Sevgilinizin kıskanclığı yüzünden kapanır mısınız?

p3ngu3n225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
144
48
98
Kızlar ben hep rahat bir kızdım.Şimdi son 9 aydır bir ilişkim var ve onu cok seviyorum.Yalnız o geçmişe aşırı takılan sürekli sorgulayan birde casus gibi arastırmya çalışan biri.Beni bazen gereksiz suçluyor cok uzuyor o da uzuluyor ama sonra ayrılamayıp barışıyor.Değişmemi istiyor.Geçmiş hayatımdaki rahat davranışlarıma dönmem den çekiniyor.Ben zaten kapanmayı düşünüyor ama pek hayal edemiyordum.Benimde değişmeye ihtiyacım var üstelik bu kıskançlık meselesinden cok sıkıldım.Sizce ne yapmalıyım?Bunun fydası olur mu?

yapılan fedakarlıktan anlamaması da bir olasılık.Ama bu ilişki bitecekse kıskançlıktan bitecek.Çaresiz kaldım
Kısa ve çok net bir cevap hayır....değişmesini saglamayacağı gibi daha da üstüne gelmesine sebep olabilir

Yüksek ihtimalle bu gidisat paronayakca bir hal dahi alabilir. Cam actirmamaya kadar gider.
Kücük bir ihtimalle de psikolog esliginde sorunlarinizin üstesinden gelebilirsiniz.
Secim senin.
Anlattigin kadariyla zor bir insan. Hatta verdigin detaylari okuyunca kacip gidesim geldi.
Hic mi yok sevgilisi kiskanc olup evlendikten sonra hayatini cehenneme ceviren bir kadin örnegi?

Yüksek ihtimalle bu gidisat paronayakca bir hal dahi alabilir. Cam actirmamaya kadar gider.
Kücük bir ihtimalle de psikolog esliginde sorunlarinizin üstesinden gelebilirsiniz.
Secim senin.
Anlattigin kadariyla zor bir insan. Hatta verdigin detaylari okuyunca kacip gidesim geldi.
Hic mi yok sevgilisi kiskanc olup evlendikten sonra hayatini cehenneme ceviren bir kadin örnegi?
Canım ben de böyle bilmiyordum onu.Hatta diyordu ki benim için sen geçmişi bitirdi isen bu önemli .Sonra birden değişmeler başladı.Bir cok iyi bir cok kötü.Gitgelleri oldu .Şimdi sinirlenince yüz ifadesi bile değişiyor gitgelleri bitsedde öfke kontrlu cok güçlü değil gibi.Herseye takıyor ama herseye...Olmayan seyler üretiyor..Kendide paranoyaklastıgnı iddia ediyorEvet nasıl geçer onunla bir ömür bilmiorm ama seviyorum.İşin içinden çıkamıyorum bana hic güven duymyor yaptıklarımı görmüyor

Allah rizasi icin kapanilir diye biliyorum ben. ERkek arkadasiniz ancak tesvik olabilir o da güzel bir dille. Her ne yasamiz iseniz bu gecmiste kaldi ve erkek arkadasiniza düsmez sizi bununla yargilamak.

Bende seninle ayni durumdan muzdaribim benmde nisanlim ayni senn sevgln gbi cok kiskanc gecmisimi kurcalayan eskisi gbi olmamdan korkan biri gysilerime herseyme cok karisan biri ben asla taviz vermiyrm ama yavas yavas alisicaksin hersey dozajinda iyidr dyrm kmse icin kmseye yrnmak icn kapanma kendn istysn kapan inan erkeklere yuz vermeye degmyo seni seven seni oldgn gbi kbl eder snde brz dha dikkatli dvranirsin olr biter kmse icin kendinden vrme o seni seviyosa kndnden versn

Tabii ki hayır.
Böyle bir teklifle gelmesi ayrılık sebebidir.

