• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini eşini nişanlısını sözlüsünü askere yollicak olanlar var mı?

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
428
Herkese merhaba:KK54:2016 şubat ayında sevgilisini,nişanlısını,sözlüsünü askere göndericek olan var mı birbirimize destek olsak bu süreçte çok güzel olur önce kendimden baslim şuan 8 aylık bi ilişkim var sevgiliyiz henüz şubat ayında askere gidicek ve haber izlemeyi bıraktım bu aralar izleyince çok kötü oluyorum çünkü siz nasılsınız bu günlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz zor olucak ama o sağlıkla gidip gelsin başka bişey istemiyorum :KK54::KK36:

ben yollamıştım geldi 2 sene oldu bile. gittiğinde bizim de 8-9 aydı ilişkimiz.
zor oluyor, sana da zor olacak bu süreç. özellikle ilk günler geçmiyor ama sonra alışıyorsunuz :)
bir de triplenebiliyorlar ara ara.

ben yollamıştım geldi 2 sene oldu bile. gittiğinde bizim de 8-9 aydı ilişkimiz.
zor oluyor, sana da zor olacak bu süreç. özellikle ilk günler geçmiyor ama sonra alışıyorsunuz :)
bir de triplenebiliyorlar ara ara.
Bide özellikle böyle haberler varken her an onun için endişelenmekle geçicek sanırım kendimi geldikten sonra herşey güzel olucak diye avutuyorum:KK17:

Bide özellikle böyle haberler varken her an onun için endişelenmekle geçicek sanırım kendimi geldikten sonra herşey güzel olucak diye avutuyorum:KK17:
o askere gittiği dönemde de bu tür olaylar çoktu, yakınındaki karakola baskın yapmışlardı, biz telefonda konuşurken taciz ateşi açmışlardı felan..
Allah sağlıkla hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah. endişe normal sen duanı eksik etme :)

o askere gittiği dönemde de bu tür olaylar çoktu, yakınındaki karakola baskın yapmışlardı, biz telefonda konuşurken taciz ateşi açmışlardı felan..
Allah sağlıkla hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah. endişe normal sen duanı eksik etme :)
Hep dua ediyorum bide şimdi ailemin falan haberi yok gidemicem yanına o çok üzüyo beni :110:

Geçen sene şubatta gidecekti ki çok şükür bedelli çıktı. Kizimla beni bırakmak zorunda kalmadı.

Back
X