- Konu Sahibi cansubeauty
bagzen sevgilimle cok tartisiriz baZen az.. ama hep sacma sacma kücük sebeplerden
cok inatci bende inatciyim, bana hep benimle inatlasma der bende hep unuturum inatlasirim yine ozaman tartisma cikar, oda cok cabik sinirlenir yani ikimizinde hatalari var ikimizde bazi huylarimizi degistirmemiz gerek ancak ben cok üzülüyorum tartistimizda 3 senedir birlikteyiz ve tartismalarin haricinde cok mutluyuz
birbirimizi cok seviyoruz
hep sacma kücük sebeplerden tartisiyoruz mesala gecende benim basim agriyordu hastaydim birazda sinirliydim, isten geldi bana nasilsin naptin" demedi diye, zaten hicbirzaman sormuyorsun nasilsin naptin diye dedim kizdim.. "askim bende bugün halsizim basim agriyor, nasilsin diye sormadin ama ben söyliyim" diyecegime
birden sinir bastiriyo ve cok inatlasiyorum tartisiyoruz sonrada cok üzülüyorum.. sizdede böyle oluyormu? bagzen hata düsünüyorum ve korkuyorum evlenince nasil geciniriz diye.. bunu birkez sevgilimde dile getirdi degismemiz lagzim dedi.. , sizdede böyle oluyormu?? ne yapmam gerekiyor kendimi kaybetmemem icin lütfen yardim edin.... 
cok inatci bende inatciyim, bana hep benimle inatlasma der bende hep unuturum inatlasirim yine ozaman tartisma cikar, oda cok cabik sinirlenir yani ikimizinde hatalari var ikimizde bazi huylarimizi degistirmemiz gerek ancak ben cok üzülüyorum tartistimizda 3 senedir birlikteyiz ve tartismalarin haricinde cok mutluyuz

Son düzenleyen: Moderatör: