sevgiliye hediye seçimi..

rabiss222

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
9
0
16
Eskişehir
Sevgili Bayanlar;
çok uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ederim ve şimdi sizin aranıza katılma fırsatı buldum sonunda.Ne mutlu bana.Aklıma takılan her konuda inanılmaz yardımcı oldu bu site ve paylaşımlarınız ve yine yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın doğumgünü yaklaşıyor sizde bilirsiniz ki erkeklere hediye almak çok zordur.sıradna birşey olmasın istersiniz beğenir mi bilemezsiniz ne kadar karakterini zevklerinide bilseniz herkesin verebileceği bir hediye olmamalıdır sizin hediyeniz.2. doğum günü kutlamamaız olucak.ilkinde kendi ellerimle butik pasta yaptım hani şu şeker hamuru ile yapılanlardan birde kurabiye ve tabi hediye aldım birlikte dolaşırken spor ayakkabı beğenmişti o almadan aldım o zaman daha birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık.Şuan bir yılı geçti.Aklımda bir kaç fikir var ama sizden de fikir almak istiyorum.
1-jack wolfskin bot istediği bişey
2- dısel saat
3- çok sevdiğim bir abim bu fikri verdi bana daha önce kız arkadaşına yapmış ve çok şaşırtmış yaşı kadar sevdiği şeylerden hediye al dedi hepsini ufak ta olsa paketle dedi 36 yaşına giriyor düşünün listeyi:)
4-kendin örebiliyorsan atkı bere gibi birşey ör dedi erkekler emeğimizin geçti şeylerle mutlu olurlarmış sözde:)
5-ps3

bilemiyorum daha uygun fikirleri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ki çok fazla vaktim yok.

aslında hepsi çok güsel fikirler herhangi birini seçebilirsinz. bence dieselden saat alabilirsin ben öle yapmıştımm :)

şuan bende aynı dertteyim inan bir kaç şey buldum onu toparlamaya çalışıyorum pazartesi göndericem ama hala hediyem eksik:(

Back
X