Sevgilinizin kep töreninde olmak istemez misiniz?

Bazı kadınların isteklerini dolaylı yoldan anlatma cabalarina anlam veremiyorum.
Madem tanışmak istiyorsun neden başta itiraz ettin
Itiraz ettiğin bir konu hakkinda neden sonrasında sevgiline trip attin ?
Yani cok istiyorsan evet tanisalim cok sevinirim dersin sevgilin de sesini çıkartamazdı.
Sen istiyorsun ki ben kendimi agirdan satayim naz niyaz yapayim o beni ikna etsin.
Hayit zaten ortam gergin ve heyecan dolu bir de senin yarattığın stres.
Yazık yani acidim su an sevgiline.

İlk tanışma öyle ayak üstü olmaz,sen de ayak üstü tanıştırmışsın.Sevgilin yine usulüne uygun olarak davranıyor ,dışarıda yemek yemeye davet etmişler seni,çok inçe bir davranış.Ama illaki izleyeceğim dersen de ,uzaktan izlerdim.(sonuçta çok kalabalık oluyor )

"beni ilgilendirmez gerekirse annen gelmesin ben gelecem" demişti.

bu hadsizliği niye yapıyor? ya öf resmen adam kendisini annenizden önemli görüyor ve siz buna rağmen ailenizle tanıştırıyorsunuz sonra da ailesiyle tanıştırmadı diye küsüyorsunuz.

bana sevgilim bunu diyecek onu annemle tanıştırana kadar süründürürüm. annem mezuniyetime gelmeyecekmiş hayırdır beni yıllardır sen mi büyüttün dangoz diyemediniz mi? bence bu tanışma meselesinden daha önemli sorunlar var onları çözmeden ailesiyle tanışmayın.

Okuyamadım hepsini , keşke birkaç paragraf koysaymışsınız.

Bence simdilik bu tanisma olaylarina girmeyin. Sizi pek olgun göremedim ne yazikki. Yani bu islerin yolu yordami var. Insan en basta sevgiliyi 5 dakikada ayak üstü anne baba ile tanistirir mi?

Siz kep törenini istemediniz ve adam belli ki ona göre annesi babasi ile konusmmus, yine kizin gönlü olsun bare beraber yiyip tanisin diye ve adam yine yaranamamis.

Diyorum ya, bu kadar tripli olmaniz daha henüz olgunlasmadiginizi gösterir. Ki normal. Daha 23 yasindasiniz. Lütfen 1 yil olsa bile biraz daha bekleyin tanistirma olayi icin. Evlilik cok agir bir sorumluluk cünkü.

Ya ben şeye takıldım “oooh bende bunu demeni bekliyordum” demesine takıldım. Hayır nezaketen başka bir cevap verebilirdi orda sevgiliniz.

Bu cevabı sanki o soruyu daveti zorla sormuşta sorarken içinden “inşallah istemez” demiş gibi cevabı alınca “oooh şükür” çekmiş gibi. Ne kadar ayıp.
Bence siz aileyle tanışmaktan ziyade en azından uzaktanda olsa izlemek görmek yanında olmak istediniz.

Aslında fazlasıyla olgun davrandım bu meselede ama anlatamadım kendimi sanırım. Keşke beyefendi trip atmama izin verseydi de biraz içimi soğuturdum. Çocuklar bir şeyi unutsun diye direkt konu kapanır sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranılır ya o muameleyi gördüm ve beni üzen bu. Dediğiniz gibi naza da çekmedim fırsat olmadı.

Hep sizin tribinizi çekmek zorunluluğu mu var

Adam mezun oluyor trip de onun Hakkı

Ayrıca ailenle tanışmayayım ayrı mezuniyete gelmeyeyim ayrı neden gelmeyeyim dediniz

Koca okul ve siz de oradan mezunsunuz yani yabancı yer de değil

Ben geleyim ama görücü gibi onlarla tanışmayayım der geçersin

Bir de ne önemi var bu şekli törenlerin vs

Ben kendi mezuniyet törenime gitmedim 100lerce arkadaşım gibi hiç de eksikliğini hissetmedim

Can'ınızı sıkmaya değmeyecek konuşa gerilmeyin oturun konuşun karşılıklı gerekçelerinizi ve hislerinizi anlatın

Hatalı davranmışsınız. Diyorsunuz ya içimde tutup tutup dolmuştum zaten diye. Erkek arkadaşınızın bunu bilebilmesi için aklınızı okuyor olması gerekir. Tahmin edebilirdi derseniz de edememiş işte. Erkekler düz varlıklar, dolaylamadan, imadan anlamıyorlar biz kadınlar gibi. Aileyle tanışma meselesi de ciddi bir mesele, beklediğiniz gibi sizi ikna etmeye çalışsa bu sefer de tanışma baskısı yapıyor diyecektiniz. Gayet yerinde ve kibar davranmış. Üstelik tanışmak istemediğinizi söylediğiniz halde yine de yemeğe davet etmişler, çok güzel bir başlangıç olurdu bu. Bir de şu açıdan bakın bence, o sizin ailenizle tanışmışken siz "ay olur mu öyle şey, hazır değilim" diye bir tepki vermişsiniz. O da üzülmüştür eminim, diretmesi saçma olurdu. Bence bu özel gününde arayıp gönlünü alın. O da bir kez mezun oluyor, böyle geçirmeyi hak etmiyor.

