• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden "Seni sevmiyorum" lafını duyanlar

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Sevdiğinden emin olduğunuz sevgiliniz size bir gün gelipte "Seni sevmiyorum" dedi mi?Ama aldattığı için ya da aranızda olan büyük bir problemden dolayı değil.Bir anlık öfkeyle,ya da aile baskıyla.Dedikten sonra ne oldu,tekrar "Bir anlık öfkeyle söyledim,yalandı,seni seviyorum" dedi mi?

Sevdiğinden emin olduğunuz sevgiliniz size bir gün gelipte "Seni sevmiyorum" dedi mi?Ama aldattığı için ya da aranızda olan büyük bir problemden dolayı değil.Bir anlık öfkeyle,ya da aile baskıyla.Dedikten sonra ne oldu,tekrar "Bir anlık öfkeyle söyledim,yalandı,seni seviyorum" dedi mi?

Eski kocam söylemişti.
Boşanma sürecindeydik.
Gel-gitler son haddindeydi her ikimizde de.
Onu resmen çileden çıkarmıştım.
O zamanlar içim acımıştır sanırım ama inan hatırlamıyorum bile.
Hemen pişman olup ağlamaya başlamıştı ama ben kararımdan dönmedim.
Sonunda da bitti zaten çok şükür.

Ben Nisanlimla ilk tanistigimda kanim ona o kadar kaynamistiki onu ilk görüsmemizden sonra arayip benimle evlenirmisin demistim :1: ama annem ona bir Türlü isinamiyordu o da yetmemis gibi beni sogutmaya ondan ayirmaya calisiyordu neyse o kadar doldurusa gelmisimki seni sevmiyorum deyip ayrildim :-( allaha sükür o birakmadi pesimi ve hayirlisiyla ekimde evleniyoruz :1:

Sinirle insan her şeyi söyler ki...önemli olan gerçekten sevip sevmediği..bunu karşı taraf anlar zaten..seviyorum deyip sevmeyen çok kişi var uzaktan bile belli oluyor bazıları

Öncelikle kendimi tebrik ediyorum.
Sadece nickinden ve şu konu içeriğinden 5 ay önceki konunu doğru hatırladığım için :)
Çünkü o zamanki konundaki sevgilin aynı kişiyse şu duruma şaşırmadım şahsen..:44:
Bir anlık öfkeyle denebilir evet.
Ama aile baskısıyla seni sevmiyorum diyen birinin sevgisine inanmam ben.

Öncelikle kendimi tebrik ediyorum.
Sadece nickinden ve şu konu içeriğinden 5 ay önceki konunu doğru hatırladığım için :)
Çünkü o zamanki konundaki sevgilin aynı kişiyse şu duruma şaşırmadım şahsen..:44:
Bir anlık öfkeyle denebilir evet.
Ama aile baskısıyla seni sevmiyorum diyen birinin sevgisine inanmam ben.

doğrudur ama artık kesin olarak bitti ve sizin de benim gibi yaşadıklarınız var mı diye merak edip açtım bu konuyu

Ben Nisanlimla ilk tanistigimda kanim ona o kadar kaynamistiki onu ilk görüsmemizden sonra arayip benimle evlenirmisin demistim :1: ama annem ona bir Türlü isinamiyordu o da yetmemis gibi beni sogutmaya ondan ayirmaya calisiyordu neyse o kadar doldurusa gelmisimki seni sevmiyorum deyip ayrildim :-( allaha sükür o birakmadi pesimi ve hayirlisiyla ekimde evleniyoruz :1:

sevindim adınıza :)

Soyledi. Hatta geriye donup baktiginda (1,5 yil!) hep mutsuzluk hatirladigini da soyledi. sadece bu kadar da degil, nisanlandgimiz gunden beti mutsuzluktan öldüğünüde..zaten 1ay bile olmadan ayrildik..

Ona hakkimi helal etmiyorum..

bazı erkekler bir anlık kararla söylüyor bazıları da gerçekten doğru bir karar veriyor.genelde bildiğim,duyduğum kadarıyla bir anlık kararla ilişkiyi bitirenler,dün severken bugün sevmiyorum diyenler geri dönüyor,pişman oluyor.hatta öyleleri varki peşimizden koşuyor.bunları yaşadığımda oldu,başkalarından duyduğumda.sonuçta haksızlık edip,kalp kırarak giden kazanmıyor.adam gibi karşına geçip böyle böyle demeyip,açıklama yapmayıp papağan gibi sevmiyorum deyip kurtulacağını sananlar kısa bir süre sonra "pişmanım,o zamanlar aptallık etmişim" deyip geri dönüyor.o zamanlar çok gülüyorum.böyle durumlarda asla arkanıza bakmayın kızlar.çünkü bunlar muhtemelen gün gelip yine sevmiyorum der,yine üzer .kalbinizi böyle kırıp dönüp özür bile dilemeyen öyle insanlar varki asla onlara izin vermeyin.konuşsun,dinlemeyin."bir şans versem" diye aklınızdan geçecek olursa bugünleri hatırlayın.ben böyle yapacağım.

Back
X