sevgilinizin veya eşinizin cep telini karıstırırmısınız?

arada çaktırmadan bakarım. ne var ne yok diye :1: aslada belli etmem. oda benimkine bakmak istedimi hiç sesimi çıkarmam

Telefonu genelde bana yakın taraftadır.
Şu aradı,bu mesaj yazmış,bilmemkim facede yorum yapmış vs. hep yetiştirip dururum.:9:
Şifresini de bildiğimden araba kullanırken de maç sonuçlarını bana takip ettirir.:13:
Bu kadar elimin altındayken karıştırma gereği duymadım.:16:

karıştırırım keyfim istediği kadar bişey demez :) feysbukunu da aynı zamanda :) nışanlanmamışdan önce bir kıza yazdığı mesajını okumuşdum " yaa delirme" diye. o zaman kıyamet kopardım kim o kız. anladım ki oyunmuş. ki zaten 10 gün sonra parmağıma yüzüğü takıldı. o günden bu tarafa bi yanlışını görmedim. görürsem seni terk ederim hemen diye uyardım da. titizlikle peşindeyim ama bi yanlışı yok. ama benim de kıskançlığım bitmiyor :3:

Uzun suredir beraberiz ben nadiren bakarım o benimkine benden daha cok bakar surekli kızlı erkekli ekiplerle calıstıgım icin erkeklerden kıskanır ama is arkadası yani.Telefonu ortada durmaz pek.Bigun masanın ustundeydi yeni almıstı icini merak ettigim icin alıyorum dedim aldım geri istedi niye dedim uzandı aldı biseyleri sildi sildi verdi sinirlendim cocukmu kandiriyosun sen diye tartıstık neymis gormemem gereken mesajlar varmıs neymis onlar? Yok bu telekızlardan beni ara diye reklam mesajlari geliyomus yok is yerinde bundan yasca kucuk arkadasi varmis kiz arkadasyla cinsellik yasayamiyomus dul kadına gidiyomus onla ilgili sorunları anlatıp akıl danısıyomusmus ya dedim sen nisanlisin boyle mevzuyu nasil konusursun ark.ıma bananemi diyim diyo bana nye ole abuksubuk msjlar gelmiyo dedm hat sahibi bayanmi erkekmi bakiolardr diyo :((( ne haltlar yiyo bu!!!! Walla guveniyomus gibi yapip caktrmadan kurcalayın bence erkek milletine guven olmazz bisey varsada cıksın ortayaa

Tel karıştırmakta nedir ya.Durup dururken ver bakıyım teline bakacağım demektense direk sana güvenmiyorum demek daha mantıklı :) Tamam bazı şeylerde ayrı gayrı olmaz mesela facebook şifrelerimiz birbirimizde vardır o normal.Ama alıp öyle tel karıştırmak msjlara girmek rehbere bakmak falan aman Allah korusun öyle bişey yaptığı an bana güvenmiyo demektir aynı şekilde bnde ona böyle bişey yaptığımda sana güvenmiyorumki bakıyorum demiş olurum.Bi insana bunlara bakmadan güveniyorum diyebilmektr asıl güven ve sevgi.

İşte benimde bu konuyla ilgili ciddi sorunum var.Erkek arkadaşımın telefonu hep ortada ve karıştırsam da bişey bulamacağıma kendimden çok emin olmama rağmen bi mesaj gelse kendimi deniyorum ama kim diye sormamak için en fazla 15 dk sabredebiliyorum. :1: Güvenmediğimi düşünmesini istemememe rağmen çok merakıma yenik düşüyorum ya o da huyumu bildiğinden bir şey gizlemiyo iyi ki yoksa patlardım gereksiz kavga sonra biton.Ama bi dur demem lazım bu huyuma desteklerinizi bekliyorum :34:

bende bakarım karıştırırım o da benimkini karıştırıyor ki o ses çıkarmaz bende çıkarmam birbirimizden gizli saklımız mı var:16:

evet karıştırırım hatta bazen rehberde ki beğenmedim isimleri silerim :)

kendisi verir ama benim karıştırma huyum yok güvendiğim için oda karıştırmaz biz birbirimize güveniriz telefonlarımız ortada olur benimki onun cebinde durur onunki de bende durur fark etmez :34:

Uzun suredir beraberiz ben nadiren bakarım o benimkine benden daha cok bakar surekli kızlı erkekli ekiplerle calıstıgım icin erkeklerden kıskanır ama is arkadası yani.Telefonu ortada durmaz pek.Bigun masanın ustundeydi yeni almıstı icini merak ettigim icin alıyorum dedim aldım geri istedi niye dedim uzandı aldı biseyleri sildi sildi verdi sinirlendim cocukmu kandiriyosun sen diye tartıstık neymis gormemem gereken mesajlar varmıs neymis onlar? Yok bu telekızlardan beni ara diye reklam mesajlari geliyomus yok is yerinde bundan yasca kucuk arkadasi varmis kiz arkadasyla cinsellik yasayamiyomus dul kadına gidiyomus onla ilgili sorunları anlatıp akıl danısıyomusmus ya dedim sen nisanlisin boyle mevzuyu nasil konusursun ark.ıma bananemi diyim diyo bana nye ole abuksubuk msjlar gelmiyo dedm hat sahibi bayanmi erkekmi bakiolardr diyo :((( ne haltlar yiyo bu!!!! Walla guveniyomus gibi yapip caktrmadan kurcalayın bence erkek milletine guven olmazz bisey varsada cıksın ortayaa

şüphelenmekte haklıymışım beyfendinin twitter hesabı varmış bana yok demişti gizliymiş sonradan açık unutmuş baktım abuk subuk yabancı türk kızları takip etmeler favorilere eklemeler ünlü mankenlere iltifat mesajları atmalar!! ergen cocuk gibi şaka gibi yaa Allah bildiği gibi yapsın sapık şrfszz

Karıştırırım :) Arada trip yapasım geliyor napayım çok sık görüşemiyoruz..:50:
o da alır benim telefonuma bakar arada benim kadar olmasa da :24:

gayet karıştırırım zevkle incik cincik ederim.gizli gizlide yaparım birden yanımdaykende yaparım.ama o bana yaptığında gizli birşeyim olmamasına rağmen sinir olurum.bi arkadaşım erkek eğer telefonunu senle otururken cebine koyuyorsa dikkat et derdi.şimdiye kadar sevgilim hiç bi zaman telefonunu saklamadı aksine bana verirdi çantama koyayım diye.sosyal medya profillerinin şifresi herşeyini biliyorum ama inanın çooook uzun zamandır ne telefon kurcalıyorum ne kontrol ediyorum.garibim zaten evden işe işten eve koşturuyo banada artık saçma mı geliyor ne anlamadım.
bu arada twitter hesabını bulmuşsun..bu tabiki yanlış herşeyden önce yalan.fakat takip etmeler ve favoriler konusunda bilgin var mı bilmiyorum ama bende de dolu erkek fenomen, erkek arkadaşımda da bikaç bayan fenomen var.yani yazılarını beğendiğimiz insanları takip eder, yazdıklarını favorilere ekler veya retweet yaparız bunda bi sakınca olduğuna emin misin ? bide mankenlere iltifat etmiş filan diyorsun Allah aşkına ondan ne gibi bi zarar gelebilirki.ben erkek arkadaşımın yanında seçkin özdemirle ilgili birşey olduğunda ağzımın suyu akıyor beğenimi her fırsatta dile getiriyorum bunda ne varki canım benim ?
ama gizli twitterın hesabını sor tabikide, güven sarsıldı mı kolay kolay sağlamlaştırılamıyor.

sevgilim yok ama eskiden karıştırdım, şimdi olsa gene karıştırırım :) istediğim zaman bakabilmeliyim, gizli saklı olmamalı..
ayrıca, %100 güven diye bir şey yok bence.. keşke olsa.. ama yine de ortada olmalı her şey :)

Son düzenleme:
Aynı hayatı paylaştıgın ınsanla yada buna adım attıgın ınsanla senın benım muhabbetı olmaz zaten olamaz,oluyosa zaten bı problem vardır. Bana cok sacma gelıyo onun özelı benım özelim muhabbetı, ınsan gızlemek ıstedıgı bıseyı, bı yarası varsa rahatsızlık duyar telefonuna yada herhangı bırseyıne bakılmasından. Özellikle ünlüler cıkar telıne bakmam onun ozelıdır oda benımkıne bakmaz saygı duyar dıye bos bos konusurlar konusurlar o saygı duyulan ılıskılerı zaten ya 1 ay sonra yada evlenır 4 ay sonra aldatıldım kandırıldım dıye bıter o yuzden kendını kandırmasın kımse alnı acık olan ınsan gızleme saklama ıslerıne gırmez saygıdır dıye arkasına saklanmaz bunun saklanıyosa saygı ne demek bı ögrensın bence saygıdan gızlı kapaklı ıs cevrılmez:)

Tabiki de karıştırırım. Ama aklıma geldikçe. Mesaj, gelen aramalar hepsinin hesabını da verdiririm.

Back
X