Şu mezuniyet törenlerine ne büyük anlamlar yüklüyorsunuz ya Hu!
Okul bitmiş iyi hoş da asıl macera şimdi başlayacak haberiniz yok.
Eskiden üniversite okumak,bitirmek büyük olaymış, okuyan insan azmış çünkü.
Şimdi devleti,özeli, vakfı derken her yer üniversite... Okumayanı dövüyorlar nerdeyse.
Ayrıca ille de mezuniyet töreni önemliyse öncelikle yanımda olması gerekenler beni büyütüp okutan ve meslek sahibi eden annemle babamdır.
Hayatına sonradan dahil olduğunuz biri ve henüz resmileşmemiş bir ilişki için fazla beklenti içerisindesiniz.

Merhabalar,
Öncelikle mezuniyetiniz hayırlı olsun :) Ben eşimin ailesi ile onun mezuniyetinde tanıştım, çok da güzel bir heyecandı.
ve ertesi yıl benim mezuniyetimde de bütün ailemle kendisi tanıştı.
Bence mezuniyetler bu iş için biçilmiş kaftan :) Sevgilinizinki belli ki ne yapacağını bilememekten. Yoksa niçin yemek teklifi yapsın?
Biz kadınlar bu konularda pratik zekalıyız, rahatız ve bence erkekleri anlayamıyoruz.
Açık açık söyleyin, en güzel anında orada olmak istiyorum, tanışmamız da aradan çıkmış olur, hem odak noktası da ben olmam diye. Güzelce hazırlanın ve orada olun.
Şimdiden bol şans :)

Aslında fazlasıyla olgun davrandım bu meselede ama anlatamadım kendimi sanırım. Keşke beyefendi trip atmama izin verseydi de biraz içimi soğuturdum. Çocuklar bir şeyi unutsun diye direkt konu kapanır sanki hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranılır ya o muameleyi gördüm ve beni üzen bu. Dediğiniz gibi naza da çekmedim fırsat olmadı.

Trip atmak istemenizin neresi olgunluk.. Kendinizi naza çekmenizin neresi olgunluk.. Davranışınız normal değil öncelikle bunu kabul edin. İkiniz de yeterince dürüst ve açık değilsiniz.

Annen gelmesin ben geleceğim kısmi da tam bir bencillik. Sanki sizi o yetiştirdi. 4 yıldır zahmet edip bir tanışma ayarlamamış ama her konuda ha
Bence simdilik bu tanisma olaylarina girmeyin. Sizi pek olgun göremedim ne yazikki. Yani bu islerin yolu yordami var. Insan en basta sevgiliyi 5 dakikada ayak üstü anne baba ile tanistirir mi?

Siz kep törenini istemediniz ve adam belli ki ona göre annesi babasi ile konusmmus, yine kizin gönlü olsun bare beraber yiyip tanisin diye ve adam yine yaranamamis.

Diyorum ya, bu kadar tripli olmaniz daha henüz olgunlasmadiginizi gösterir. Ki normal. Daha 23 yasindasiniz. Lütfen 1 yil olsa bile biraz daha bekleyin tanistirma olayi icin. Evlilik cok agir bir sorumluluk cünkü.

Bu yaş çocukluk ve ergenlik yaşı değil ki. Aksine kendisi 23 yaşında gibi davranmıyor bence.

Valla bencr sacmalayan sizsiniz.
O öyle dese daha güzel olmaz mıydı, aman da böyle düşünse daha güzel olmaz mıydı diyorsunuz
Lütfen kendinizden şöyle on santim uzaklaşıp dışarıdan biri gibi objektif olun. Adam daha geçen hafta sizin ailenizle tanışma stresine hiç nazlanmadan, utana çekine gitmişken sıra size gelince hemen mızıkçılık yapıp sert bir şekilde 'aman istemem' falan diye mizirdaniyorsunuz. Sizce sizin bu yaptığınız çok mu güzel? Adam da ısrar etmemiş, sen bilirsin demiş.
Ay ben istemem, derken neyi düşünüyordunuz? Ailesiyle tanışmadan izlemeyi, arkadaşlarıyla olduğu kısımda birlikte olmayı mi?
O zaman öyle yapın.
He sen o lafı söylerken hiç gitmemeyi dusunduysen şimdi de gitme, ne olacak?
Bir laf söylemissin, gideceği yeri düşünmeden. Şimdi de kendi söylediğin laf için adama kizmissin. İnsanın hayatında bir kere yaşayacağı günü burnundan getirmeye baslamişsin.
Kaldı ki sen özellikle 'babanla tanismaks jstemiyorum,hazır değilim' dediğin için adam alınmamış gucenmemis, sana uygun şekilde sadece ailesindeki kadınlarla tanışman için organizasyon yapmaya çalışmis.
Ama mutlu olmuş mu?
Hayır olamamış.
Buradan bile mutsuz olup ona sinirlenecek bir şey bulmuşsun.
Bence sonuna kadar hatalısin. İlk taşı atan, gelmeme meselesini açan sensin.
Bence sevgiline düşünüp taşındığını, ailesiyle tanışmaya hazır olduğunu söyle, mesele uzatmadan bitsin.
Bir gerginlik cikartirsan bu elbet aileye de yansır bir şekilde, sonradan siz barissaniz da adamın ailesinin aklında 'oglumuzu üzen musibet kız' olarak kalırsın sittin sene.
Bu arada mezuniyetiniz için de tebrik ederim. Daha bugün yirmilik dişimi çektirdim. Kutsal meslek vallahi :KK68:

Sen demişsin en başta zaten ne bu naz ısrar mı bekliyosun her şeyde? Net olun biraz ya erkekler böyle sizin gibi düşünemiyor işte.

İstemem yan cebime koy gibi olmuş. E sizde hazır değilmişsiniz zaten. Neden bozuldunuz ki.Ben ciddi adım atılana kadar sevgilinin ailesiyle tanışma işine karşıyım.

Back
X