sevgilinizle yada einizle genelde tartma sebebi nedir ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
tartışmadan sonra sizmi yoksa eşiniz(sevgiliniz) mi barışmak için ilk adımını atar ?
ve affettirmek için ne yöntem uygularsınız ?
yada eşinizin (sevgilinizin) size özür dileyiş şekli nasıldır ? a.s.
buyrun paylaşalım ...

tartışma sebebimiz çok değişkendir. bazen hamburgerinden ısırmadım diye bile tartışabiliriz. ama ciddi konularda tartıştığımız zaman ben haklıysam özür dileyene kadar konuşmuyorum. o haklıysa ben özür diliyorum. öyle oyunlara da gerek duymuyoruz özür dilerim hayatım şu sebepten şöyle düşünmüştüm ama sen haklıymışsın diyip geçip gidiyoruz.
kırmadan sorunlarımızı konuşabilmeyi öğretmek için senelerce uğraştım sonunda başardık hafiften.

bana yapma dedigi şeyleri yaptıgımdan çıkar genelde kavga :asigim:
ya da fazla düşünmeden bişiye yanlış karar verdiysem
ben de özür dilerim üstüme gelmeye devam ederrr
ben de dayanamaz aglarımm sonra yumuşarr özür diler sırnaşık şey

Genelde benim yüzümden kavga ederiz hep ama kendiside biraz anlayışlı olsa olmaz sanki, hep agresif hep sinirlidir. Genelde kıyafet, yanlış anlama, yapma dediğini yapmam yüzünden tartışırız. Bazen telefonu duymayıp açmamam bazen de uzattığı lokmayı almamam bile sorun olabiliyor. Ve her zmn alttan alan taraf ben oluorm. :(

sizin nedenleriniz daha güzel benmkine göre bizim tartışma sebebimiz genelde onun sorumsuzluğu ve ilgisizliğidir ben msj atmasam kendi atmaz ben nette görüşelim demesem nette görüşmez bide biz farklı şehirlerdeyiz bu yüzden tartışırız eskiden daha çoktu şimdi eskiye oranla daha az ben haklıysam hiç cvp vermem konuşmam sinirim geçene kadar sonra konuştuğumuzda anlatırım herşeyi oda soler nedenlerini

allah icin kendimiz icin hic daha kavga etdigimizi hatirlamiyorum genelde hep baskalari yüzünden olur oda aslinda pek kavga sayilmaz sesimizi bile yükseltmeyiz birbirimize karsi tartisiriz senin arkadasin bunu yapti seninki söyle falan diye burda ailede giriyo bazen icine :)))

tartışmadan sonra sizmi yoksa eşiniz(sevgiliniz) mi barışmak için ilk adımını atar ?
ve affettirmek için ne yöntem uygularsınız ?
yada eşinizin (sevgilinizin) size özür dileyiş şekli nasıldır ? a.s.
buyrun paylaşalım ...

:asigim: Aydın ailesi kanunlarına göre haksız olan kimse o ilk adımı atatr daima bensem ben yanaşırım ki genelde kendimi affetirmek için dişiliğimi kullanrım :jeyyar:
bana özür dileyişi ise
ben çok uzattığım için sabreder karıcım tamam affet söz veriyorum vallahi bi daha yapmicam unutalım bu konuyu deyip oda erkekliğinin kullanır
:jeyyar:

bizde şu var herkes hatasını bilir bazen karşı tarafa yüklemeye çalışsakta herkes suçunu bİldiği ve birbirimizi tandığımız için kendini affettirmesi gereken çabalar VE GENELDE BAŞARIR şakkıdı :1hug:
:nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Hımmmm genelde sıkıntıya gelemediği için tepki verir.Mesela hasta olsa fazla ilgi istemez,aile kavramına düşkün değildir onların yanında rahat etmez ve fazla dırdırı sevmez,insanlara yük olsun istemez ama tepkisini kırıcı dile getirir.ben de patlarım tabi :) Tartışmalara önem vermez pek,kimseyi suçlu görmez özür dilemez pek bu yüzden.Bu durumda ilgi göstererek özür diler.Sözle dilediğinde ise gerçekten inanarak söyler.Genelde ben yanaşırım onun o kaplumbağa tavrı deli eder beni çünkü.

Son düzenleme:
Tartışma sebeplerimiz farklıdır ama öyle herşeye kavga eden,tartışan bir çift değiliz.:nazar:Tartışma sonrasında da kim haksızsa o evet aslında o öyle değildi sen haklısın denir kapanır olay sonra da pek açılmaz.:asigim:Biz aştık kanımca zeten bazı şeylerihihoyyyt

Farklıdır her daim tartışmalarımız.
Haklıysam hayatta özür dilemem:delphin:
Haksızsam gene pek diliyemiyorum özürdelikafadulden

Bi şekilde gönüllerimizi hoşnut edioz işte-tatlicadiarzu-:lepi:

ya bizimkisi çok ilginç biz genelde büyük şeylerden tartışmayız,ama çok saçma birşeyden birbirimize surat yaparız bazen ama çok önemsiz birşeydir o,sonra o önemsiz şey için surat yaptığımızdan birbirimizle kavga ederiz,kısır döngü :uhm:,nasıl barışırız? önceden barışmalar daha zaman alırdı,ben üstüne giderdim işte bana şunun için kızdın,bak ne kadar önemsiz diye dır dır yapardım bu sefer daha kötü olurdu,şimdi ikimizde bir süre birbirmizin üstüne gitmiyoruz zaten mesele de büyük olmadığından daha sonra birşey olmamış gibi konuşmaya başlıyoruz,günlük hayattan,işten güçten v.s sonra sarılıp öpüşme,sonra işte konuşma ve özür dileme faslı oluyor.

Son düzenleme:
ohoofff offff beklemedığim anlarda ağır sözler söylerdi haklıydım tabi verirdm tepkimi göre göre yanından gectığım oldusengözlerimebaksanab.ama yıne ben adım atardım hatasını anlasada özür dileyemio du.düzeldik cok sukur :içelim:eskı olaylar zaten sımdılerde evlılığe ilk adımların zamanı konuşuluyo:utangac:kaydirigubbakcemile3

ailesinin durmadan eşime çıkardığı işler her işlerini eşime yaptırıyorlar.sinir oluyorum surumluluk alsınlar biraz hemde uzak oturuyoruz arabayla yarım saat.iki ev arasında mekik dokuyor.eşimde memnun değil ama anne baba rızası allah bilsin diyor.ama bu sebep yüzünden çok kavga ettik kapıyı bile kilitliyordum

offf biz her şeye tartışıyoruz herşeyde bi hır gür çıkıyo anlamıyorum ben neden böle oluyo :( huysuz muyum ne ama benimle bi ömürde böle geçmeski adam kaçıp gidicek valla :( :( arada kavga ediyoruz çok sık olmaz ama tartışmalarımız sık sık olur anlaşamadığımız konular çok fazla çünkü :( nasıl aşık olduk birbirmize onu hiç bilmiyorum işte hehehe :)

sürekli çalışması .bazen beni unutması hatta .dün gece olduğu gibi mesela .işinden sonra gelmem .bu bitmeyen hırsı .kendinede zarar veriyor anlamıyor ama işte.

Back
X