Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

ben çok güvenirim sevgilime.ama insanın içinde hep "erkek işte" diye i önyargı oluyor.yapmaz yapamaz vicdanı el vermez diyorum.gerçekten güvenilcek bi insan.ama çevreye güvenemiyosun işte... bugünlerde bu konuyla alakalı çok fazla düşünüyorum.bnm paronayalarımdan biridir diyorum ama...

ben çok güvenirim sevgilime.ama insanın içinde hep "erkek işte" diye i önyargı oluyor.yapmaz yapamaz vicdanı el vermez diyorum.gerçekten güvenilcek bi insan.ama çevreye güvenemiyosun işte... bugünlerde bu konuyla alakalı çok fazla düşünüyorum.bnm paronayalarımdan biridir diyorum ama...

Zaten çevre olmasa sorun kalmıcak.. Valla kimse üzerine alınmasın ama öyle kızlar tanıyorumkii düşman başına..

aslında güveniyorum ama en ufacık şeyde şeytan dürttümü beni bende hemen silahları kuşanıp hoytttttttttttt die girişiyorum,tabi bu direk benden kaynaklanan birşey değil kimseninkide öyle değildir mutlaka ufak tefekte olsa bişeylerini görüpte böyle olmuşuzdur.

güvenmemek için bi sebep olmalı?ne bileyim derler ya 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' onun gibi..güven veremiyorsa şüphe ile yaşanırmı?birşey duyar,görür yada yakalarsn yalanını neyse de durduk yere neden güvenilmesin?
'erkek değilmi aldatır..acaba yalan sölüyomudur bana..nerdesin sen?..'gibi şeylerle üstüne gitmeyin bence(yapanlar için)..:)benim arkadaşım çok kıskanıyordu ondan güvensiz gibi üstüne düşüyordu zararı kendisine oldu..
güven olmalı..

Kızlaaaar yokmu sevgilisine güvenen veya güvenmeyen ¿

Son düzenleme:
%100 Güvenmem, güvenemem, güvenmekte istemem. Hep bir pay bırakacaksın güvenmemeyle ilgili.:55: Benim görüşüm bu :42:

Bencede !! %100 güvenip hayal kırıklığına uğrayacağıma güvenmem daha iyi . Bence hiç bi erkeğe güvenilmemelidir. Veya şöyle diyim hiç bi erkeğin nefsine güvenilmemelidir.

Aynen bende. Kendimden korkmaya başladım artık.. :59: Peki çokmu kıskançsındır ?

evet canim asiri. normal arkadasim dedigi kizlari bile acayip kiskaniyorum. ama sunu dusunuyorum, bole kendime ediyorum. birakiim naparsa yapsin, aldatirsa illa ki bi zaman ortaya cikicak. o zaman uzulurum. yoksa bole kendimizi yiyip bitircez:(

evet canim asiri. normal arkadasim dedigi kizlari bile acayip kiskaniyorum. ama sunu dusunuyorum, bole kendime ediyorum. birakiim naparsa yapsin, aldatirsa illa ki bi zaman ortaya cikicak. o zaman uzulurum. yoksa bole kendimizi yiyip bitircez:(

Evet. ben zaten diyorum yaparsan kendine yaparsın diye. Şu yüzdende güvensizliğim var. Arkadaşları sürekli onu yanlış yönlendiriyo. İşte sürekli yattığı kızları anlatıyolar zorla. Mesajları okuyorum diyoki anlatma kanka boşver diyo benimki ama arkadaşları anlatmaya devam ediyo. Bunu benim istemediğim yerlere götürmek istiyolar kızlarla tanıştırmak istiyolar sevgilim gelmek istemediğini sölediğindede işte sevgilin izin vermedi demi kılıbık sattın bizi bilmem ne. Sinir oluyorum kaç kez kavga ettik bunun yüzünden onlar benim kardeşim diyo nasıl kardeşse. Öyle işte canım nefret ediyorum arkadaşlarından ve sapık düşüncelerinden !

Hic bi zaman sevgilisine guvenmesin kimse sizin icin ne yaparsa yapsin bunlari yapan beni uzmez demeyin bi gun gelir oyle bi uzer kii.. Benim gibi Haluk Levent in Guvendigim su daglara kar yagdi diye sarkisini soylerken bulursunuz kendinizi...

