merhabala arkadaşım. Maddi değeri olan hediyeleri bir kenara bırakalmda onu daha çok mutlu edecek bir hediyeye ne dersin

Benim sözlüm askerdeyken ben ona şöyle birşey hazırlamıştım.hani erkeklerin içine giydikleri beyaz kısa kollu bisiklet yakalı atletler varya onun üstüne renkli renkli kalemlerle bir sürü yazılar yazdım ön kısmına ortasına büyük hafrlerle siyah pullarla seni seviyorum yazdım. Düğmelerden göz burun ve dudak yapıp gönderdim. ınan bana çok mutlu oldu ve arkadasları hepsi çok beğendi sevgiilisiyle kavga edenler bile oldu

Cok duygulanmıştı. Onunda bana gönderdiği bir hedi var bende onu çok begenmiştim. Udak bi cam fanus almış içine renkli renkli kağıtllardan bir sürü notlar yazmış gül yaprakları ve renkli boncuklar koyup göndermişti. çok beğenmişti. Hergün bir notunu okuyordum sabah kalkar kalmaz bu da iyi fikir:) bunlardan birini yapıp yanına da ufak bir hediye alabilirsin

Bir keresinde albeni çikolata almıştım kendime tam açıp yiyeceğim aklıma o geldi kargoya verip göndermiştim buda hoşuna gitmişti yalnız çikolata manalı albeni

Gelcem alcam seni dedi :26: