Sevgilinizin unutamadığı biri olduğunu nasıl anlarsınız?

hissetmekle alakalı bir şey bence. Bu tür erkekler çok ilgisiz olabildiği gibi aksine çok ilgilide olabiliyorlar...Sırf unutabilmek için.

Bana göre sadece benim tavırlarıma müdahale ederse, beni değiştirmeye çalışırsa bunu düşünürüm. Havadan nem kapmaya gerek yok. :97:

Bir gün onun bilgisayarı önümdeydi geçmişe baktım ve face geçmişinde üç kız adı gördüm ki birinin eski sevgilisi olduğunu biliyordum neyse zaten bitti çok da sürmedi.

Ona ait eşyaları saklıyorsa veya sürekli ondan bahsetmeye çalışıyorsa iyi yada kötü...

Ben anlarım bunu .. bunun için sadece yanımda biraz içmesi gerek.. gözleri dalıp gidiyorsa, sigarasını çekişinde bile efkar görüyorsam anlarım ki unutamadiği biri var..

Ben anlarım bunu .. bunun için sadece yanımda biraz içmesi gerek.. gözleri dalıp gidiyorsa, sigarasını çekişinde bile efkar görüyorsam anlarım ki unutamadiği biri var..

bu dediğin şeyleri benim sevgilim yapıyo ama genelde bunları yaparken bi yandan da gelecekte ne kadar güzel bi hayatımız olcağından bahsediyo içince çenesi düşüyo da biraz.. korkuttun beniiii :18::18::18:

bu dediğin şeyleri benim sevgilim yapıyo ama genelde bunları yaparken bi yandan da gelecekte ne kadar güzel bi hayatımız olcağından bahsediyo içince çenesi düşüyo da biraz.. korkuttun beniiii :18::18::18:

yook kuzum korkma, eğer dediğin gibiyse maddi zorlukları falan düşünüp dertleniyordur

Ya benim sevgilide böyle kötü bahsediyo hep çok güvendiğinde böyle aldatmış falan kız bunu. Gerçi ben merak edip kurcaladıkça kısa öz anlatıyo ama hala sinirini gördükçe nebiliyim tuhaf oluyorum ben de. Benim eski sevgilimde beni öyle yüzüstü bırakmıştı ama ben artık nefret bile etmiyorum, bilmiyorum ya bu soru bazen beni de kurcalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…