• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi yada eşiyle aynı işyerinde çalışanlar...

eşle sevgiliyle aynı işte çalışmak sürekli problem yaratır.Çok kısa bir süre eşimle ünvyi ilk bitirdiğim zaman çalışmıştım.O zaman sevgiliydik ve benim amirim durumundaydı.Bana iş verdiğinde laf söylediğinde kırılıyordum.Heleki hiçbir bayanla konuşmasına müsade etmiyordum o da aynısını bana yapıyordu ikimizde diken üstündeydik.Birbirmizin işini baltalıyorduk resmen.Devlete gireceğim diye istifa ettim hayatımız yoluna girdi eşim kariyerinde daha da yükseldi bende su an çalıştığım yerde rahatım.Ama düşünüyorum da hala aynı yerde birlikte devam etseydik eşim bulunduğu seviyeye benim yüzümden gelemeyecekti.Bende bu kadar rahat ve huzurlu olamayacaktım.

Evet ben de ilerde kesinlikle aynı yerde çalışmayı düşünmüyorum.Çok çok zor oluyor.Mutlaka kavga çıkıyor.Benim etek giymemi bile yasakladı mesela... sadece pantolon giyebiliyorum.Etek dediğimde kısa falan değil dizimin altına geliyodu.Zor valla.. :26:

Bu ne yahu! Bana gelip boyle bagırıp cagırsa, bırak sevgili olmayı, agzının ortasına bir carparım bir de yerden yer. Sızın etek gıymenıze nasıl karısıyor? Hangı sıfatla? Annenız mı babanız mı sanki! hayret birsey...

Eşimle bir seneye yakın aynı yerde çalıştık. O zaman sevgiliydik. Daha doğrusu o iş yerinde çalışırken tanışıp sevgili olduk. Bir süre herşey normaldi ama sonrasında sorunlar yaşanmaya başladı. Amirim konumundaydı ve birşey dese hemen kırılıyordum. Ya da başka amirlerimin onun yanında beni eleştirmelerini kaldıramıyordum. Aynı şekilde, kendisine söylenen bir söz yine beni yaralıyordu. Kıskançlıklar da oluyordu ara sıra, iki taraf da sorun yapıyordu birtakım şeyleri. Ama en önemli sıkıntı, sürekli görüşmenin ilişkiyi yıpratmasıydı...Ben ayrıldım, bir daha da kesinlikle istemem aynı yerde çalışmayı.

Hafta sonu evime geldi.konuştuk.işyerindeki davranışlarından bahsettim önce.Farkında değil misin bana nasıl davrandığını görmüyor musun diye sordum.Baştan taaruza geçti..Sonra hak verdi bana.Bir daha o şekilde davranmayacağını söyledi.Hediye konusunda da anlaştık.Yüzük işini erteledik.Çok samimiydi yani barıştık :61: Birkaç hafta öncesinden konuşuyorduk tavşan istiyodum ben.Bu cumartesi diye anlaşmıştık.Tartışmamızdan sonra gitmeyiz sanıyodum ama gittik çok tatlı bembeyaz mavi gözlü bir tavşan aldık :46: tavşanı hediye etti. Aramız düzeldi. :27:

Hayırlı olsun madem siz anlaşmışsınız da açıkçası ben hediye işini nasıl hallettiğinizi merak ettim

:16: hediye konusunu şöyle hallettik.Bundan sonra yılbaşı, sevgililer günü gibi günlerde anlaşmalı hediye alıcaz.kimin ne ihtiyacı varsa veya beraber gidip bir mağazadan benim beğendiğimi o alıcak onun beğendiğini ben alıcam.Doğum günleri yada yıl dönümlerinde sürpriz olucak.Hediye seçerken de daha dikkatli olucağına söz verdi.Almadan önce 3 kere düşün dedim.O da tamam dedi.

bu hediye konusu benimde canımı sıkan bir konu 3 sendir beraberiz 2 kere hediye aldı gerç iyi şeyler aldı ama iki yıldır hiç hediye almaz ve doğum günlerimi hatırlamaz yapısımı bu anlamadım ki durumuda iyi yani arkdaşı para istese düşüneden şak hemen 500 lira gönderir bana gelince cimrilik yapıyo ben alıncada niye alıyosun diye almak istemiyo zorla veriyorum hediyeyi off off:75:

bu hediye konusu benimde canımı sıkan bir konu 3 sendir beraberiz 2 kere hediye aldı gerç iyi şeyler aldı ama iki yıldır hiç hediye almaz ve doğum günlerimi hatırlamaz yapısımı bu anlamadım ki durumuda iyi yani arkdaşı para istese düşüneden şak hemen 500 lira gönderir bana gelince cimrilik yapıyo ben alıncada niye alıyosun diye almak istemiyo zorla veriyorum hediyeyi off off:75:

