• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi olan daha kolay cevap verebilir ..

Canım benm ben de 17 yaşındayım,yorum yazan arkadaşlara baktım da ben baya erken baslamısım :D 2 yıllık bi iliskim var benimde :16: amaaa evet çok haklısın burda bile çoğu kişinin ne amaçla beraber olmak istedikleri ortada ki yurtdışında hiç düşünemiyorum :)
Hayat bu,ne olacağı hiiiç belli olmaz şimdiden bu telaşlara kapılma bence :)

Canım benm ben de 17 yaşındayım,yorum yazan arkadaşlara baktım da ben baya erken baslamısım :D 2 yıllık bi iliskim var benimde :16: amaaa evet çok haklısın burda bile çoğu kişinin ne amaçla beraber olmak istedikleri ortada ki yurtdışında hiç düşünemiyorum :)
Hayat bu,ne olacağı hiiiç belli olmaz şimdiden bu telaşlara kapılma bence :)

Ne guzel canim insallah :)

oyy kiyamam sana :) cnm sen daha cok gencsin okulunu bitir karsina gönlüne göre biri cikacaktir zaten. evde kalma gibi bir korkun olmasin simdiden bunlara kafani yorma olurmu :38:

zaten daha cocuksun , evlenemicem diye falan dusunmen ici cok erken . bu yasta sevgilin olmasin zaten , okulunu dusun. yasin gelince sevgilinde olur, evlenirsinde cocugunda olur.

sanırım senin sorunun ciddi ilişki kurabielceğin birini bulamama korkusu çünkü yurt dışında maalesef cinsellik yaşı çok düşük ve her tanıştığın erkekte senden bu beklentiyle kız arkadaşı olmanı istiyor..orda normal çünkü ama sen Türk sün o yüzden en mantıklısı kendini kaptırmaman..herkesin bir yerde bir kısmeti vardır.. daha 16 yaşındasın dur bakalım sanki 40 yaşında evde kalmış gibi konuşuyorsun ama oda olabilir 40 yaşına geldiğinde bile doğru insanı bulamadıktan sonra yuva kurmanın ne anlamı var..kafanı yorma herşey olacağına varır

sanırım senin sorunun ciddi ilişki kurabielceğin birini bulamama korkusu çünkü yurt dışında maalesef cinsellik yaşı çok düşük ve her tanıştığın erkekte senden bu beklentiyle kız arkadaşı olmanı istiyor..orda normal çünkü ama sen Türk sün o yüzden en mantıklısı kendini kaptırmaman..herkesin bir yerde bir kısmeti vardır.. daha 16 yaşındasın dur bakalım sanki 40 yaşında evde kalmış gibi konuşuyorsun ama oda olabilir 40 yaşına geldiğinde bile doğru insanı bulamadıktan sonra yuva kurmanın ne anlamı var..kafanı yorma herşey olacağına varır

Yorumunuz çok talihsizce olmuş..40 yaşına geldiğinde henüz yeni evlenip hamile kalıp çoluk çocuk sahibi olanlar,40 yaşından sonra çocuk sahibi olma umuduyla yaşayan,uğaşan hanımlar var bu sitede..Okuyanlar kırılıp üzülebilir...Biraz daha empati lütfen.....

canım bunları dusunmek ıcın erken.bu yaslar da zaten sevgılı ıslerıne hıc bulasma.
kafandan bunları cıkar,yasıtların gıbı sosyal faalıyetlerın olsun ve tabıkı de derslerın olsun.
herseyı yasında yasamak guzeldır.
zamanı geldıgınde sevgılınde olur esın de olur .
ama sımdı bunlara cok erken.

canım sen takma hiç etrafı. sakın da yanlış bildiğin bişeyi yapma.
şu anda çok doğru düşünüyorsun. yasın daha küçük daha neler çıkar karşına.
sen doğru bildiğin yolunda ilerle. erkek bu her yerde var :) elbet istediğin gibi biri çıkacak zamanı gelince.
ve aklın varsa erkenden başlama bi ilişkiye :)

16 yaşındasın ve aşağıdaki konuyu açmışsın??? bu nasıl bir çelişkidir? öğrenmek istediklerini yalanlar yazarak öğrenmeye çalışıyorsun biraz daha bekle ve evlendiğin zaman öğren.

(evli olanlar eminim daha kolay cevaplar;) ) evleniyorum yardim edin lütfen
Konu sahibi Guldendudarik, 30-11-2011 19:33

Konu Sahibi : Guldendudarik #1 Guldendudarik
Papatya
Giriş tarihi
Nov 2011

Merhaba kizlar:)
Ben 2012 Mart ayinda insallah evlenicem..
Kafama simdiden o mesur ilk gece takildi.Yani takildi derken her saniye düsnmüyorum :))
Ama hic düsünmüyorum da degil..
Yeni evli olanlar yada evli olanlar belki bana cevap werir..
O gece siz naptiniz??
O kapidan girdiniz sonra?
Neye dikkat etmem lazim?
Esim olucak adam bana iyi davranmali yani sevgi dolu..
Peki ya ben ben o na ne yapmaliyim ??

16 yaşındasın ve aşağıdaki konuyu açmışsın??? bu nasıl bir çelişkidir? öğrenmek istediklerini yalanlar yazarak öğrenmeye çalışıyorsun biraz daha bekle ve evlendiğin zaman öğren.

Konu sahibi Guldendudarik, 30-11-2011 19:33

Konu Sahibi : Guldendudarik #1 Guldendudarik
Papatya
Giriş tarihi
Nov 2011

Merhaba kizlar:)
Ben 2012 Mart ayinda insallah evlenicem..
Kafama simdiden o mesur ilk gece takildi.Yani takildi derken her saniye düsnmüyorum :))
Ama hic düsünmüyorum da degil..
Yeni evli olanlar yada evli olanlar belki bana cevap werir..
O gece siz naptiniz??
O kapidan girdiniz sonra?
Neye dikkat etmem lazim?
Esim olucak adam bana iyi davranmali yani sevgi dolu..
Peki ya ben ben o na ne yapmaliyim ??

kk kadinlarini oyalayan bir dengesiz daha. Hayir yani ne zevk aliyorsuun gercek disi konu acmaktan?

Back
X