• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle/eşinizle nerde,nasıl tanıştınız???

gookce0330

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
208
4
46
Ankara
böyle bir başlık var mı bilmiyorum,varsa şimdiden çok özür dilerim..
insanların een çokta kadınların, aşkı buldukları ilk yerler çok önemlidir.. bu başlık altında çok ilginç tanışmalar duyacagımdan eminim. ilk olarak ben başlayayım..

sevgilimle biz internette tanıştık..:9:
duyan herkese pek samimi gelmez normalde, internet aşkları.. özelliklede farklı ülkelerdeyseniz, bu aşk üzerine toprak dökülmemiş bir cenazedir.. ama biz bu şekilde 2 yılı devirmek üzereyiz. Allah bizi ayırmasın.. :31:

allah ayırmasın =)

bizde ortak arkadaşımızın sayesinde tanıştırılmıştık yaklaşık 10 yıl önce arkadaştık ...ama son 1,5 senedirde sevgiliyiz ..aynı evde kalıyorduk aynı evde kalınca aşık olduk birbirimize..aslında daha öncesinde de varrmış meğer ondada bendede ama açığa çıkaramamıştık:9:

benimki çocukluk aşkı... çocuklugumdan takıntılıydım kendisine sonra oda bi banka kuyrugunda beni farkedince tanışmak istedi :16:
sonrası 5 yıllık beraberligin ardından evlendik vee 2 yıldırda evliyiz :16:

mERHABA; biliyorum çok klasik olacak ama biz üniversitede tanıştık ailem doğulu olduğu için vermek istemedi ilk aşık olduğum kişiydi.Çok savaştık ama bizi anlamadılar kaçarak evlenmek durumunda kaldık.Tam 9 sene oldu ailem hala kabullenemediler ama şu anda tam 3 aylık dünya güzeli bir kızımız var ve çok mutluyuz ALLAH herkesin yuvasını sakınsın.....AMİN

allah ayırmasın =)

bizde ortak arkadaşımızın sayesinde tanıştırılmıştık yaklaşık 10 yıl önce arkadaştık ...ama son 1,5 senedirde sevgiliyiz ..aynı evde kalıyorduk aynı evde kalınca aşık olduk birbirimize..aslında daha öncesinde de varrmış meğer ondada bendede ama açığa çıkaramamıştık:9:

wuu!!! sizinkisi bayagı bir eskiymiş.. oyhh ne güzel, daha nice günleri beraber devirirsiniz inş. :31:

ben öyle düşünmüyorum. internette tanışıp şu an evli olan arkadaşım var. ayrı şehirlerdeydi onlar da. geçen sene evlendiler. 5 yıl sevgililerdi. gayette mutlular...
ben nişanlımla konservatuarda tanıştım. lisede konservatuara gidiyodum nişanlımda aynı şekilde. o epey uğraşmıştı benle arkadaş olmak için. 11 yıldır birlikteyiz. ilk ve tek aşkım oldu. inşallah sekiz ay sonra da eşim olacak

mERHABA; biliyorum çok klasik olacak ama biz üniversitede tanıştık ailem doğulu olduğu için vermek istemedi ilk aşık olduğum kişiydi.Çok savaştık ama bizi anlamadılar kaçarak evlenmek durumunda kaldık.Tam 9 sene oldu ailem hala kabullenemediler ama şu anda tam 3 aylık dünya güzeli bir kızımız var ve çok mutluyuz ALLAH herkesin yuvasını sakınsın.....AMİN

ben anlayamadım ailen doğulu olduğu için neden vermedilerki ? hala görüşmüomusunuz ailenizle??

bende nişanlımla internette tanıştım:126: 3 yıllık sevgililik döneminin ardından nişanlandık:69:, 14 temmuz 2012'dede kısmetse düğünümüz var :16:

Dershane de , sözel bölümde onunla aynı sınıftaydık.Arkadaştık ama gel gelelim o beni öyle görmüyomuş meğer:1: bir ara kavgalıydık arkadaş olduğumuz dönemde 1 ay kadar konuşmadık hiç.Büyük aşklar kavgayla başlar ama dimi :9: össye girmeden 2 hafta önce bana yakınlaştı ve ilişkimize başladık.3,5 senedirde birlikteyiz Allah bozmasın aşkımızı amin :nazar: :16:

ben öyle düşünmüyorum. internette tanışıp şu an evli olan arkadaşım var. ayrı şehirlerdeydi onlar da. geçen sene evlendiler. 5 yıl sevgililerdi. gayette mutlular...
ben nişanlımla konservatuarda tanıştım. lisede konservatuara gidiyodum nişanlımda aynı şekilde. o epey uğraşmıştı benle arkadaş olmak için. 11 yıldır birlikteyiz. ilk ve tek aşkım oldu. inşallah sekiz ay sonra da eşim olacak

ben bizim aşkımızın bir tesadüf olduguna inanmıyorum zaten..
bizim hiiiç ortak bir arkadaşımız,bir beyenimiz olmadığı halde, arkadaş önerilerinde çıkmışım, beni beğenmiş ve eklemiş.
ben normalde facebookta asla tanımadıgım kişileri aslaa eklemem, amaa nasıl olmuşsa onun steğini onaylamışım.. hatırlamıyorum bile..:30:
bi şekilde konuşmaya başladık.. en sonunda tanışmak istedi ve benim için ankaraya kadar geldiii canımm sevgilimmmm :31: şimdii vazgeçilmezimmmm :16:

ohh Allah ayırmasın, hep mutlu olursunuz umarımmm :16:

Teyzemin yanındayken onlara gelmişti (eski komşuları) o sıralar hava soğuk olduğundan sobanın yanında elimde gazete okuyordum onunla konuşmadım bu onun çok hoşuna gitmiş sonra teyzeme söylemiş hoşlandığını bu şekilde başladı

böyle bir başlık var mı bilmiyorum,varsa şimdiden çok özür dilerim..
insanların een çokta kadınların, aşkı buldukları ilk yerler çok önemlidir.. bu başlık altında çok ilginç tanışmalar duyacagımdan eminim. ilk olarak ben başlayayım..

sevgilimle biz internette tanıştık..:9:
duyan herkese pek samimi gelmez normalde, internet aşkları.. özelliklede farklı ülkelerdeyseniz, bu aşk üzerine toprak dökülmemiş bir cenazedir.. ama biz bu şekilde 2 yılı devirmek üzereyiz. Allah bizi ayırmasın.. :31:

Ben de ingiliz esimle internette tanistim :9:
Hem de arkadaslik sitesi vs de degil. World of Warcraft oynarken tanistik :9::9: o paladin oynuyordu ben mage... :9:
Ayni guildde uzun sure oynadiktan sonra (ve hatta kendisine basta cok gicik oluyordum), zaman gectikce tanisip arkadas olduk.
Bir gun facebookta birbirimizi ekledik. Resimlerimi gorup asik olmus uzun sure belli etti ama Ingiltere'de oldugu icin olmaz diye dusunup ben pek ihtimal vermedim.
Sonra birgun kalkip ben Ankara'ya geliyorum seninle yuzyuze tanismak istiyorum demez mi :53:
Geldi de.. Ananem'in evinde 1 hafta misafir oldu. Dedem bile bayilmis, memur cocugu heralde cok temiz gorunuyor, cok beyefendi demisti ne gulmustuk ama :9::9:
Hatta gelmeden once 6-7 saat ozel ders aldi biraz Turkce ogrenebilmek icin. Ailemle konusabilmek icin :9: Acikcasi bu beni en cok etkileyen seylerden biriydi kizlar.
O hafta ben de resmen asik oldum. Oncesinde hoslaniyordum ama bu kadar isinabilecegimi de tahmin edemiyordum.
Sonra bir cok kez gidip geldi. Uzak iliski cok zor gercekten ama birkac ayda bir geldi neyse ki.
Sonra bir gun ailesiyle beraber cikip geldiler... Dondukten tam 1 hafta sonra tekrar geldi bu kez tek basina.. Daha fazla bekleyemedim dedi ve de evlenme teklif etti... :31:
Nisan oldu vs. Sonra ben nisan vizesi alip ingiltere'ye tasindim, hazirliklari yaptik ve evlendik. Ailemden ayrilmak zor olduysa da ben bunun hayatimda verdigim en iyi karar oldugunu dusunuyorum.
Coook mutluyuz, sanki her gun biraz daha artiyor hatta... Resmen ruh esimi buldum, hem de bir mmorpg oyununda.... Saka gibi :31:
Tanrim herkese bu mutlulugu nasip etsin :16:

sevgilimmmmle üniversiteye başlamak için denzliye gttğm ilk gün tanştımm :16::16::16: çok güzel çok heyecanlı günlerdi yaaa :1: eylülde ikinci yılımızı kutladık ara sıra tartşsak da çok mutluyuzz hep güzel bi gelecek içn dua ediyoruz:21: Allah hepimzn gönlündekini bizim için hayrlı değilse de hayrlıya çevirsin inşallahhh...Allah herkese sevdiğiyle güzel bi gelecek nasip etsinnnn yaaaaa :9:

Ben de ingiliz esimle internette tanistim :9:
Hem de arkadaslik sitesi vs de degil. World of Warcraft oynarken tanistik :9::9: o paladin oynuyordu ben mage... :9:
Ayni guildde uzun sure oynadiktan sonra (ve hatta kendisine basta cok gicik oluyordum), zaman gectikce tanisip arkadas olduk.
Bir gun facebookta birbirimizi ekledik. Resimlerimi gorup asik olmus uzun sure belli etti ama Ingiltere'de oldugu icin olmaz diye dusunup ben pek ihtimal vermedim.
Sonra birgun kalkip ben Ankara'ya geliyorum seninle yuzyuze tanismak istiyorum demez mi :53:
Geldi de.. Ananem'in evinde 1 hafta misafir oldu. Dedem bile bayilmis, memur cocugu heralde cok temiz gorunuyor, cok beyefendi demisti ne gulmustuk ama :9::9:
Hatta gelmeden once 6-7 saat ozel ders aldi biraz Turkce ogrenebilmek icin. Ailemle konusabilmek icin :9: Acikcasi bu beni en cok etkileyen seylerden biriydi kizlar.
O hafta ben de resmen asik oldum. Oncesinde hoslaniyordum ama bu kadar isinabilecegimi de tahmin edemiyordum.
Sonra bir cok kez gidip geldi. Uzak iliski cok zor gercekten ama birkac ayda bir geldi neyse ki.
Sonra bir gun ailesiyle beraber cikip geldiler... Dondukten tam 1 hafta sonra tekrar geldi bu kez tek basina.. Daha fazla bekleyemedim dedi ve de evlenme teklif etti... :31:
Nisan oldu vs. Sonra ben nisan vizesi alip ingiltere'ye tasindim, hazirliklari yaptik ve evlendik. Ailemden ayrilmak zor olduysa da ben bunun hayatimda verdigim en iyi karar oldugunu dusunuyorum.
Coook mutluyuz, sanki her gun biraz daha artiyor hatta... Resmen ruh esimi buldum, hem de bir mmorpg oyununda.... Saka gibi :31:
Tanrim herkese bu mutlulugu nasip etsin :16:

ailenee bayıldımmm!! hem çok modernler, hem çok sıcaklar, hemdeee çok komikleeer!! :52: ayyy keşke bende sevgilimi annemle tanıştırabilsem.. aslında bi tanısa çok sever kesin ama okulum bitmeden buna müsade etmeez :50:

Bizim tanışmamızda çok özel ve ben kesinlikle tesadüf olmadağını düşünüyorum ben izmire gitmiştim kuzenim vardı orda daha 16 yaşındaydım :1: bi akşam sahile indik karşıdan bi kız bi erkek kol kola girmiş bana bakarak bişiler söyluo bende nasıl gıcık oluorum meğer o gelen kuzenimin kız arkdaşıymış iş yerinden ve yanındakide erkek kardeşi , kuzenim bahsetmişti ama ben unutmuştum itiraf edemedim baya kendime ama ben çok beğendim onu gördüğüm an ve sevgilim vardı üstelik ama o zman daha küçüğüm sonuçta günlerce ağladım dönmeden onu sevdiğimi söyleyebiliyim diye bi yandan da hayatımda bi insan vardı onuda üzmeden bişiler yapamam gerekiodu nihayetinde ondan onu kırmadan ayrıldım ve akşamına çok düşündüm ya beni reddederse die bu arada sürekli aynı ortamdayız ama tek kelime konuşmuyoruz bu beni nasıl üzüyo tahmin edin.. onu beni izlerken görüodum arada gerçi :D nese bana bi cesaret geldi ve mesajla ondan hoşlandığımı söyledim(Bu arada numarasıda erkek kuzenim vardı benden mesajlaşıolardı o sayede vardı bende) başta ben senden hoşlanmıyorum arkadaş kalalım dedi o kadr gücüme gittiki ben bunu kabul edemem arkadaşda başka şeyde olmayalım dedim ama 2 gün sürekli ağladım nasıl aşık olmuştum sonra bi mesaj geldi seni çok beğeniyorum bende senden çook hoşlanıyorum diye sevinçten hopladım zıpladım evin içinde bi uctan öbür uca koştum balkona çıktım hollllleeeeey die bağırdım o derece :1: sonra ilk defa sahilde buluştuk ve ben o evden nasıl çıktım o sahile nasıl indim heycandan hatırlamıorum bile buluştuk ve onla el ele tutuşmak daha önce yaşamadığım kadar özel ve vazgeçilmezdi sonra bugünlere geldik 4 senemizdeyiz heycanımda hala aynııı:nazar:

ailenee bayıldımmm!! hem çok modernler, hem çok sıcaklar, hemdeee çok komikleeer!! :52: ayyy keşke bende sevgilimi annemle tanıştırabilsem.. aslında bi tanısa çok sever kesin ama okulum bitmeden buna müsade etmeez :50:

Tesekkur ederim canim evet komikler gercekten de.. Okul zamani benimkiler de muhtemelen bu kadar sicak bakmazlardi ama ben artik calisiyordum arkadaslarimin da hemen hepsi evlenmisti ama bende hala tik yoktu. O yuzden heralde, ben erkek arkadasim var deyince evde adeta bir bayram havasi esmisti :26:

bahar şenliklerinde :)))
neden bilmiyorum; normalde ince eler sık dokur,sonra da karşı tarafı reddederken şenliklerde tanıştığım adamla pat diye çıkmaya başlıyorum.
ilk (ve bir önceki) sevgilimle de bahar şenliklerinde tanışmıştım :34: gelenek oldu sanırınm artık :)
sevgilim ne zaman 'seni benden başka kim alır' diye takılsa 'her sene şenlikler düzenleniyo,hıh' cevabını veriyorum :35: :35:

Tesekkur ederim canim evet komikler gercekten de.. Okul zamani benimkiler de muhtemelen bu kadar sicak bakmazlardi ama ben artik calisiyordum arkadaslarimin da hemen hepsi evlenmisti ama bende hala tik yoktu. O yuzden heralde, ben erkek arkadasim var deyince evde adeta bir bayram havasi esmisti :26:

evet yaşının gelmiş olması ve meslek sahibi olmuş olmandan ötürü bu olaya sıcak bakmaları normal..
amaa yinede bizimkiler hiç öyle değil..
ilerde senin konumunda olsam bile, birinin elinden tutup eve getirsem; oopppss!! dur bakalımm!! kimsin??kimlerdensin?? ne işle uğraşıyosun vs.. vs.. sorularla çocugu bunaltıp kaçırırlar kesin :33:
biz evlensek aradan 10 yıl geçse yine mesafeli davranırlar.. asla bir aile gibi olmazlar.. iyi mi kötü mü bilmem ama ben seninki gibi sıcak ailelere bayılıyorum.. :31: umarım bu sıcaklıgı ilerde eşimin ailesinde bulabilirim.. :30:

evet yaşının gelmiş olması ve meslek sahibi olmuş olmandan ötürü bu olaya sıcak bakmaları normal..
amaa yinede bizimkiler hiç öyle değil..
ilerde senin konumunda olsam bile, birinin elinden tutup eve getirsem; oopppss!! dur bakalımm!! kimsin??kimlerdensin?? ne işle uğraşıyosun vs.. vs.. sorularla çocugu bunaltıp kaçırırlar kesin :33:
biz evlensek aradan 10 yıl geçse yine mesafeli davranırlar.. asla bir aile gibi olmazlar.. iyi mi kötü mü bilmem ama ben seninki gibi sıcak ailelere bayılıyorum.. :31: umarım bu sıcaklıgı ilerde eşimin ailesinde bulabilirim.. :30:

ah canim ya sorarlar tabi ondan kacis yok :9: benimkiler ama dil bilmedikleri icin soramadilar, o sorulari bana sordular :9: ben bunaldim yani esime bisey olmadi o da onun sansina :52:
belki o kadar kotu olmaz canim ya hic belli olmaz. sen benim aileme sicak diyorsun ama ben o sicakligi annem babamdan hayat boyu gormedim. hele annem aslinda cok mesafeli biridir. ama cidden onlara ne oldu bilmiyorum bir anda 180 derece donduler nasil seviyorlar damatlarini ooof of. hep onun tarafindalar trip bile attirmiolar hemen koruyorlar onu. :19: :9::9: benden kiymetli yani o ailede oyle diyeyim
inan bana ben sok olmustum nasil bu kadar kolay kabullendiler hemen aileden saydilar nasil boyle rahat karsiladilar diye. cidden soku zor atlattim :9:
sana da oyle olabilir canim hazirlikli ol sen her duruma karsi :))

Back
X