Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Cok tatlisin :) Hoslaniyorsun bence hemdee coook :) seni fark edecektir ayni ortamlarda bunulunmaya calis...derslerde anlamafim bana yardimci olurmusun diye yardim iste öyle biseyler düsün bul :) zaten oda hoslanirsa hoslanmaya baslarsa senden anlarsin hissedersin belli eder sonucta öyle düsünüyorum :) gönlöndeki olsun :) hayirlisiylaaaa ask dolu günler sana :)@KumsalB

benim de yok. üniversite de tanıştığım ve çok sevdiğim biri vardı. okul bitti görüşemiyoruz. zaten birbirimize küs gbi ayrıldık. hala çok seviyorum unutamıyorum. amma ve lakin mesaj atmaya bile çekiniyorum. çok özledim onu...

Kısa süreli sevgili ,ömürluk eş istiyorum, bayanlar.Yaşım baya ileri ,hiç evlenmedim.Sizlere bu cümle moral olsun :)
Sizlerin çoğu kızım olacak yaşta :) buda moral oldun canlar size.
bende moral bekliyorum sizlerden :)

Kısa süreli sevgili ,ömürluk eş istiyorum, bayanlar.Yaşım baya ileri ,hiç evlenmedim.Sizlere bu cümle moral olsun :)
Sizlerin çoğu kızım olacak yaşta :) buda moral oldun canlar size.
bende moral bekliyorum sizlerden :)
olsuun herkes evlenmek zorunda değil
ben böyle bakıyorum artık
ha olursa güzel olur olmazsa da amaaan heheh
gerçekten yani hayatta herkesin her şeyi tam değil kiminde para yok kiminde evlilik kiminde çocuk kimi sakat yürüyemiyor
kimi her şeye rağmen mutsuz
herkesin derdi var yani
bizimki de onalrdan birisi en fazla ve biz ne kadar az takarsak iyi çünkü bu dertlerden herhangi biri de bizde olup yine bir derdi çok takıyor olabilirdik
o yüzden her derdi sallıyoruz arkadaşlar hehehe çok da üzülüp aklayıp vahlayıp kahrolacak halimiz yok çok şükür...

Zamanında bu başlığı açan ablamız şuan durumu nedir cidden merak ettim, en son 2014 te girmiş. Muhtemel evli, çocukludur 🤭

Back
X