- Konu Sahibi desperateandy
-
bizde yurtdisinda olan benim=)
tabi bana görede o yurtdisinda oluyor=)
o türkiyede ben almanyadayim=)
hatta o simdi asker
Bende yurt disindayim..
Esim Türkiyede.. ve Askerde su an.. Son 67 gün
Ne zamandır ayrısınız kızlar ve yaşadığınız zorluklar neler? 15 gün oldu nişanlım gideli ona ne kadar güvensemde içimdeki şüpheleri durduramıyorum.. Saat farkı olması ve birde telefonla konuşmamız imkansız olması dahada yoruyor beni.. Hem askerde olması hemde yurtdışında olması daha zor sanırım..
nerede canim nisanlin?? Temellimi gitti yoksa gecici bir zaman icinmi??
Bir kere zorluklari cok elbet,yanlizsin herseyden önce.. Benim nisanlim iki senedir almanyada yanimdaydi, akrabam oldugu icin evimizde kaliyordu hatta..haziranda nisanlandik agustosta askere gitti ve tam 4aydir göremiyorum onu.. O gittikten sonra birde bende tek basima yasamaya basladim üniversiteden dolayi farkli bir sehire geldim.. Herseye ragmen icimde zerre kadar süphe yok ona karsi.. Sen neden süpheleniyorsunki??
Canım nişanlım güney amerika şili de biz bundan önce çinde birlikte kalmıştık ve tr ye dönünce askerlikti ailelerdi deyince farkli şehirlerde yaşamaya başladık yani zaten ayrıydık şehir olarak.. Bu zamana kadar bana şüphelenmemi gerektirecek birşey yapmadı ama içimdeki kıskançlığa dur diyemiyorum işte:44: sanırım geçmişteki ilişkimde aldatılmış olmamda bir etki bu şekilde karamsar düşünmeme.. Korkuyorum birde aksilik çıkmasından şimdiki plana göre yaza kadar orda çalışıp birikim yapacak ve sonrasında ise tr ye dönecek ve evlenip tekrar şiliye döneceğiz ama bu süre içersinde ben çalışmıyorum ve evde oturup onu bekliyorum ne yazıkki oda çok şüpheci
kiskanmayi anlarim hepimizde var bu.. Ben nisanlimi askerde olmasina ragmen kiskanirim bu sorun degil.. Ama süphecilik farkli birsey.. Senin eski iliskin eskide kalmis bitmis gitmis birsey.. Onu nisanlinla kiyaslama bence, eminim ayni seyi nisanlin yapsa sende hoslanmassin.. Nisanlina hem güvenip hemde süpheci olmanida anlayamiyorum.. Kendine güven önce, baskasini birak bir.. Insan eger varsa icinde,senin gözünün önünde yapar ruhun bile duymaz.. Simdi o orda bir amacla gitmis ve seni sevdigini biliyorsun sende onu seviyorsun neden bu dönemi kendine zindan ediyorsun.. Calismiyorsan git gez, alisveris yap, arkadaslarinla görüs..
Şüphecilik derken kastettiğim onun beni aldattığından yada yanlış birşeyler yaptığından şüphelenmek değildi. Sanırım yanlış kelime seçimi yaptım şüphecilikten öte birşey onun yanlış birşey yapmayaağını biliyorum ama içimde ister istemez engelleyemediğim kıskançlık nöbetlerim var belkide kendime güvensizlik bu bilmiyorum.. Eski ilişkimle kıyaslama yapmıyorum kesinlikle sadece daha önceden böyle birşey yaşadığım için daha temkinli davranmaya çalışıyorum yoksa kıyaslanacak bi hali bile yok dediğin gibi geçti bitti.. Çok aşırı derecede kıskanç ve beni kısıtladığı için pek fazla dışarı çıkayım gezeyim diyemiyorum ne yazıkki.. Çeviri işi aldım kendime onunla uğraşıp en azından vakit geçireceğim şimdilik.. Biliyorum kendimi eve kapatmak hiç akıl karı değil yüksek lisansımı yaptım evde oturuyorum daha önce bana bu şekilde birşey anlatsalar yargılar ve nasıl bu şekilde bir hayata izin verdiği ve hayat hakkında nutuk çekerdim ama şimdi sesimi bile çıkarmıyorum sadece sabrediyorum 6 ay, 6ay sonra herşey düzelecek diye kendimi telkin ediyorum..
