• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle ayrıldınız,üzüldünüz vee

cemre25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
1.681
18
118
Ankara
Evet arkadaşlar görüyorum ki sürekli sevgilisinden ayrılıp burda dertlerini paylaşanlar var.Hepinize geçmiş olsun

Sadede geleyim.Bende diyorum ki hani o sevgiliden ayrılma döneminden sonra üzüldünüz ama elbet düzeldiniz ve hayatınıza yeni birileri girdi tekrar mutlu oldunuz işte bunları anlatın.

Belki bir nevi teselli olur.

:nazar::kkk:

Şu anki sevgilim benim ilk ilişkim fakt daha önce platonik bir aşkım vardı ve onu da öyle dışarıda başkalarıyla görmek acı veriyordu haliyle.

Zaman geçti, ben değiştim o değişti... Sonra belki de bu sebepten ağladığım bir anda bana omzunu açan biri geldi haytıma, hiç tahmin etmeyeceğim bir anda. Daha iki gündür tanımama rağmen huzurlu olduğumu ve gerçek "aşk"ın o olduğunu anladım, işte o zaman "Ben yeni aşık oluyorum galiba." dedim kendi kendime... Şimdi çok mutluyum, ufak tefek atışmalar bile 5 dakika sürmüyor biz de... Tek derdimiz özlem, o da geçecek seneye. Allah tüm herkese böyle bir sevgili, eş nasip etsin!

Çok iyi düşünmüşsün bu konuyu,bi nevi teselli olur belki bize de.Bugün 3.gün ve çok acı çekiyorum,ama ilk 2 günkü kadar ağlama krizleri yok.Daha normalim artık.Umarım çok daha iyi oluruz hepimiz,bizi gerçekten hakeden birileri çıkar belki karşımıza..

süper bir konu ama maalesef benim için değil
13 sene geçti eskisi kadar olmasada ara ara aklımda
belki şuan çok mutlu ve huzurlu bir evliliğim olsaydı aklıma gelmezdi ama öyle değil:50:

Tamam gene aklımızda olur ama gene de üzülmeyiz :)

Bence en doğrusu sonuna kadar yaşamak acıyı.Ama kendinizi mahvetmeden ve etrafa acındırmadan.

Beni aldatan bir sevgilim vardı,kısa sürede toparlanmıştım çünkü soğumuştum aldatması ve o acizce karşıma geçip yalanlarını dizmesi sonrasında da itiraf etmesi(!) süreçlerinde.

Çok sızlandım çok yandım çok sorguladım kendimi ama araya soğukluk girince tez zamanda koptu gönlüm,2ay kadar sonra resmen aşkı iliklerimde hissettiğim birini sevdim.Delice tutuldum,dolu dizgin gitti herşey mutluydum ama bu da çetin ceviz çıktı :S hhala cebelleşiyorum. Ne ihanet ne d ebaşka bir şey.. yok.. öylece bitirdi ama bitiremedi de.. devam da ediyor denemez.. Bir garip öyküyle kalakaldım..

Demek istediğim,her karanlığın ardından bir aydınlık vardır bunu kimse unutmasın. Fakat bazılarının karanlığı biraz uzun sürer,ama kesinlikle bir gün güneş doğar.Kesinlikle!

e anlatayımbakalım yaşadıklarımı,aşk yanılsamamı size...

ben her zaman çok seçiciydim,çocukken bile oldukça bilinçli bir çocuktum.
hani her zaman 'akıllı,terbiyeli'denilen çocuk varya işte onlardan.
lise boyunca sevgili istemedim,hep üniversiteye erteledim.
ilk yılımda üniversiteyi kazandım ama o da ne?hiç planladığım gibi değil,aradığımı bulamadım.
bu sırada arkadaşlarımın aşk hayatı rengarenk,seviyorlar,seviliyorlar.
ben de neredeyse depresyona gireceğim,bi yüzüme bakan çıkmamış(bu arada pek çirkin sayılmam,hatta dikkat çekici alımlı bir hanıma dönüştüm zamanla)
son yılımda birden biri oldu,ben de yıllardır onu beklemişim ya hesapta,bir anda bağlanmış bulundum.
kötü özellikleri küçük, olumlu özellikleri koskocamandı.
çok değil 2 ay sürdü.
ve birden kendini haklı çıkaracak ama aslında bir bahane olduğunu sonradan anladığım bir sebeple ayrıldı benden.
o gece (11 buçuk gibi) yağmurun altında ağladım.
zor bela eve getirdiler,ağlamaya devam,arkadaşım kasma kendini içini dök dedi.
sonuç sinir krizi geçirdim,acile attılar.
sakinleştirici iğne bile etki etmedi.
o kişiyi çağırdılar.
yanıma gelip öyle oturdu tepki bile vermedi.
ve bu on görüş zaten.
ilk günler su bile içince onun su içişini hatırlardım.
yemeklerden midem bulanırdı,hızla kilo verdim.
vücudumda sırt ,kol ve göğü bölgemde inanılmaz bir sivilcelenme oldu.
9 ay major depresyon tedavisi gördüm.
hala hatırlarım murat boz'un sallana sallana şarkısında bile ağlar gibi olurdum.

ne mi oldu? üniversiteyi bitirdim,zamanla herşeyi daha objektif gördüm.
beni sevseydi seçinin benden yana olacağını,aslında beni sevmediğini kabullendim.
şimdi aşağıda da görüldüğü gibi 9 aylık bir ilişkim var.
ve beni kolay kolay bırakmayacağını çok iyi biliyorum.

benden tüm aşk acısı çekenlere gelsin...:16::16:

e anlatayımbakalım yaşadıklarımı,aşk yanılsamamı size...

ben her zaman çok seçiciydim,çocukken bile oldukça bilinçli bir çocuktum.
hani her zaman 'akıllı,terbiyeli'denilen çocuk varya işte onlardan.
lise boyunca sevgili istemedim,hep üniversiteye erteledim.
ilk yılımda üniversiteyi kazandım ama o da ne?hiç planladığım gibi değil,aradığımı bulamadım.
bu sırada arkadaşlarımın aşk hayatı rengarenk,seviyorlar,seviliyorlar.
ben de neredeyse depresyona gireceğim,bi yüzüme bakan çıkmamış(bu arada pek çirkin sayılmam,hatta dikkat çekici alımlı bir hanıma dönüştüm zamanla)
son yılımda birden biri oldu,ben de yıllardır onu beklemişim ya hesapta,bir anda bağlanmış bulundum.
kötü özellikleri küçük, olumlu özellikleri koskocamandı.
çok değil 2 ay sürdü.
ve birden kendini haklı çıkaracak ama aslında bir bahane olduğunu sonradan anladığım bir sebeple ayrıldı benden.
o gece (11 buçuk gibi) yağmurun altında ağladım.
zor bela eve getirdiler,ağlamaya devam,arkadaşım kasma kendini içini dök dedi.
sonuç sinir krizi geçirdim,acile attılar.
sakinleştirici iğne bile etki etmedi.
o kişiyi çağırdılar.
yanıma gelip öyle oturdu tepki bile vermedi.
ve bu on görüş zaten.
ilk günler su bile içince onun su içişini hatırlardım.
yemeklerden midem bulanırdı,hızla kilo verdim.
vücudumda sırt ,kol ve göğü bölgemde inanılmaz bir sivilcelenme oldu.
9 ay major depresyon tedavisi gördüm.
hala hatırlarım murat boz'un sallana sallana şarkısında bile ağlar gibi olurdum.

ne mi oldu? üniversiteyi bitirdim,zamanla herşeyi daha objektif gördüm.
beni sevseydi seçinin benden yana olacağını,aslında beni sevmediğini kabullendim.
şimdi aşağıda da görüldüğü gibi 9 aylık bir ilişkim var.
ve beni kolay kolay bırakmayacağını çok iyi biliyorum.

benden tüm aşk acısı çekenlere gelsin...:16::16:

kendi ablamın hikeyesini okur gibi oldum.
benim ablam da yıllarca kimseyle çıkmamış biriydi ve 21 yaşında ilk sevgilisi oldu.çocuk yalancının karaktersizin tekiydi ama ilk olduğu için o heyecana öyle kapılmıştı ki ablam,gözü hiçbir şey görmüyordu,ne desek dinlemiyordu.Sonunda çocuğun onu aldattığı ortaya çıktı da zar zor ayrılabildi.Sonra da günlerce ağladı üzüldü o terbiyesiz için.Ama sonra unuttu ve şimdi çok güzel bir ilişkisi var.İnsan her ilkin sonsuz olduğunu düşünür ama değildir kader kısmet işte...
Mutluluklar dilerim size:71:

benim de 3 hafta kadar oldu. çok üzüldüm,ağladım,dünyam başıma yıkıldı artık diye düşündüm. ama iyiyim şimdi,yalnız da mutlu olunabileceğini,kendi kendime de bir şeyler yapabileceğimi farkına varınca rahatladım. aklımda mı tabi ki evet. özlüyor muyum evet özlüyorum. ama hayat yalnız da, onsuzken de devam ediyor. bunun farkına varabildiğimiz an daha kolay toparlanıyoruz. bu arada onu düşünürken birden bana yaptığı kötü şeyleri hatırlıyorum inanın bu çok etkili oluyorr:27:

ayrıldık sinirden 6 kilo verdirdi barışır gibi olduk sonra kayboldu ortadan başka birr kıza sinirden 16 kilo aldım diyetteyim 5kilo verdim aşk yok şimdilik olacak kendimi topladıgımda hala kendi kendime kızma evresindeyim :18:

