- 29 Kasım 2011
- 418
- 245
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun suredir beraberiz ben nadiren bakarım o benimkine benden daha cok bakar surekli kızlı erkekli ekiplerle calıstıgım icin erkeklerden kıskanır ama is arkadası yani.Telefonu ortada durmaz pek.Bigun masanın ustundeydi yeni almıstı icini merak ettigim icin alıyorum dedim aldım geri istedi niye dedim uzandı aldı biseyleri sildi sildi verdi sinirlendim cocukmu kandiriyosun sen diye tartıstık neymis gormemem gereken mesajlar varmıs neymis onlar? Yok bu telekızlardan beni ara diye reklam mesajlari geliyomus yok is yerinde bundan yasca kucuk arkadasi varmis kiz arkadasyla cinsellik yasayamiyomus dul kadına gidiyomus onla ilgili sorunları anlatıp akıl danısıyomusmus ya dedim sen nisanlisin boyle mevzuyu nasil konusursun ark.ıma bananemi diyim diyo bana nye ole abuksubuk msjlar gelmiyo dedm hat sahibi bayanmi erkekmi bakiolardr diyo(( ne haltlar yiyo bu!!!! Walla guveniyomus gibi yapip caktrmadan kurcalayın bence erkek milletine guven olmazz bisey varsada cıksın ortayaa