sevgilisi olduğunu öğrendim

masaldanbozmakabus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
183
15
118
37
İstanbul
Kızlar merhaba,aylar aylar önce iyi muhabbet edip iyi anlaştığım ve aramızda bir yakınlaşma olacak gibi olan bir adam vardı.
İlerleyen günler içinde bir yanlış anlaşılma nedeniyle onu hayatımdan tamamen çıkardım,sosyal hesaplarım ve telefon rehberimden sildim.
Geçen hafta tesadüfi şekilde olayın anladığım gibi olmadığını,yanlış anlamış olduğumu öğrendim .
İçim rahat etmedi,kendisine arkadaslık isteği gönderip mesaj yazdım.
Çok samimi bir cevap geldi,beni hatırladın mı diye sordum.Seni unutabilir miyim dedi. Telefon numaramı silmemiş.
Bir süre mesajlaştık,iki gün sonra telefonla aradı beni. Yine güzel muhabbet ettik, görüşmek istediğini söyledi,senden haber bekliyorum gerçi ararım ben seni yine dedi.
Hesabında bir fotoğraf ya da ilişkisi olduğuna dair bir durum olmadığı için içim gayet rahattı.
Ama hep dürter beni kurcaladım karıştırdım o fotoğraf bu yorum derken bir kadınla el ele fotoğrafları olduğunu gördüm,kendi profilinde yok.Kadının profilinde 3 tane el ele kol kola fotoğraf var. Hala iletişim halindeler,bir kaç gün önce yorum atmış kadın bu kişinin fotoğraflarına.
Ben anlam veremedim ,madem sevgilin var neden beni arayıp sorup görüşmek istiyorsun.
Ben daha önce iki kez ihanete uğradım,terkedildim ve beni bırakıp gittiği kişiyle hala birlikte şuan bir tanesi.
Yani o yuva yıkanın yuvası olmaz sözlerine hiç inanmıyorum.Ama yine de vicdanın rahat etmeyeceği için onu arayıp sormayacağım.
Eğer tekrar ararsa nasıl davranmalı ne demeliyim bilmiyorum.Profilini karıştırdım sevgilin varmış demeye utanırım.
Gerçi o sevgilisi varken benle görüşmek istemeye utanmıyor.
Bir yüzüm gülmedi ve aklım karıştı yine.Ne yapsam ne etsem ?

resimleri kopyala ona gönder canım.yani ben öle bi durumla karsılassam öle yapardım.ve ne kadar adi nir insansın derdim. o utanmıyo sen niye utanasın kii sonrada vur tekmeyi üzülen o olur

Adamı hayatından çıkarıp, sonra tekrar geri çağırıyorsun. En büyük hatayı orda yapmışsın zaten, sen çağırmışsın. Hayatında biri bile olsa bir erkeğin, böyle bir teklife hayır demesi, sadece ciddi ilişki yaşadığında görülür. Açıkcası, kaale alır mısın bilemem ama adamın egosunu daha fazla şişirmeden, hiç bir açıklama bile yapmadan hayatından çıkart ve geri dönüp arkana bakma..

resimleri kopyala ona gönder canım.yani ben öle bi durumla karsılassam öle yapardım.ve ne kadar adi nir insansın derdim. o utanmıyo sen niye utanasın kii sonrada vur tekmeyi üzülen o olur

Adi bir insansın diyemem çünkü aramızda bir şey yok. Ben olabileceğini düşündüm sadece kendi kendime.
O sadece görüşmek istedi ve güzel konustu benimle.
Belki sadece arkadas gibi görüşmek istiyordur. Sürekli yazışma konusma gibi bir durumumuz yok . )
Bozuldum tabi sevgilisi olduğunu öğrenince.

Adamı hayatından çıkarıp, sonra tekrar geri çağırıyorsun. En büyük hatayı orda yapmışsın zaten, sen çağırmışsın. Hayatında biri bile olsa bir erkeğin, böyle bir teklife hayır demesi, sadece ciddi ilişki yaşadığında görülür. Açıkcası, kaale alır mısın bilemem ama adamın egosunu daha fazla şişirmeden, hiç bir açıklama bile yapmadan hayatından çıkart ve geri dönüp arkana bakma..

Haklısın ama dediğim gibi aramızda bir ilişki olmadı,muhabbetimiz devam etseydi olma ihtimali yüksekti. Egosunu şişirecek bir şey yapmadım,sevgili değiliz,o tarz bir konusmamız da olmadı.
Ben sadece bana yakın davrandığı için görüşüp konusursak aramızda bir şeyler olabileceğini düşünüyordum.

anlamadım valla sana seni unutabilir miyim? diyor bunun neresi arkadaşlık.senin yazdıklarına karsı öyle söyledim.bir nevi adam ikimizi birden idare ediyor diye yazmışsın. bu da bana göre adilikten başka bir şey değil .tabi senin bilecein bir şey sonuçta

Son düzenleme:
anlamadım valla sana seni unutabilir miyim? diyor bunun neresi arkadaşlık.senin yazdıklarına karsı öyle söyledim.bir nevi adam ikimizi birden idare ediyor diye yazmışsın. bu da bana göre adilikten başka bir şey değil .tabi senin bilecein bir şey sonuçta

Beni hatırladın mı diye sordum,o da seni unutabilir miyim dedi . Bilemiyorum niyeti ne,bir o eklediğim gün konustuk.Bir de dün akşam aradı görüşelim diye.Daha bir iletişim hali olmadı.İkimizi birden idare ediyor gibi bir durum yok, bizim aramızda hiçbir şey yok çünkü.

Back
X