• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye alınacak HEDİYE

fthtc

O benim DünyaM :)))
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
39
0
96
Denizli
Merhabalar nişanlım şırnakta askerde ve şubat ayı içerisinde doğum günü var ve ben ona hala ne alacağıma karar verebilmiş değilim :44: askerde olduğu için ne gönderebilirimki askerde olan bi insana nişanlıma doğumgünü hediyesi olarak fikri olan var mı bayanlar...teşekür ediyorum şimdiden.

bnce özel bişi olsnnn güzl bi hediye bulursan banada haber ver :34:

ben hep kazak tshirt alıyorum, 5 tane falan oldu, başka birşey bulamıyorum şapka aldım kullanmadı, dolma kalem aldım dünyanın parasına aldı köşeye koydu orda duruyor, en azından kazakları kullanıyor diye habire kazak alıyorum :27:

Merhabalar nişanlım şırnakta askerde ve şubat ayı içerisinde doğum günü var ve ben ona hala ne alacağıma karar verebilmiş değilim :44: askerde olduğu için ne gönderebilirimki askerde olan bi insana nişanlıma doğumgünü hediyesi olarak fikri olan var mı bayanlar...teşekür ediyorum şimdiden.

yılın sevgılısı oscarını ver...:34:
yanı baska ne gıder oyle seylere sevınırler

fikirleriniz için teşekür ediyorum bayanlar :32: hediyemin özel olmasını çok istiyorum çünkü nişanlandıktan sonra ilk doğumgünümüz ama askerde olduğu içinde elim kolum bağlı hala araştırıyorum ama sonuç alamadım orası daha hala çok sağuk olduğu için kendi elimle atkı örücem galiba onda yoğunlaştm kendi elimlede örüceğim için onun için daha değerli olur bu şartlarda en iyisi bu galiba :50:

Son düzenleme:
bende bugün yünlere bi bakacağım :6:bu şartlarda en iyisi bu galiba

merhabala arkadaşım. maddi değeri olan hediyeleri bir kenara bırakalmda onu daha çok mutlu edecek bir hediyeye ne dersin :23: benim sözlüm askerdeyken ben ona şöyle birşey hazırlamıştım.hani erkeklerin içine giydikleri beyaz kısa kollu bisiklet yakalı atletler varya onun üstüne renkli renkli kalemlerle bir sürü yazılar yazdım ön kısmına ortasına büyük hafrlerle siyah pullarla seni seviyorum yazdım. düğmelerden göz burun ve dudak yapıp gönderdim. ınan bana çok mutlu oldu ve arkadasları hepsi çok beğendi sevgiilisiyle kavga edenler bile oldu:52: cok duygulanmıştı. onunda bana gönderdiği bir hedi var bende onu çok begenmiştim. udak bi cam fanus almış içine renkli renkli kağıtllardan bir sürü notlar yazmış gül yaprakları ve renkli boncuklar koyup göndermişti. çok beğenmişti. hergün bir notunu okuyordum sabah kalkar kalmaz bu da iyi fikir:) bunlardan birini yapıp yanına da ufak bir hediye alabilirsin :21: bir keresinde albeni çikolata almıştım kendime tam açıp yiyeceğim aklıma o geldi kargoya verip göndermiştim buda hoşuna gitmişti yalnız çikolata manalı ALBENİ :23: gelcem alcam seni dedi :26::16:

merhabala arkadaşım. Maddi değeri olan hediyeleri bir kenara bırakalmda onu daha çok mutlu edecek bir hediyeye ne dersin :23: Benim sözlüm askerdeyken ben ona şöyle birşey hazırlamıştım.hani erkeklerin içine giydikleri beyaz kısa kollu bisiklet yakalı atletler varya onun üstüne renkli renkli kalemlerle bir sürü yazılar yazdım ön kısmına ortasına büyük hafrlerle siyah pullarla seni seviyorum yazdım. Düğmelerden göz burun ve dudak yapıp gönderdim. ınan bana çok mutlu oldu ve arkadasları hepsi çok beğendi sevgiilisiyle kavga edenler bile oldu:52: Cok duygulanmıştı. Onunda bana gönderdiği bir hedi var bende onu çok begenmiştim. Udak bi cam fanus almış içine renkli renkli kağıtllardan bir sürü notlar yazmış gül yaprakları ve renkli boncuklar koyup göndermişti. çok beğenmişti. Hergün bir notunu okuyordum sabah kalkar kalmaz bu da iyi fikir:) bunlardan birini yapıp yanına da ufak bir hediye alabilirsin :21: Bir keresinde albeni çikolata almıştım kendime tam açıp yiyeceğim aklıma o geldi kargoya verip göndermiştim buda hoşuna gitmişti yalnız çikolata manalı albeni :23: Gelcem alcam seni dedi :26::16:

çok beğendim:66: AMA ATKIYADA BAŞLAMIŞTIM :59: ATKININ YANINDA DÜŞÜNEYİM ARTIK...

Back
X