar edilmediği için bu kadar büyük sorun çıkarmak yerinde olmamış. Aşırı tepki verdiğini düşünüyorum ben. Sevgilin mezuniyet töreninin tanışma için uygun bir zaman olmadığını da düşünüyor olabilir. Elbette ben de olsam törende bulunmak isterdim ama kendi ağzımla gelmiyim dedikten sonra sevgilime trip atmazdım.

Back
X