Sevgilinizle ayrildiginizda nasil bir ruh hali icinde oluyorsunuz?

eddaa89

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
28
38
288
Bilecik
Kizlar kendi halimi dusununce sizlerinde neler hissettigini ve yasadigini merak ettim. Burada tum duygularimizi paylasalim lutfen

İlk cevap benden gelsin hayırlı uğurlu olsun diyelim:))
Kırgın,kızgın,hırçın,ağlamaklı,aksi,huysuz:)))sonundada hasta olup yatıyorum:2::)))

Ayrilali 3 gun oluyor aslinda kendimi cok sakin hissediyorum bunu biraz garipsiyorum cunku sinirli biriyim bakalim eger boyle giderse belki iyi olur iliskimiz cok yipranmisti biraz mola ikimizede iyi gelir umarim gerci bilmiyorum acaba zaman gectikce tamamen ayri kalmamizin daha iyi olduguna mi karar verir oyle olursa cok uzulurum

bir ay korkunc nefret dolu,korkunc kin dolu,korkunc ofke dolu oluorum..
ama sonra noluorsa o bir ayin sonunda bir ozlem dalgasi,bir burnunun ucunun sizlamasi,bir kalbinin ortasinin burkulmasi,
bir bakar olmalar,merak etmeler,caktirmadan sosyal medyada takip etmeler..
ya niye boyle bu yaaa
suan bilmiorum cok daha notrum gibi
ne nefret ne sevgi..
ama genede eksik...

güçlü oluyorum...
Bilmiyorum,tuhaf bir özgüven geliyo bana.
Tabii ilk anlardan bahsediyorum,sonrasında bazı bocalamalar oluyor elbet
ama o ilk an gerçekten dünyaya kafa tutabilirmişim gibi geliyo...
Belki de ayrılan taraf ben olduğum için güçlü görünmek zorundaymışım gibi hissediyorumdur..
..Belki de o en güçlü maskemi takmasam sevdiğim adamın gözyaşlarına,içli içli ağlamasına dayanamayacak ve beni sardığı kollarını itemeyecektim.İçimdeki herşeye rağmen delice sevilmek isteyen kız çocuğuna karşı koyamayacaktım,kandırıldığımı bile bile bütün güzel sözlerine inanacak salak ama çok mutlu bir kadın olacaktım
ama olmadım :)

Konuyu acan arkadasin demek istedigi ayrilik degil, sevgiliyle küs olma durumu sanirim..
En son sevgilimle ayildiktan sonra hissettiklerimi anlatmaya mecalim yok. her gecen gun farkli bisey hissedip duruyor insan ilk bi kac ay. sonrada hissizlik basliyo..

depresyondan depresyona kosuyorum..

ayrilmis olsamda, terk edilmis olsamda bu hep böyle..ben ayriligi hic sevmiyorum..vedalari hele hic

Hiç kimseyle konuşmam ben genelde suspus olurum.. sürekli yatak modundayımdır :)

Daha önce sevgiliden ayrılma durumunu yaşamadım, bilmiyorum, Allah'ım da bildirmez inşallah..
Eğer küslük durumu olunca'yı kastediyorsanız; haklıysam ilk 15 dakika çok rahat oluyorum.. 15 dk sonra rahatlığın yerini özlem alıyor..
Fakat haksızsam, elim ayağım tutmuyor.. Adımı bilemeyecek duruma geliyorum.. Çok çok özür dileyip affedilmediysem, o haklı durumda yaşadığım 15 dk geri geliyor, önce amaan ben derdimi anlattım naz yapıyor rahatlığı, sonrasında yine özlem... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…