- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Kızlar merhaba
Hepimiz arada sevgililerimizden nişanlımızdan yada kocalarımızdan şüphe duyarız ben bir nebzede olsa şüphelerimizi dindirecek bir şey öğrendim benim işime yaradı.lakin sizinde işinize yarayacağını düşünüp bilgi vermek istedim.
Eşlerinizin sevgililerinizin kısacası erkeklerimizin hattı Turkcell se buyrun takibe
Tek yapmanız gereken çaktırmadan kontrol edeceğimiz numaranın web şifresini öğrenmek gerisi çok kolay
Öncelikle ŞİFRE yazıp "2222" ye gönderin ve gelen şifreyi hemen bi yere kaydedin.
Sonrasında TURKCELL - Bireysel
bu link e tıklayıp yukarda onlıne işlem yazıyor onun hemen altında bireysel yazıyor ona tıklayın
Yeni bir sayfa açılacak oraya numarayı ve şifreyi yazın
Sayfa açılacak
Sonra sırasıyla
TL İşlemleri
Kullanım detayı
Tekrar kullanım detayı ve görüntülemek istediğiniz tarih aralığını yazın
Saniye saniye döküm çıkcaktır.
İnşallah ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar

Hepimiz arada sevgililerimizden nişanlımızdan yada kocalarımızdan şüphe duyarız ben bir nebzede olsa şüphelerimizi dindirecek bir şey öğrendim benim işime yaradı.lakin sizinde işinize yarayacağını düşünüp bilgi vermek istedim.
Eşlerinizin sevgililerinizin kısacası erkeklerimizin hattı Turkcell se buyrun takibe
Tek yapmanız gereken çaktırmadan kontrol edeceğimiz numaranın web şifresini öğrenmek gerisi çok kolay
Öncelikle ŞİFRE yazıp "2222" ye gönderin ve gelen şifreyi hemen bi yere kaydedin.
Sonrasında TURKCELL - Bireysel
bu link e tıklayıp yukarda onlıne işlem yazıyor onun hemen altında bireysel yazıyor ona tıklayın
Yeni bir sayfa açılacak oraya numarayı ve şifreyi yazın
Sayfa açılacak
Sonra sırasıyla
TL İşlemleri
Kullanım detayı
Tekrar kullanım detayı ve görüntülemek istediğiniz tarih aralığını yazın

Saniye saniye döküm çıkcaktır.

İnşallah ihtiyacı olan arkadaşların işine yarar

Son düzenleme: