tamamda ne dediğimi anladın sanırım. kınadında, kınadığın şeyin aynını yapacağım diyorsunO
ona kınadıfım beni aldatması bana yalan söylemwsi 8 yılımı verdim bi ilişkiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamda ne dediğimi anladın sanırım. kınadında, kınadığın şeyin aynını yapacağım diyorsunO
ona kınadıfım beni aldatması bana yalan söylemwsi 8 yılımı verdim bi ilişkiye
Yok yanlıs anladınız 2 aydır aramıyorum öğrendiğimde defalarca aradım suan hıxbır sekilde aramıyorum sizcede intikam almak istwmem nnormalmdeil mi beni aldattı yalanlar söyledi senden baskasıyla evlenirsem ölürüm dedi ama suan baskasıyla sözlendi
Yok yanlıs anladınız 2 aydır aramıyorum öğrendiğimde defalarca aradım suan hıxbır sekilde aramıyorum sizcede intikam almak istwmem nnormalmdeil mi beni aldattı yalanlar söyledi senden baskasıyla evlenirsem ölürüm dedi ama suan baskasıyla sözlendi
Var, ben yasadim. Geri dondu ama bende her sey bittiginde, icim bile acimadiginda aklimdan tek bir acaba gecmediginde döndü.
O kızın ne mi günahı var söyle söyleyim kızevgiliisi oldugunu bılıyormus benim icin benden snrası önemli demiş ve beni aradı kız biz ciddi düsünüyoruz senden kurtulmak istedi dedi bn herseyiyle kabuk ediyorum dedi sizce bı ducu yok muSozlendi yazmissiniz , o kizin ne gunahi var simdi , peki sizin intikaminiz ugruna ucuncu kisinin ahini almak ne kadar dogru ? O zaman bu yaptiginiz da gelecekte sizi bulur. Takdiri ilahi , demem o ki Alkahtan bulacak zaten karustirmayin ortaligi...
Canim acini derinden hissedebiliyorum. Tüm ictenligimle ve gercekten bütün kalbimle diliyorum ki, en kisa zamanda pisman olup deliye dönsün ve sen ona annesinden emdigini burnundan getir insallah
Oda sizi aldatup baskasıyla mı beraber olmuştuVar, ben yasadim. Geri dondu ama bende her sey bittiginde, icim bile acimadiginda aklimdan tek bir acaba gecmediginde döndü.
Onu da belirtseydin o zaman , nerden bileyim .O kızın ne mi günahı var söyle söyleyim kızevgiliisi oldugunu bılıyormus benim icin benden snrası önemli demiş ve beni aradı kız biz ciddi düsünüyoruz senden kurtulmak istedi dedi bn herseyiyle kabuk ediyorum dedi sizce bı ducu yok mu
Yaklasik 6 ay sonra falan sanirim.Ne kadar süre sonra döndü?
Yaklasik 6 ay sonra falan sanirim.
Benleyken ayni zamanda bi baskasiylaymis ve o kiz benim gozume gözüme soktu her seyi ama ben askimdan goremedim. Aldatildigimi kabullenemiyordum karsimdaki o kadar mukemmel bi aptal asik numarasi yapiyordu ki. En sonunda bi tartismamizda zaten ben beni aldattigini da biliyorum dedim, bilirsen bil banane dedi. Hem suclu hem guclu beni tehdit etti yoluma çıkma seni oldurcem dedi. Yikildim mahvoldum ama ona hicbi seyi gostermedim. Ne uzuldugumu ne sevgimi ne nefretimi. Her seyi icimde yasadim tek kelime etmedim. 6 ay falan sonra cikti karsima aglaya aglaya. Ben sana neler yaptim sen bana tek kotu bi soz bile soylemedin, bu kadar iyi bi insana ben bunu nasil yaparim karsinda daha da kuculuyorum affet dedi. Senin gibi birini kaybedemem ben ne yaptiysam sen hanimefendiligini bozmadin dedi. Ben seni hakedemedim ama bundan sonra sana layık olucam dedi. Köprünün altindan cok sular akti, ne ben seni sevdigim kadar baskasini sevebilirim ne de sen seni benim kadar seven bi insan bulabilirsin ama her sey bitti dedim hakkimi helal ettim gittim. Uzerinden seneler gecti hala icinde bi ukte oldugumu biliyorum, cunku en samimiyetim olmayan insan bile geldi bana bu çocuga ne yaptin kimseyle olamiyo sana yaptiklarini unutamiyo dedi. Boyle olmasi gerekiyormus dedim cektim gittim.Oda sizi aldatup baskasıyla mı beraber olmuştu
Canim asagida yazdim. Uc dort ay hic rahat bırakmadı tehdit etti hakaret etti. Bir kere yuz yuze geldik ustume yurudu arkadasi tuttu götürdü. 6 ay sonra aglaya aglaya geldi.6 ay boyunca hic bir irtibatiniz olmadi mi? Bi de nasil döndü? Ne dedi ya da ne yazdi?
Canim asagida yazdim. Uc dort ay hic rahat bırakmadı tehdit etti hakaret etti. Bir kere yuz yuze geldik ustume yurudu arkadasi tuttu götürdü. 6 ay sonra aglaya aglaya geldi.
Aynen öyle canim o 22 yaşında falandi bende 17 183-4 ay özür dilemek yerine tehdit etti ve seni istemedi yani ve bu tehdit olayindan 6 ay sonra af diledi, dogru mu anladim? Yaslariniz kacti bunlar yasandiginda?