sevgilinizle cok tartisiyormusunuz?

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
bagzen sevgilimle cok tartisiriz baZen az.. ama hep sacma sacma kücük sebeplerden
cok inatci bende inatciyim, bana hep benimle inatlasma der bende hep unuturum inatlasirim yine ozaman tartisma cikar, oda cok cabik sinirlenir yani ikimizinde hatalari var ikimizde bazi huylarimizi degistirmemiz gerek ancak ben cok üzülüyorum tartistimizda 3 senedir birlikteyiz ve tartismalarin haricinde cok mutluyuz:nazar: birbirimizi cok seviyoruz:nazar: hep sacma kücük sebeplerden tartisiyoruz mesala gecende benim basim agriyordu hastaydim birazda sinirliydim, isten geldi bana nasilsin naptin" demedi diye, zaten hicbirzaman sormuyorsun nasilsin naptin diye dedim kizdim.. "askim bende bugün halsizim basim agriyor, nasilsin diye sormadin ama ben söyliyim" diyecegime :( birden sinir bastiriyo ve cok inatlasiyorum tartisiyoruz sonrada cok üzülüyorum.. sizdede böyle oluyormu? bagzen hata düsünüyorum ve korkuyorum evlenince nasil geciniriz diye.. bunu birkez sevgilimde dile getirdi degismemiz lagzim dedi.. , sizdede böyle oluyormu?? ne yapmam gerekiyor kendimi kaybetmemem icin lütfen yardim edin.... :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb cnm, bana kalırsa tartışma olmayan ilişki normal değildir. :45:ama tartışmadan sonra araya küslükler giriyosa işte bu kötü. bizde inanılmaz çok tartışırız. kedi köpek gibi:4: ama tartışırken pişman olacağımız şeyler söylememeye çalışırız.ben genelde çok sinirliysem susmayı tercih ederim. o da hatasını anlar zaten. yada ben hatalıysam çok uzatmam konuyu kapatırım. bikaç dakika sonrada alırım gönlünü:26:

içine su serpçekse sölim canım bizde miicik ufacık unufak sebeplerle tartışırız. bu tür tartışmaları çok uzatmadığın sürece problem olmaz cnm. :92:yaşını bilmiyorum ama dönemsel bi sıkıntıda olabilir. takma kafana:16:

pause ye katılıyorumm her ilişkide tartışma olurr çokda normaldir...bizde öyle çok değil ama arada tartışırızz..saman alevi gibi uçar sinirimiz hemen normale döneriz. önemli olanda bu zaten uzatmamak.. tartışmanız dallanıp budaklanmıyorsa ve birbiriniz kırıp incitecek laflar etmiyorsanız problem yok ...

tartışma sonrası barışma çok duygusal ve romantik oluyo o yüzden arada sırada tartışma şart :69:

sevmediğim bişey varsa tartışmak, ağız münakaşası, lafların içinde kalıp, "yok sen bana bunu dedikten sonra bende bunu" dedim .."hayır ben öyle bişey demedimlerle" çıldırmak, bunun için tartışmam...
ama suskunluğum azgın bir okyanustan farksızdır...zaten onun için susuyorum :52:

son zamanlarda bizde çok tartışıyoruz ama ben hırsımı kontrol etmeyi öğrendim artık...çünkü haddimi aştığım bir dönem sonucunda erkek arkadaşım artık isyan etti ve ben artık yapamıyorum fln dedi,, hatta burda paylaşmıştım ben olanları ayrıldık diye..onu bir defa kaybedince onsuzluğun nasıl bir şey olduğunu anladım :43::43: şimdi artık tartışmalarımızı güzel güzel sonlandırıyoruz, kimse kimseyi kırmıyor, orta yolu bulmaya çalışıyoruz..

hepinizin yorumu icin cok tskler ederim.. haklisiniiz her iliskide tartisma olur bizdede oluyor kücük kücük seylerden iste hirsimi geri tutmam lagzim bundan sonra cünkü sevgilim cok kiziyor herkez tartismiyor biz tartisiyoruz sadece diyor ve isyan eder gibi bi hali var, o yüzden bende artik altan altan yavas bir sekilde yaklasarak sorunlari haletmeye calisacam, tartismamak icin elimden geleni yapicam artik :) hepinize tsk ediyorum

benimde senin gibi davrandığım zamanlar oldu ama insan zamanla aşıyo.
hatanın farkındasın. düşünmeden hareket etme o zaman... :27:

benimde senin gibi davrandığım zamanlar oldu ama insan zamanla aşıyo.
hatanın farkındasın. düşünmeden hareket etme o zaman... :27:

