sevgilisiyle karı-koca ilişkisi yaşayıp sonra ayrılanlar

arkadaşlar demişler zaten denecekleri,dünyayı kendine zehir etmene gerek yok...
Yaşarken pişman olmadıysan şimdi de olma.Sen arkasında dur,ezilip büzülme ki hayatına yeni girecek insanlar seni ezip büzemesin...

Teşekkür ederim. Bana "ben seni istemeye geldim,ailen verdi her şey çok güzeldi ama
sen sözü attın bu saatten sonra seni kimse almaz" dedi.
Ne yapayım o kadar kötü hakaretler ettiki dayanamadım. Ama ister istemez yukarıdaki sözü aklımda
ben hiç evlenemeyecek miyim:(

Ne alakası var yahu bu dünyada sadece bakire kadınlarmı evleniyor, benim çevrem de bir sürü dul ark var ikinci evliliğini yaptı.. Sevgilisi ile olup başkası ile evlenen de çok duydum gördüm.. Siz tek kullanımlık eşyamısınız? Ne çirkin adammış iyi ki ayrılmıssınız..

hiç ama hiç üzülme ben senin yaşadıklarının 10 kat fazlasını yaşadım sana bunları yazarken bile ağlıyorum.sen çok daha cesaretlisin ben 6 yıl sonra kendime geldim ne yollardan geçtim nasıl bi hayattan çıktım geldim ben bile inanamıyorum hala..çok ölmek istedim çok ağladım ama artık daha az ağlıyorum..şunu sakın unutma sen kendin için bu dünyada herşeyden önce geleceksin.ben çoğu gece ağladım ne kadar değersizim ne kadar iğrencim diye annem babam beni hiç sevmeyecek sandım sarılamadım bile onlara..sonraki erkek arkadaşımda beni terk etti 22 gün oldu ama ben hala yaşıyorum..sen güçlüsün bunu unutma başarıcaksın...ben yemin ettim tövbe ettim bir daha kimseyle beraber olmamaya sende Allahtan af dile bidaha yapmazsan o zaman kimse seni kullanamaz inciltemez tamam mı? ve seni bekleyen güzel günlerin tadını çıkar..

Biz de sevgilimle karı-koca gibiyiz fakat aynı evde değiliz. Böyle olması insanı ona karşı çok bağlıyor biliyorum :)
Eğer daha fazla birbirinizi kırmadan barışma ihtimaliniz varsa barışın yoksa acı çekmemek için ondan gerekebildiği kadar uzak dur yoksa daha fazla bağlanırsın..

Allah kurtarmış canım seni, istediği olmayınca çocuk gibi saldıracak karakterdeki bi adam kendini evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan belli etmiş sanada kurtulmuşsun. Tekrar evlenemeyeceğini düşünme, herkes aynı karakterde değil en kötü ihtimal zar diktirme olayı var ama zar diktirme konusunda ne düşünmeliyim ben bilmiyorum Bir tarafım '' Bu kadar ucuz düşünceleri olan adama mübahtır zar diktirmek gibi bir ucuzluk diyor'' diğer tarafım o da kendi inancı madem tüm evlilik hayatını etkileyecek bir özellik ona göre, tüm evliliği etkileyecek bir yalan söylenmez diyor, karışık bir durum, ama hayatta tek derdi zar olmayan erkekler var emin ol buna.

Bir de hayatla ilgili genel bir görüşüm var benim. Bir erkekle canın istediği için birlikte olabilirsin bundan doğal birşey yok ama asla ve asla yarın evleniriz nasılsa diye birlikte olma. Hİçbir erkek seninle birlikte oldu diye seninle evlenmek ve seni sonsuza kadar sevmek zorunda değil aynı şekilde daha sonra sende onu sonsuza kadar sevmek zorunda değilsin. Bir insanla birlikte olurken bunu göz önünde bulundurup sorumluluğun sana ait olan kısmını üstlenmen gerek. Senin için söylemiyorum sen güçlü bir kişiliğe sahipmişsin demek ki ayrılabilmiş ama, birlikte olduğu için kendini değersiz hissedenler ya da karşısındakinin onu kullandığını idda edenler sırf şu yukarda söylediğime uymayan insanlar oluyor.

canım bu nasıl bi düşünce tarzı böyle gayet iyi yapmışsın ayrılmakla kendini ezdirmemişsin aferin sana, ayrıcada eski kaldı bu bekaret savsataları hiç bir kadının namusu bacak arasında değildir namusta edepte ruhunda ve aklında olmalı inan ne insanlar eline erkek eli değmemiş ama fesatlık yalan iki yüzlülük kötü ahlak sahibi.
ama biliyorum biz ne dersek diyelim sen hep acabamı diyceksin acaba beni istenezse bundan sonraki sevgilim diyceksin ama lütfen sil at bu düşünceyi kafandan unutma ne düşünürsen o gelir başına. sen doğru olanı yapmışsın

Nasipse dengin biriyle evlenirsin. Boşa takıntıya gerek yok. Olan olmuş, pişmansan ve inançlıysanda tövbe edersin, bir daha yapmazsın. Tertemiz olmak için bir tövbe yeter.

