Sevgiliye jest :)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Kızlaar:) 10 Eylülde erkek arkadaşımın doğumgünü var . Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz . O benim doğumgünümde çok uğraşmıştı bende ona bir o kadar güzel bir süpriz yapmak istiyorum
Erkek arkadaşım 22 yaşında batak , yanık , poker gibi iskambil oyunlarının ustası , futbol sever , film izlemeye bayılır , pek kitap okumaz .
Ankara'da yaşıyoruz ama Ankara'ya yakın bir şehirde okuyoruz . O tarihte Ankara'da olacağız . Ben ne yapacağımı ne alacağımı bilemedim .
( benim doğumgünümde bir gün mağazada geçerken vitrinde görüp aa ne güzelmiş deyip geçtiğim çantayı almıştı . Çok şaşırmıştım hatırlamasına çok unutkan çünkü :))

Konumu taşımayın lütfeeen En çok rağbet gören bölüm burasıı

özelliklere bakınca iskambil destesi al diyesim geldi :)...
bunlar dışında bir özelliği yok mu erkek arkadaşının? daha iyi yorum yapabilmek adına ....

ikinizin resimlerinden oluşan ve her bir fotonun arkasında o günü anlatan yazıların ve duygularınızın bulunduğu bir albüm olabilir. bu hariç

tuttuğu takımın forması(beşiktaşlıysa kaçırmayın zaten feda formaları çıkmış herkes kapış kapış)

elektronikle ilgileniyorsa mesela laptobuna soğutucu mikrofon vs..(genelde erkekler bayılır böyle şeylere)

güneş gözlüğü vs vs aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
bence ikinizin karakalem resmini yaptırabilirsin. sigara içiyosa şöyle güzel bir zippo çakmak da hoş olur.

ay işkence gibi bu hedye seçme şeysi benm koca bebek sevgilim ps3 oynar hep bende ona 3 tane oyun aldım doğm gnü de bugndü ama hedyleri kaptı önceden :) o yüzden aklıma oyun geliyo :))

PS3 beni çok zorlar maddi yönden . 25o lirayı geçemeyeceğim malesef
Ya ikimizde romantik insanlar değiliz . Fotoğrafımızı yaptırsam kaybeder 3 günde

PS3 beni çok zorlar maddi yönden . 25o lirayı geçemeyeceğim malesef
Ya ikimizde romantik insanlar değiliz . Fotoğrafımızı yaptırsam kaybeder 3 günde

canım ps3 ü yoksa bulaşma zzaten onlar tuzlu ben onun ps3 var diye hep oyun alırım o önceden beğenr bende alırım işine de yarar amaa önceden resmlermizi çıkarttrmştm sonra mink yaraklardan yappılma eski bi deftere benzer albüm almştm resmlermizi byle şekkli şekkli koyp albüme yerleştrmştm amaa biz romantkz azck aşkusum bugn onn doğm gnü olmsna rağmn bna hedye aldı mesla güzel kaltli iskabml kağtları var ondan alablrsn , bilgsyrdı illaki vardır ps3 oyunu yerne bilgsyr oynu alablrsn fifa filan ::) aslında call of duty var ayy biz birlkte oynyorz tek kşi de oynanıyo onu alablrsn :)

aa bak aklıma ne geldi klasik olcak ama 250 tl gözden çıkardysan saat alablrsn . güneş gözlüğü alablrsn hem kullanşlı , hem güzel :)) ay dur gene geldi aklıma fotoğraf makinası alablrsn , mp3 , mp4 alablrsn , eğer dvd playerı yoksa dvd alablrsn film izlemyi sevyomş madem :)

Son düzenleme:
sevgilinin özellikleri ne güzelmiş öyleideal damat maşallahbence ona çok güzel bir gece ısmarla.yanlış anlaşılmasın güzel bir mekana götür eğlenin çılgınca hesap benden de çılgınca hesabı da düşünmeden eğleniversin.daha unutulmz olur.

Zippo çakmak ve takım forması güzel bence de. Bi erkeğin en çok hoşuna gidecek şeyler. Zippo çakmagın üzerine baş harflerinizi falan yazdırırsın bi özelik de katmış olursun sizinle ilgili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…