Sevgilisi Tarafından Terk Edilen Kız Bakın Ne Yaptı

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Ayrılığın genç bir kız üzerindeki büyük etkileri. "Senden ayrılıyorum" cümlesini duyduktan sonra yerinden bile kıpırdayamamış.

1. Bu Genç Çinli Kızımızın Adı Tan Shen
4. Bir Öğleden Sonra Bu Lokantada Buluştular
5. Ve Sevgilisi Tan Shen'i Terk Edip Gitti
6. Genç Kız Büyük Bir Şok Yaşadı ve Bunu Atlatması Uzun Sürdü

7. Kelimenin Tam Anlamıyla Oturduğu Yerden Kalkamadı ve Bir Hafta Boyunca 24 Saat Açöık Bu Lokantada Kaldı
8. İşten de İzin Alan Kız Bir Haftasını Burada Geçirdi. "Düşünmem Lazım ve Düşündüm. Şimdi Yepyeni Bir İnsanım." Diyerek Bir Haftanın Sonunda Evine Gitti

1_haftadir_ayni_yerde_(2)_14266883565450becc6ee80.webp
1_haftadir_ayni_yerde_(6)_18694217315450becc9e0c1.webp
jpeg.webp

Ancak hikayesi ağızdan ağıza dolaşarak basının da ilgisini çekmeye başlayınca, Shen eve dönmeye karar verdi.

Basına konuşan 26 yaşındaki Shen, "Aslında bu kadar kalmayı planlamamıştım. Sadece bir şeyler atıştırmak istemiştim, ancak yemeğe başladığımda düşünmek için zamana ihtiyacım olduğunu fark ettim ve eve dönmek istemedim. Orada her şey bana eski sevgilimi hatırlatıyordu. Ben de burada kaldım."(acunn)

Son düzenleme:
Atlatmışsa ne güzel valla herkes böyle kolay atlatabilse keşke
lokantaya kapanmıyoruz ama yıpratıyoruz da yıpratıyoruz kendimzi

Kadınlar olaydan sonra kendini paralıyor o buhranı olayın pesine yasıyor ve bitiriyor. Kadın da böyle bir durumdan gecmis.
Erkekler tam tersi imiş bu arada, ayrıldıktan sonra hemen üzülmezlermiş, zamana yayılırmıs.

Güzel bir yöntemmiş aslında. Akıllıca, düşünmem gerek demiş, düşünmüş ve kafasında ayrılığı oturtup kalkmış ordan.

Yok daha neler.İlk aklıma gelen bir hafta boyunca nasıl banyo yaptı oldu.Bende de var az tuhaflık :KK45:

Bu yeni bir akıma sebep olmasa bari düşünsenize her terkedilen bir hafta olduğu yerden kalkmadan düşünüyor:KK53::KK45:

kadın çözüme odaklamış kendini, çözmüş mü çözmüş helal olsun da keşke arada lavaboda da olsa yıkasaymış saçı başı:KK45:

Back
X