Kızlar ben hep rahat bir kızdım.Şimdi son 9 aydır bir ilişkim var ve onu cok seviyorum.Yalnız o geçmişe aşırı takılan sürekli sorgulayan birde casus gibi arastırmya çalışan biri.Beni bazen gereksiz suçluyor cok uzuyor o da uzuluyor ama sonra ayrılamayıp barışıyor.Değişmemi istiyor.Geçmiş hayatımdaki rahat davranışlarıma dönmem den çekiniyor.Ben zaten kapanmayı düşünüyor ama pek hayal edemiyordum.Benimde değişmeye ihtiyacım var üstelik bu kıskançlık meselesinden cok sıkıldım.Sizce ne yapmalıyım?Bunun fydası olur mu?
Kesinlikle hayir.Sizin taviz vermeniz onun icin baska seyler istemesi demektir.Kendiniz isterseniz amenna ama bunu onun istegiyle yapmaniz size huzuru getirmeyecektir.

Gerçekçi olmak isterim;onun istekleri bitmez,ve sen bir süre sonra yorulmaya başlarsın,ilişkiniz çok yıpranır,yol yakınken mantığını kullan.

Yaralarima tuz basan bi konulardan biri daha :
SAKIN SAKIN SAKIN !!!! Asla kendi icinden gelmeyen, biseyi baskasi istiyor diye yapma SAKIN.
ben 1.5 sene sevgili oldugum biriyle nisanlandim. bana sevgiliyken imalarda bulunurdu kiskanirdi hosuma giderdi kiskanmasi. ama nisanlaninca ve nisanlanmamiza yakin zamanlardada cok bunaltmaya baslamisti beni : isteklerinin birini yapinca bi digeri geliyordu arkasindan. tabiiki onu anneside doldurusa getiriyordu.
benden : basimi kapatmami topuklu giymememi etek giymemi pantolon asla giymememi okuyup elimde diplomam oldugunu bildigi halde çalismami yasakladigi ve daha bi suru sey...
yani diyecegim o ki isteklerinin ardi arkasi kesilmez ya tavrini koyacaksin ben buyum diyeceksin, ya da çekme gitsin...
ayril diye sana bunu ben diyorum ama hâlen onu gorunce kalbim yerinden çikacak gibi oluyor benim.

Asla ama asla yapma bunu. Seni kapalı ya da rahat tavırlı olmayan biri olarak mı tanıdı şimdi bu konular gündeme geliyor? Tamamen aynı değil ama kendimden örnek vereyim. Ben sarı saçlıydım (ki herkes çok yakıştığını söylerdi) sevgilim-şimdiki eşim- istemediği için boyadım. Askılı ve çok kısa olmamak kaydıyla eteğimi de giyerdim. Maalesef ki bu konularda da taviz verdim ve çoookk pişmanım. İlk başta kıskanması hoşuma gitti sonra kıyafet tartışma konusu olduğunda sen böyle tanıdın o zaman yaklaşmasaydın diyemedim keşke deseydim. Kendi tarzımın dışına çıktığım için ister istemez hevesim kalmadı bakımsızlaştım vs. Bir ara sıfır kol giymeme bile takmıştı ama neyse ki zorla hallettim onu. Demem o ki kendin ol!!! Bunlar şimdi sana basit geliyor olabilir aman kıyafet nolur ki diyebilirsin ama hiiiççç öyle değil. Giymek istediğin şeyleri başka kadınlarda görünce iş değişiyor. Ne kadar kondurmak istemesen de bakıyor mu diyorsun vs. Neyse umarım anlatabilmişimdir.

bu sevgiliyi bir doktora götürün.Allah için kapanılır.sevgilin için kapansan sonra kapanmaktan bile soğursun.kapatmak istemesi,haksız yere suçlaması şimdi çok sevdiğiniz halde batıyor.beğenmiyorsa gitsin beğendiğine.

Öncelikle böyle birşeyi bir erkek isteyebilir yalnız sevgiliyken değil böyle birşeyi benden eşim istese evlendiğimde kapanırdım ve kapanırken Allah için kapanırım önce sonra eşim için Rabbim buyurmuştur ki evlenince eşinize laik onun o açık olun derse açık olun o kapalı olun derse kapalı olun ama yinede karar sizin içinizden gelsin kapanmak Allah için olsun ilerde ya ayrılırsanız o zaman napıcaksınız açılacakmısınız bunları düşünün umarım yardımcı olabilmişimdir canım

Back
X