Beni aldatan bir sevgilim vardı,kısa sürede toparlanmıştım çünkü soğumuştum aldatması ve o acizce karşıma geçip yalanlarını dizmesi sonrasında da itiraf etmesi(!) süreçlerinde.

Çok sızlandım çok yandım çok sorguladım kendimi ama araya soğukluk girince tez zamanda koptu gönlüm,2ay kadar sonra resmen aşkı iliklerimde hissettiğim birini sevdim.Delice tutuldum,dolu dizgin gitti herşey mutluydum ama bu da çetin ceviz çıktı :S hhala cebelleşiyorum. Ne ihanet ne d ebaşka bir şey.. yok.. öylece bitirdi ama bitiremedi de.. devam da ediyor denemez.. Bir garip öyküyle kalakaldım..

Demek istediğim,her karanlığın ardından bir aydınlık vardır bunu kimse unutmasın. Fakat bazılarının karanlığı biraz uzun sürer,ama kesinlikle bir gün güneş doğar.Kesinlikle!

sen iyilerdensin be canım.. aynı şey benim başımada geldi. ve affettim. sonra tekrar tekrar.. küfürleri saymıyorum bile. hiç geçmeyecek gibi :14:

sen iyilerdensin be canım.. aynı şey benim başımada geldi. ve affettim. sonra tekrar tekrar.. küfürleri saymıyorum bile. hiç geçmeyecek gibi :14:

sevdiğim 1kişide kızlarla ilgili şüphelerim olmuştu açıkça ihanet görmemiştim ama bu konuda çokkk hassasımdır, güvensizlik kıpırtıları hissedince yani ufacık bir mide bulantısı hissedince bıraktım ve bir daha dönmedim onca yalvarmalarına rağmen. İyi ki de bitirmişim çok saçma sapan bir insamış meğer.
Sonra açıkça ihaneti ortaya çıkan kişiyi de terkettim ,o da çok yalvardı aylar sonra bile ortaya çıktı ama tek kalemde sildim,biliyorum ki ihanet karakterdir-huydur,anlık hata değildir.Bir daha yapacaktı emindim.Zaten o gözler bana ait değildi artık, gülüşlerinde bile sahtelik seziyordum,eski sıcaklık yoktu. O 'zannettiğim'kişi için hala kalbim atıyordu seviyordum ama o artık O değildi. Zaman boşa harcanacaktı.Bugün ağlar yarın ağlamazdım daha iyiydi.

İhaneti affedenlerin canı daha da yanar ilerde,benden söylemesi ..

sevdiğim 1kişide kızlarla ilgili şüphelerim olmuştu açıkça ihanet görmemiştim ama bu konuda çokkk hassasımdır, güvensizlik kıpırtıları hissedince yani ufacık bir mide bulantısı hissedince bıraktım ve bir daha dönmedim onca yalvarmalarına rağmen. İyi ki de bitirmişim çok saçma sapan bir insamış meğer.
Sonra açıkça ihaneti ortaya çıkan kişiyi de terkettim ,o da çok yalvardı aylar sonra bile ortaya çıktı ama tek kalemde sildim,biliyorum ki ihanet karakterdir-huydur,anlık hata değildir.Bir daha yapacaktı emindim.Zaten o gözler bana ait değildi artık, gülüşlerinde bile sahtelik seziyordum,eski sıcaklık yoktu. O 'zannettiğim'kişi için hala kalbim atıyordu seviyordum ama o artık O değildi. Zaman boşa harcanacaktı.Bugün ağlar yarın ağlamazdım daha iyiydi.

İhaneti affedenlerin canı daha da yanar ilerde,benden söylemesi ..

haklısın canım. ilk affetiğimden bu yana hala aynıydı. ama emindim beni sevdiğine. -ki seviyodu. acaba onu mu sevmiyodu :59: ama ben emindim :59: off çok karışık konular bunlar canım :43:

Back
X