- Konu Sahibi minikkelebek1
-
Dert degil de bi sorum olacakti. yurt disindan türkiyedeki sevgilime postayla evine bi paket yollamak istiyorum ondan habersiz. nasil olur ama hic bi fikrim yok. paket direk evine mi gider yoksa postanaye mi gelir ordan gidip almasimi gerekir? ve kac günde ulasir acaba bilgisi olan varmi? cok heycanlandim :)
Dert degil de bi sorum olacakti. yurt disindan türkiyedeki sevgilime postayla evine bi paket yollamak istiyorum ondan habersiz. nasil olur ama hic bi fikrim yok. paket direk evine mi gider yoksa postanaye mi gelir ordan gidip almasimi gerekir? ve kac günde ulasir acaba bilgisi olan varmi? cok heycanlandim :)
Bende esime (ozaman sevgiliydik ) göndermistim almanyadan istanbula..
14 gün icinde ulasmisti..
ama sanirim bukadar uzun sürede gitmesi benim sucumdu.. yine bu aylardaydi.. almanyada noel tatili falan oldugu icin baya uzamisti :)
canim benim sevgilimde türkiyede yasiyor ben ekimde en son ona bir paket yollamistim ama haberi vardi ve icinde ilac falan oldugu icin gümrüge takildi yani dikkat etmen gerekiyor gümrüge takilirsada herseyi kabul etmiyolar. ama gümrüge takilmazsa eve gidiyor :)
14 gün cok ya ben bir an önce ulasmasini istiyorum
yok ben atki eldiven filan yollamayi düsünüyorum. calisirken cok üsüyormus aklima böyle bisey geldi sürpriz yapmak istiyorum :)) insallah soru cikmadan ulasir
hehe bende atki göndermistim ozaman.. kendim örmüstüm :)
vallah benim bildigim sürüyor 2-3 hafta..
annemler türkiyedeyken acil birsey lazim olmustu yani 24 saat icinde ulasmasi gerekiyordu..
burdan sorduk gercekten 24 saat icinde gönderme imkanimiz olmustu fakat bizden 60 euro almislardi ozaman
mecburen vermistik okadar parayi...
canım hazır alacaksan Internetten alısverıs sıtelerınden Al turkıye merkezlı bulunan ertesı gun elınde olsun
ben ingiltere postanesinden birinci sınıf kayıtlı ve imzalı gönderdim. 9 pound 25 tl civarı ödedim. 3 günde ulaştı istanbuldaki aileme.
eşim bana normal gönderirdi, 1-2 haftada ulaşırdı.
bir tanesi hiç ulaşmadı, kayboldu yollarda, tesadüf bu ki o da atkıydı
cnm bende bicok kez türkiyeye paket gönderdim eger kücüklerinden alirsan cok pahali olmuyor. ben normal gönderdim postaneden ve en gec 1 ve 1,5 hafta da elindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?