sevgilisi olanlar...

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Kızlar ben mesaj istiyorum sizden. Saçma gelecek ama sevgilinize gönderdiğiniz en güzel iyi geceler mesajını paylaşabilir misiniz? Ben tıkandım:(

Kızlar ben mesaj istiyorum sizden. Saçma gelecek ama sevgilinize gönderdiğiniz en güzel iyi geceler mesajını paylaşabilir misiniz? Ben tıkandım:(

cnm sevdiğin kişiye gönderdiğin en güzel iyi geceler mesajı içinden gelerek attığın mesajlar bana göre.öyle süsülü püslü mesajlar pek samimi gelmiyo bana.

cnm sevdiğin kişiye gönderdiğin en güzel iyi geceler mesajı içinden gelerek attığın mesajlar bana göre.öyle süsülü püslü mesajlar pek samimi gelmiyo bana.

Hergün gönderiyorum hoşuna gidiyor ama bugün tıkandım haklısın içimden gelen en güzeli ama işte..

Uyku gerçek alemden hayal alemine kurulan bir kopruyse ıse ben kurduğum en guzel hayale yanı sana sesleniyorum ; IYI GECELER canımmm

Her sözü bana aittir.

Uyku gerçek alemden hayal alemine kurulan bir kopruyse ıse ben kurduğum en guzel hayale yanı sana sesleniyorum ; IYI GECELER canımmm

Her sözü bana aittir.

Teşekkür ederim :)

Her gece iyi geceler mesajı yazan bir sevgili düşündüm.
Bence kendi içinden gelen şeyleri yazmalı. Kopyala-yapıştır olunca büyüsü kaçıyor .
O yüzden içinden gelmediğin de, yazacak bir şey bulamadığınızda yazmayın. Ya da kısa ve öz yazın bence :31:

gözlerimi yumduğumda bile o güzel tebessümün gözlerimin önünde... hayalinle uyuyup sesinle uyanmak gibisi yok... seni seviyorum birtanem,iyi geceler:52:

Yaninda olmak için herseyimi verirdim .
Seni seviyorum .
İyi geceler ..:1:

Yat zıbar eşşek herif yarın esneme yanımda seni coooooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorum miniğim iyi geceler......yazdim gönderdim az önce :-)

yani canım sevgilin sonuçta içinden hiç mi birşey gelmiyor abartılı olmasına gerek yok illa ki... senin kendi cümlelerinle söylemen yeterli zaten. Neyse biz nişanlımla ben iyi geceler bitanem seni çok seviyorum derim o da her seferinde tatlı rüyalar bebeğime ben de çok seviyorum seni der öyle yatarız... :16:

Son düzenleme:
"güzel rüyalar sevdiceğim" bu mudur, budur fazlasına gerek yok :27:

ben baskasının düşüncesi olan mesajı göndermezdim şahsen:6:
içinden geleni yaz :6:

Sevgiilime ninni uydurup yolluyorum:27: hoşuna gidiyo eşşekimin mesela;

Nerdeen geldiiinn baağğğşıma
Nasıl bi dertsin Allah aşkınaaaa
Hele sen yarın bi uyanmaaa
Bak gör napıyorum ben sanaağğğ :1::1:

Her gece sevgiliye siir gibi laflar mi yazilirmis yahu?
Gorev gibi o ne oyle..
Iyi geceler askim seni seviyorum, yaz gitsin :37:

Allahim bu nasil sey vazife gibi ya biri bana her gece egzantirik seyler yazsa dalga gecerim cunku bunalirim birine zaten asla boyle bisey yapmama imkan yok

iyi geceler mesajında ne yazılır ki iyi geceler seni seviyorum araya da kendinize özel aşk sözcüklerinizi katarsınız , o anki ruh halinize göre :21::21:

bende iyi geceler ve günaydın mesajlarımda mutlaka aşk sözcükleri katarım ama o an içimden ne geliyorsa , belli bir kalıp yok yani :16::16:

Ben kesin çok odunum yahu.
Yıllardır adama iyi geceler mesajı bile atmıyorum. Mesajlaşırken uyuyakalıyorum. O uyuyacaksa önce, ona da iyi geceler aşkım diyorum. :27:
Aman iyi geceler mesajı neymiş ya. Bir de bu çıktı başımıza. :27: İyi geceler de gitsin bacım. Yeterli. :27:

Back
X