haklisin canim.. artik gercekten kafama kazidim beynime kazidim.. sakin kalarak cözecem sorunlari.., hemen hop diye kalkip inatlasacagima, sakinca altan alarak cözecem.. tatli dil yilani deliginden cikarirmis derler cok dogru bu söz .. yorumun icin tskler

herkes tartısır tarısırken onomliolan kırıcı olmamak tartısmalar unutulur ama soylenen agr kelimeler unutulmaz km sınirlyse karsı taraf susmasını blmelı em sakşnlesnce ınsan soylenecek cok sey oluyo brde br sorun varsa o anda alledin ypksa buyuyo ve sonra patlamasi kotu oluyo

mesaja niye geç evap attın
aradım niye açmadın
evden çıktığını niye haber vermedin
gibi ufaık basit şeylerden bile bazn tartışma çıkarabilirim ben
sanırım fazla alınganım
oluyo işte böyle şeyler ipin ucunu kaçırmamak dilin ölçüsünü bilmek önemli
bazen abartıyorum her hafta ayrılıyorum bi kere bile off bıktım demedi aşkım demezde :69:

valla bizde en ufak seylerden kavga edbikliyoruz suan sevgilim zor dönemlerde bende üzerine gidersem ayrılık noktasına bile gelebiliriz ondan susmayı öğrendim bide bizim uzaklıkdan cıkıyo kavgalar o ankarda ben bursada telefonda msnde derdimizi yüzyüze olduğu gibi anlatamadan ya kameralr ya telefonlar kapanıyo yanyana olduğumuzda sorun yok çünkü :nazar::nazar::nazar:

öyle söylüyosuznuz işte alttan alıyo sesi çıkmıyo fln diye ama erkeklerinde bi sabır noktası var fazla uzatmamak bu küçük şeyler bile sevginizi yıpratabilir ben yaşadım biliyorum aynılarını bende yaptınj sonra kaybedince pişman oluyosnuz ama iş işten geçiuyo benden söylemesi

mesaja niye geç evap attın
aradım niye açmadın
evden çıktığını niye haber vermedin
gibi ufaık basit şeylerden bile bazn tartışma çıkarabilirim ben
sanırım fazla alınganım
oluyo işte böyle şeyler ipin ucunu kaçırmamak dilin ölçüsünü bilmek önemli
bazen abartıyorum her hafta ayrılıyorum bi kere bile off bıktım demedi aşkım demezde :69:

oo bunlardan cok ufak sebepler, ama tartisma yaratacak icin cok büyükler..
dikkat etmek gerekiyor herzaman tartisma iyi olmuyor iste, sevgilin biktim dememis sanslisin.. :

öyle söylüyosuznuz işte alttan alıyo sesi çıkmıyo fln diye ama erkeklerinde bi sabır noktası var fazla uzatmamak bu küçük şeyler bile sevginizi yıpratabilir ben yaşadım biliyorum aynılarını bende yaptınj sonra kaybedince pişman oluyosnuz ama iş işten geçiuyo benden söylemesi

haklisin canim insan elindekinin kiymetini bilmesi gerekiyor.. is isten gecince son pismanlikta fayda etmez.. tartis tartis nereye kadar
ben artik tartismiyacagim uzlasmak icin degisik yollara bas vuracagim huzur yaratacagim... hayirlisyla insallah:nazar:

valla bizde en ufak seylerden kavga edbikliyoruz suan sevgilim zor dönemlerde bende üzerine gidersem ayrılık noktasına bile gelebiliriz ondan susmayı öğrendim bide bizim uzaklıkdan cıkıyo kavgalar o ankarda ben bursada telefonda msnde derdimizi yüzyüze olduğu gibi anlatamadan ya kameralr ya telefonlar kapanıyo yanyana olduğumuzda sorun yok çünkü :nazar::nazar::nazar:

mesafeden oluyor zaten bütün tartismalar.. msj yaziyor bi bakiyorum diyorumki niye böyle tuafsin niye sinirlimisin gibi cevap yaziyorsun, "ben sinirli degilimki sana öyle gelmis diyor" bende tabi tabi diyorum... al tartisma basladi iste.. ! veya telefonda konusuyoruz diyorumki neden gülmüyorsun telefonda gülüyorum ya iste diyor bende yine tabi tabi diyorum al bi tartisma daha..! yani hep mesafeden oluyor böyle iliskilerde kücücük sacma sapan seylerden bile tartismalar cikiyor, yanyana oldugumuzda hic böyle bir sorun olmuyor, yüzünü tavrini halini hareketlerini görüyorum sevgisini askini herseyini ve hic sorun olmuyor:nazar: :nazar: :nazar:.. mesafeden zor oluyor iliski iste.. allah hepimize sabir versin.. :nazar::nazar:

Back
X