M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
-
kızlar bu konuda bana fikir verirmisiniz?şu an sevdiğim kişi kova...henüz ilişki yok aramızda...yani birbirmizden hoşlanıyoruz o evlilikten falan bahetti bana ama bazı durumlar gereği adı konmuş bi ilişki yok aramızda....
eşi,sevgilisi kova burcu olanlardan yardım bekliyorum...biraz umursamaz rahat bir yapısı var sanki...ve herşeyi içinde tutuyor kapalı kutu gibi:bbo:
buarada ben koç burcuyum.....
ay bnm de 2 sevghılım kovaydı hep sıkılan taraf ben oluorm cok tek düzeler benı bayıyo bu tek duze olmaları
bencıller asabıydı bırı ıkısıde hemen evlılık dedı bırı yalan bırı gercektı
o zayıf suratlarını sevmıyorum asabı ve sevımsız gelıyor ben ıkızlerım bu arada. hava grubu
benim eşimde kova,eşime bakarak söylüyorum,her zaman öyle rahat tavırlıdırlar...işin zor,,,biraz ukala ve bencil oluyorlar.kolay kolay açmazlar kendilerini.özgürlüklerine düşkünler.hesap vermeyi açıklama yapmayı falan sevmezler,biraz baskın kişilikler.inatcılar,kendi doğruları konusunda diretbilirler.ama çok zeki olurlar.ama hepsi aynı olack diye bişey yok....
hihoyyyt canım ben KOÇ burcuyum, sevgilim Kova
biz ikimiz de baskın karekterler olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz.
benzer bir topik var, okuyabilirsin...
bağımsızlığına düşkündür (koç ta öyledir)
evliliğe pek meraklı değildir (genelde koç ta öyledir yani ben öyleyim en azından)
çok okur, enteldir hatta, duygusaldır, sosyal zekası ağır basar, çok konuşur ama boş konuşmaz, inatçıdır ama ben de inatçıyım, denegeleniyoruz kaydirigubbakcemile2
sadıktır, çok sıkmaya gelmez ama, (koçlar pek sıkıcı değildir zaten)
çok ama çok eğlencelidir, macera sever (koç ta)
yani biz gayet uyumluyuz canım, benden tam not :lepi: :içelim:
sevgili olarak çok ilgilidir, sadıktır ama işte çok bunaltmazsan süper yuvarlanıp gidersiniz :1rolleyes:
Kuzum siz evleneceğiniz insanı burcuna göre mi tanıyacaksınız. Bırakın burçları, karşınızdaki kişiyi hareketlerinden, söylemlerinden tanımaya çalışın.
Haa bu arada benim herifde kova burcu, ama özellikleri nedir bilmem. Ben eşimden memnunmuyum, tabiki memnuniyetim %10 dur gerisi nanay yani.
valla benim eşim kova ve dünyanın en sevecen en anlayışlı erkeği bence.
hayatım boyunca başka birinden ne bu kadar ilgi gördüm ne de sevildim.
burcundan mıdır bilmem
ama karşıma çıkardığı için sürekli Allahıma şükrediyorum.
valla benim eşim kova ve dünyanın en sevecen en anlayışlı erkeği bence.
hayatım boyunca başka birinden ne bu kadar ilgi gördüm ne de sevildim.
burcundan mıdır bilmem
ama karşıma çıkardığı için sürekli Allahıma şükrediyorum.
eski sevgılım kovaydı soyle dıyeyım herkeste aynı olmaz bu benım yorumum sadece belırteyım katılmayan ollabılır annecı bayaca annem babam dedı baska bısey demedı tel yuzune kapatınca delırırdı aramızdakı seylerı ablasına falan anlatır akıl alırdı bırazda cımrıydı duragan bırıydı sevgısını tam anlamıyla bellı edemezdı ama bunlar sıze baglı burca gore es adayı sacma olur ama yazılanlar hangısı cogunlukta ıse bır dogruluk payıda vardır tabıkı
bak ben bunları yazmayı umutmusum,benimkide çok anneci,babacı,evet cimrilik söz konusu,ve çok tekdüze hepaynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyorlar senelerce aynı şarkıdan hoşlananabilir benim eşim,nostalji seviyorlar,bence biraz sıkıcı oluyorlar,süpriz yapmazlar ayrıca hiç...çok sinirliler....sinirliyken aşırı kırıcı oluyorlar...patavatsızlar aslında biraz...hep senden ilgi beklerler....alıcı bir burç aslında,hiç verici değiller bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?