sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız...

kızlar internette benim durumuma benzer şeyler okudum.
sevgililerin gizli hesaplar açması hakkında.
sevgililerini yakalayan ve bunu yüzüne vuran kişiler hep aynı yanıtı alıyor neredeyse, "O HESAP BENİM DEĞİL. BEN AÇMADIM. Bİ ARKADAŞIM AÇMIŞ."

:47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :47: :19: :20: ALÇAKLAR!

Ama işin kötü yanı bu olayın gerçekleri de var. Geçenlerde bir bayan arkadaşım telefon açmıştı bana, onun adı soyadına ve yine onun resmiyle bir başkası tarafından bir facebook hesabı açılmış. Eğer 30küsür şikayete ulaşırsa savcılığa falan gitmeden hesabı facebok yönetimi kendi kapatıyormuş. Sen de şikayet eder misin demişti bana.
Ama diğer taraftan ben de bi kaç tane sahte facebook hesabı kullanan biriyim. Güvensiz bir sevgili olduğumdan değil, sadece poker oynamak için kullanırım. Bu durumu çok öyle aman aman bir mevzu olarak görüp erkek arkadaşıma anlatmadım bile zamanında.
Bence erkek arkadaşının üstüne gitme, birazcıcık alttan al. Belki de bu tarz basit bir sebepten açmıştır o hesabını. Diğer ihtimal de gerçekten başkası tarafından açılmıştır. Hemen yakıp yıkma ilişkiyi.

şu face kavgası çok saçma ya yok bana haber vermeden şifre değilştirmiş yok bana söylemeden birisinş eklemiş sanki sevgili değillde emir kulu...

gerçi bazen küçük şeylerde güven bozar..bu kadar küçük şeylere takılmadım ama çelişkiler hep sorguladı beynimi ...ben genelde karşıya çaktırmam :) bırak söylesin söylesin ...biriksin emin ol sonra vur suratına..yani gerçeği :)

şu face kavgası çok saçma ya yok bana haber vermeden şifre değilştirmiş yok bana söylemeden birisinş eklemiş sanki sevgili değillde emir kulu...

gerçi bazen küçük şeylerde güven bozar..bu kadar küçük şeylere takılmadım ama çelişkiler hep sorguladı beynimi ...ben genelde karşıya çaktırmam :) bırak söylesin söylesin ...biriksin emin ol sonra vur suratına..yani gerçeği :)

senden habersiz hiçbir yerde hesabım yok, deyip de bana söylemeden gizli, kendi adıyla bile olmadan hesap açması ve eklememesini istediğim özellikle birini eklemesi kavga etmek için saçma bir neden değil bence canım.

Back
X