Ben cok zor guvenirim guvenirdim bi guvendim nerden dustugumu bilemedim:) Bitek kendinize guvenin hayatta.. Ne demisler babana bile guvenmiceksin...

Aldatıldıktan sonra güvensen nolur güvenmesen nolur. %100 güvenilmese sanki daha mı az üzülecek insan ya da devamlı tetikte yaşarken bir açığını bulduğumuzda daha mı mutlu olacağız. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın önemli olan bu. Yoksa sen güvensen de güvenmesen de karşındakinin yapcağı varsa yapar.

Ben her sevgilime aptal gibi güvendim
Güven olmazsa olmazlardandır bir ilişkide diye hep savundum
Elime nemi geçti savunupta ?
Hep aldatıldım , ben karşımdaki insana güvenip , ona inandıkça ,O yalanlar söyledi beni kandırdı
Kime güvendiysem beni hep kandırdılar
O yüzden bu devirde bir erkeğe güvenmek yapılacak en salakça davranış olduğunuda bana öğrettiler elbirliğiyle..

Ben her sevgilime aptal gibi güvendim
Güven olmazsa olmazlardandır bir ilişkide diye hep savundum
Elime nemi geçti savunupta ?
Hep aldatıldım , ben karşımdaki insana güvenip , ona inandıkça ,O yalanlar söyledi beni kandırdı
Kime güvendiysem beni hep kandırdılar
O yüzden bu devirde bir erkeğe güvenmek yapılacak en salakça davranış olduğunuda bana öğrettiler elbirliğiyle..

Evet haklısın bazı erkekler varki gözünün içine baka baka yalan söylüyolar.. Daha öncede dediğim gibi güvenip pişman olcağına güvenme daha iyi..

benzer şüpheler bazen bende de oluodu..sanırım asırı kontrolcü yada detaycı düşünmekten dolayı..yada gecmşteki kötü tecrübelerden..ama gecmşteki felaketlere takılp kalmak, yeni felaketleri gerçekleştirmenin en sağlam yoludur die bi söz var..aslında öle..bnm cok mutlu giden bi ilşkim var ama eskiden arada takılırdı aklıma böle uç düşünceler..ve sağlıklı deil kesinlkle..ama elde de deil..bi şüphe kemırıor insanı bazen sebep olmasa da..mesela ben öle uç seyler düşünüorum ki bazen..işte begendiği bi ünlü kadınla bi otel odasında uygun ortamda bulsa kendini..kadın bastan cıkartmak istese aldatmadan arkasını dönüp cıkabilir mi oradan?ya da bi keresinde onun işyernde oturuorduk..o bi arkadaşıyla tavla oynarken yan masaya bi kız oturdu bi erkekle..sonra sanki hep o tarafa baktgnı hissettm..ama ben solundayım, o sağa doğru etrafa bakar bi arada bakıor o tarafa..sonra arkadsyla birbirlerine baktılar oyun esnasında ve gülümsediler birbirlerine,erkk arkdsm ''neee oynasan olumm ''dedi böle sırıtarak..ben o anda kesin kızı kesti ve ark.da anladı..hani bnm yanmda pispis sırıtıolar bide die düşündm..salk yerine konmuşum gbi hissettm ve soğk davrandm snr..elimi tuttrmadm fln..snr gttm bende orda calışan hoş bi çock vardı..kıskanmıştı daha önce beni..ona laf attm...bu geldi cok bozldu napıosun sen die..ben de bişi demedm önce..snr söledm sen baktn ben biliorum,bi de sırttınız dedm..sen öle yaparsan ben de böle yaparm dedm..günahını aldgmı söledi..ne kızı yaa fln dedi..ama yanlş anlmş olsam da asla emn olamıosunz işte..ama kalbime sorunca yapmaz die cavp alıorum,baska bi şeyni de görmüşlüğüm yok ama...işte şüphee..hatta cok kere hep yanldıgm cıktı ortaya kendmden utandm..belki de paranoyağım ne biliiimmm..

walla emin ol senden daha çok seviglisine güvenmeyen biriym hep bir şeyler kruuyorum of nolcak halimiz bilmiyorum şuanda bozuk aramız zaten

Back
X