• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye amaaa markası sorun:((

BowDown

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
61
8
13
Sevgilime hediye aldım daniel klein marka bi saat ama internette bu marka için yazılanları okudum çok dandik çakma falan gibi yorumlar yapmışlar çok beğenerek almıştım ama yorumlardan sonra hiç içime sinmedi sizce rezill olur muyumm :(((((

Ne olursa olsun dusunerek almissiniz suan bu kadar uzulmeniz bile onu ne kadar onemsediginizi gosterir. İcim sizladi cok duygulandim. İcinizin cok temiz olduguna eminim. Keske daha cok imkanim olsaydi sen daha iyilerine layiksin ama seni dusunerek bi hediye aldim demeniz yeterli bence. :)

Evet replika bir marka ama hediye hediyedir markası, küçüğü, büyüğü olmaz :) Gönül rahatlığıyla verin hediyenizi benc :)

Ben sevgilime hediye alacağım da arkadaşları dalga geçecek.
O dalga geçme ihtimali olan arkadaşlarının alnını karışlarım, herşeye maydonoz olmasınlar öyle.

Pfiyatı nedir bence beğenmeniz yeterli..

Sevgilime hediye aldım daniel klein marka bi saat ama internette bu marka için yazılanları okudum çok dandik çakma falan gibi yorumlar yapmışlar çok beğenerek almıştım ama yorumlardan sonra hiç içime sinmedi sizce rezill olur muyumm :KK43:((((

Aynı marka saat bende sevgilime hediye daha vermedim ama kaliteliye benziyo ayrıca 2 yıl garantisi var ben çok beğendim

markayla ilgili bir şey eklemek isterim
bir arkadaşım söylediğiniz markanın güneş gözlüğünü almıştı internetten
iyi bir marka zannetmiş
ve gelen ürün sokakta satılan 5TL liklerden farksızdı

ben rezil olacağınız için ya da sevgiliniz beğenmezse diye yorum yapmicam,
hediyeyi bu şekilde değerlendirenlerden değilim

ancak kandırılmanızı istemem, paranıza yazık
iade etmenizi öneririm, gelen ürün bahsettiğim gözlük gibiyse..

benim bu marka bi saatim var ve 5 yıllık 1 yıl sürekli kullandım sonra arasıra taktım hiçte bişey olmadı... bu markanın 20 tlye satılanıda var 100 tlye satılanıda ayrıca siz düşünüp almışsınız neden rezil olasınız ki

Sevgilime hediye aldım daniel klein marka bi saat ama internette bu marka için yazılanları okudum çok dandik çakma falan gibi yorumlar yapmışlar çok beğenerek almıştım ama yorumlardan sonra hiç içime sinmedi sizce rezill olur muyumm :KK43:((((

Korkmayin erkekler bu tip konularda biz kadinlardan cok daha anlayisli ve insaflilar. :) Sorun olmaz diye dusunuyorum, ama icinize sinmezse iade sansiniz yok mu?

Ben de bir kere sevgilime ucuz bir hediye aldım markasi da dandikti. Ama cok begenmistim switin uzerinde yazan yaziyim.
O benden daha pahalı markaları tercih eder kendi kiyafetlerinde.. Ben o kadar takmam.
Ilk senelerimizdi biliyordum da biraz markaya takilacagini verirken markasina değil üzerinde ki yazıyı oku dedim verirken :D o da güldü 6 yıl geçti hala durur o hediyem giyer arada sırada, mutlu oluruz üzerini okudukça.. :)
Sizde o şekilde diyebilirsiniz cok begendim markasina takilma diye ;) ama fiyat olarakta vermissiniz epey.. düşünmeniz yeter.. :))

Guzel temiz yurekli kardesim
Sen hic sıkma canini
Senin dusunup hediye alman mi onemli
Markasi mi ???
Tabiki de hediyendir..
Sevgiliye alinam hediyede markada neymiş
Hediyenin en buyuk markasi sensin canim
Yani dusunup alman :)
İnsaninyeterki sevgisinde icten yurekten olsun
Sevdiginin degil hediyesi her sozu hediyedir..
Siz mutlu olun yeterki
Bu size en guzel hediyedir :)

bu markadan 2 saatim var ve severek kullanıyorum.biri hediye diğerini kendim aldım.
hem hediye hediyedir.çok ünlü bir marka olması şart değildir.önemli olan düşünmek ve hediye almak.

Back
X