- 22 Temmuz 2015
- 57
- 47
- 88
- 30
- Konu Sahibi sansparaben
Merhaba canım kadınlar. Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. 23 yaşında yeni mezun eczacıyım. Bir sevgilim var aynı yaşta aynı okulda diş hekimliği okuyor inşallah on güne kadar o da mezun olacak. Dört buçuk yıldır başlarda inişli çıkışlı ama son zamanlarda neredeyse mükemmel olan bir ilişkimiz var. Ben Üniversitemizin olduğu şehirde yaşıyorum o yakın sayılabilecek başka bir şehirde yaşıyor ailesi orda şu an. Gel gelelim konumuza. Benim on gün önce diploma törenim vardı. Sevgilimi annem kız kardeşlerim bilir ama yüz yüze tanıştırma olmamıştı. Diploma törenime annem ve kız kardeşim geldi. Sevgilimi de yanımda istediğimden beş dakika annemle tanıştırıp sahneye geçtim. İkimiz de o gün başka bir stres de yaşamış olduk. Tören bittiğinde evlerimize gittik bir sorun olmadı. Asıl konu burda başlıyor aslında. Sevgilimin diploma töreni yaklaşınca bana annem babam gelecek tanışma olur herhalde diyince ben de o anın stresiyle "ayy olur mu ben heyecanlanırım siz gidin ben hazır değilim babanla tanışmaya" dedim. O anda yüzündeki rahatlamayı ve ben de zaten bunu demeni bekliyordum ifadesini görünce resmen iğrendim. Sonra da bu konuyu hem istemediğimi düşünmek zaten beni üzdüğünden hem de bu özel güne gölge düşürmek istemediğimden kapattım ve ufacık bi tavır almamaya karar verdim. Taa ki bu akşama kadar. Zaten o günü göremeyeceğimi içimde büyütüp büyütüp boğazıma kadar dolmuşum. Bir kere bile Bana dönüp "olur mu ya ben kep atarken yanımda olmayacak mısın yani" dememiş, utanmadan beni arayıp "annemle ablam senle tanışmayı istiyorlarmış artık törenden sonra sen de çıkarsın bi yerde yemek yeriz tanışırız" demez mi. Dış kapının dış mandalı mıyım böyle Özel bir günde evde onlardan haber bekleyip bir de koştur koştur görücüye mi çıkacam? Ne yapacaksınız yemekte bana videoları mı izleteceksiniz dedim. İçimdeki her şeyi söyledim. Ben gelmek istemediğimi söylediğim için bir şey dememiş o da sözde bilmem ne. Halbuki istemediğim nasıl yerlere binbir inat götürmeyi başarmıştır beni. Şimdi benim asıl taktığım biz bu derece istenmeyecek ne durumda olabiliriz? Hadi diyelim stres oldun sen sahnedeyken aklın bizde kalır ben niye annemi senin yanında oturttum saatlerce elimde olsa annen gelmesin diyecektin. Hangi sebepten olursa olsun istemiyorsan uygun bir dille anlat belki anlarım. Bunca zaman hiç konuyu açmayıp çocuk yerine koymak niye? Şimdi de mezuniyet törenine gölge düşüren kadın olmadım mı çıldırıyorum. Canım kadınlar siz ne düşünür ne hissederdiniz? As, kes, biç demekten öte güzel yorumlarınıza ihtiyacım var. Sabrınız için teşekkür ederim.