Kötü kadınlar, kötü erkeklere, kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır. İşte bu temiz olan, (iftiracıların) söylediklerinden çok uzaktırlar. Kendileri için bağışlanma ve güzel bir rızık vardır. (Nur 26)

Her türlü nasipten ötesi olmaz. İster kafanı ben evlenemeyecek miyim diye boşa yor, ister yorma. Olacak olan bu. Temiz hissetmek konusundaysa ya yırtık olucaksın ya da inançlı ve pişman, tövbe eden biri.

Kendinizi birilerinin söylediği boş sözler yüzünden üzmeyin. Kafanızın içinde boş kelimeleri dolandırıp durmayın. Kendinizi hatalı görüyorsanız sadece ona üzülün ve pişman olup bundan sonra nasıl olması gerektiğini düşünün. Gerisi boş vesvese ve zaman kaybı

yazmıyım dedim ama dayanamadım ya ne demek tövbe etmek temizlenmek bu kız tertemiz yereğiyle sevmiş tertemiz duygularla bi şeyler yaşamış bunda tövbe edip arınacak bi durum yok ortada bi kirlenmişlik yok asıl tövbe edip temizlenmesi gereken bu kıza sorumsuzca bunları yaşatıp bide hakaret eden o adamdır ben çok inançlı biriyimdir ve ben yapılan eylemden öte niyetin ne olduğana bakarım bu kız temiz bir niyetle yaşamış ne yaşadıysa ve aferim onaki kendini ezdirmemiş hakkını yedirmemiş ayrılmamış lütfen çok rica edicem yazdıklarınızı bi daha düşünün ortada bi kirlenilmişlik durumu yok

tatlım sen böyle düşünürsen, dışarıdan birinin böyle düşünmesi ve böyle düşünmeyi normal sayması muhtemel.yapma allah aşkına.. ve tebrik ediyorum seni öyle birinden ayrılmayı basardıgın için. benimde sevgilim vardı bizde birlikte olduk severek ve isteyerek. hakkını yiyemem böyle konularda hiç bir zaman çirkinleşmedi.benimki de sorunlu bir ilişkiydi 4 bucuk yıl sürdü sonunda ayrıldım bende böyle bi düşünceye kapıldım bi ara ama kadın olmanın haricinde insan olduğumu düşündüm hep.önemli olan bakire olmak değil dürüst olmak bence.kadına saydı duyulması gerek ve bunu herkezin ögrenmesi gerek artık.seni iyi anlıyorum uzun süreli ilişkiden ve ciddi adımlar atılmış bir ilişkiden vazgeçmek kolay degil ama bu büyük bir başarı bana göre.lüften erkekler kadınlardan bir malmış gibi bahsederken biz kendimize bunu yapmayalım ayrıca 'teslim oldum' tabiri hoş degil.at bunları kafandan, sende evleneceksin bi gün ve cok mutlu olacaksın buna inan

Merhaba kızlar, evleneceğim sandığım erkek arkadaşıma 3,5 yıl önce
teslim oldum ve onunla 3,5 yıl karı koca gibi yaşadık. Nasılsa evleneceğim
diye rahattım. Ama yaklaşık 1,5-2 ay önce dayanamadım sözü attım. Çünkü bana
çok kötü davranıyordu.
Kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda. Bir daha nasıl evleneceğim diye düşünüyorum.
Benim durumumda olanlar var mı?

ilişki yaşadıktan sonra mı sana kötü davranmaya başladı yoksa baştan beri öylemiydi eğer baştan beri öyleyse niçin onunla beraber oldun yanlış anlama seni yargılamıyorum ama böyle eğer ilişki yaşadıktan sonra sana kötü davranmaya başladıysa onun niyeti belliymiş zaten ama genede sıkma canını karşına seni sevecek seni olduğun gibi kabul edecek birisi mutlaka çıkacaktır belki tekrar barışırsınız iyi akşamlar

Back
X