Doğru söylüyosun.Galiba genlerinde var. :26: ama yinede bir orta yol bulunsa çok iyi olur.Erkeğin de çabalaması lazım.Benim babam da hiç bir önemli günü hatırlamaz mesela.Annemle çok tartışırlar bu konuda kadınlar üzülür böyle şeylere,yani ufakta olsa bi çiçek almak ya da istediği birşeyi almak...Yani hiç olmadı sözle kutlasa bile... hediye alamadım kusura bakma ama doğum günün kutlu olsun dese sarılsa. (tabi bu her defasında olursa olmaz) hatamı telafi edeyim yemeğe gidelim ya da sinemaya gidelim diyebilir.Ama düşünemiyorlar herhalde.Biz kadınlar çok ufak şeylerden mutlu olabiliyoruz ama anlamıyorlar.Erkekler kadınlar kadar ince düşünmüyorlar.Biz her ayrıntıya dikkat ediyoruz mesela.Onlar üstünkörü yapıyorlar. :38:

erkekler çok fazla böyle şeylerden anlamaz
tabi ki istisnalar var
eşim evlenmeden önce hiç hediye almazdı bende bozulurdum yada garip şeyler alırdı üstelik parası olduğu halde
bende tam tersi ortada bir neden yokken bile onun ihtiyacı olan şeylere dünyanın parasını verip alırdım

bir kere beypazarına gitmiştik beypazarınıu bilirsiniz gümüşü meşhur
o kadar gittik üstelik ben götürmüştüm sana bir gümüş alıyım dememişti.
sonuçta ben bu adamla evlendim ama iyi ki evlenmişim
hala hediye alma alışkanlığı yok düşünün doğum yaptım bana çiçek bile getirmedi
üstelik söylendim insan bir çiçek alır dedim bana ne dese beğenirsiniz
özel hastanede doğum yaptın demez mi
ama hakkını yememek lazım hiçbir ihtiyacımı almayalım demez
kendi ihtiyacını almaz önce benimkini alır
sadece böyle sürprizlerden pek hoşlanmaz

erkekler çok fazla böyle şeylerden anlamaz
tabi ki istisnalar var
eşim evlenmeden önce hiç hediye almazdı bende bozulurdum yada garip şeyler alırdı üstelik parası olduğu halde
bende tam tersi ortada bir neden yokken bile onun ihtiyacı olan şeylere dünyanın parasını verip alırdım

bir kere beypazarına gitmiştik beypazarınıu bilirsiniz gümüşü meşhur
o kadar gittik üstelik ben götürmüştüm sana bir gümüş alıyım dememişti.
sonuçta ben bu adamla evlendim ama iyi ki evlenmişim
hala hediye alma alışkanlığı yok düşünün doğum yaptım bana çiçek bile getirmedi
üstelik söylendim insan bir çiçek alır dedim bana ne dese beğenirsiniz
özel hastanede doğum yaptın demez mi
ama hakkını yememek lazım hiçbir ihtiyacımı almayalım demez
kendi ihtiyacını almaz önce benimkini alır
sadece böyle sürprizlerden pek hoşlanmaz

Valla aynen bende öyleyim.Biz de gitmiştik beypazarına, o da bana bişey almadı.İhtiyaç olunca alıyor.Ben bişey beğendiğimde ben ödiyeyim diyor hemen.Ama sürprizden anlamıyor malesef.Ama yine de seviyorum :16:

barıştığınıza sevindim ama ben bir kere daha düşün derim.hediye konusunu anlaşarak hallettik diyorsun ama bu sonradan öğretilecek bir durum değil ki:((içinden gelmeli insanın.ileriye yönelik düşün derim ben.tut ki evlendiniz ve çocuğunuz oldu.o zaman insan kendinden çok çocuğunun önemli anlarının hatırlanmasını ister.bir eksiğini sen söylemeden görsün ister.sürpriz, oyuncak ,hediye faalan bekler.daha şimdiden seni yeterince düşünmezse ileride sorumlulukları artınca,herşeyi senin üstüne yıkabileceğinden korkuyorum:(

Back
X