bence calisman öz güvenini yeniden kazanmana yardimci olacaktir..
yani ne demek bu yüksek lisans yaptimda evde oturuyorum.. Bence ona bu kadar taviz vermemelisin.. Kendi ayaklarinin üstünde dursan, oyalanacak birseyde olur bu senin icin, hemde artik bu kadar cok düsünmezsin bu konuyu bence.. Konusmalisin onunla, seni bu kadar kisitliyor olmasi asil onun kiskancligindan baska birsey degil.. Yani benim fikrim bunlar sadece ama hayatta kabul etmezdim böyle birseyi ki benim nisanlim cok sükür, her zaman der, bana birsey olsada gözümacik gitmem sen ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun cünkü der.. O diplomayi süs olsun diyemi aldin? Ailen ne diyor bu duruma,onlardami kabul etti yani evde oturmani??
İlk başlardaki düşüncem evde oturmak değildi tabiki, çindeyken ingilizce öğretmenliği yapıyordum yani onunlayken çalışmam konusunda bir sorun yok sadece bu 5-6 ay çalışmamı istemiyor tabiki buna itiraz ettim ve bir çok kuruma başvurdum özel ama en az 1 senelik sözleşme imzalamak zorundayım buda yaza şiliye gideceğim için sorun teşkil etti benim için ailemde bunu bildiği için ses çıkartmıyorlar şuan için şimdilik evde çeviri yapıyorum çince ingilizce almanca onlarla oyalanıyorum ama tabiki tempolu bir iş değil maddi olarak getirisi fena değil en azından gereksinimlerimi karşılıyorum. Kursa gitmeyi düşündüm bu dönemde ama zaten bir çok sertifikam var eğitim uzmanlığı, dış ticaret,lojistik, halkla ilişkiler.. Konuştum en azından geçici bir işe gireyim asgari maaş olsun ama oyalanayım dedim cevap olarak nasılsa buraya geldiğinde çalışacaksın biraz sabret....Evet bende önceden aynı şekilde asla böyle bir durumu kabullenmezdim ama mantığımı gerçekten kullanamıyorum nasıl bu hale geldiğim hakkındada hiçbir fikrim yok gerçekten aşk insanın gözünü kör edip mantığını devre dışı bırakıyormuş..
takdir ettim seni suan, yani kendini gelistirmek adina yapilmasi gereken herseyi yapmissin.. Üzücü tabi bunu kullanamiyor olman.. Senin tercihindir tabi.. Eger kesin gidecem zaten burda calismama gerek yok diyorsan mesele degil ama yinede kendine bir ugras bul derim bu konuyuda fazla düsünme.. tabiki temkinli olman dogru ama kendi kendini yemende hos olmaz bence.. Allah hakkinda hayirlisini versin canim, umarim mutlu olursun nisanlinla..
Çok teşekkür ederim kesinlikle bir uğraş bulmalıyım kişiliğim red ediyor evde oturmayı gerçi bol bol kitap okuyorum bu açıdanda biraz kendime vakit ayırmamı sağladı evde oturmak zamanla yeneceğim inşallah bu içimdeki saçmasapan kıskançlık duygusunu umarım sende biran evvel kavuşursun nişanlına bir dahada böyle zorunlu ayrılıklar yaşamazsınız inşallah
tesekkür ederim canim, amin insallah seven sevilen herkes hakettigi mutluluga kavusur hic ayri kalmazlar.. Suan yoklugunun verdigi aci sana böyle seyler düsündürebilir.. Umarim kuskularin yersiz olur ve sizde mutlu huzurlu bir yuvada ömür boyu yasarsiniz
Aminn Allah inşallah tüm sevenleri birbirine kavuştururÇok teşekkür ederim bugün baya rahatlattın beni
bizde yurtdisinda olan benim=)
tabi bana görede o yurtdisinda oluyor=)
o türkiyede ben almanyadayim=)
hatta o simdi asker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?