Sevgiliye postayla hediye göndermek

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Dert degil de bi sorum olacakti. yurt disindan türkiyedeki sevgilime postayla evine bi paket yollamak istiyorum ondan habersiz. nasil olur ama hic bi fikrim yok. paket direk evine mi gider yoksa postanaye mi gelir ordan gidip almasimi gerekir? ve kac günde ulasir acaba bilgisi olan varmi? cok heycanlandim :)

Dert degil de bi sorum olacakti. yurt disindan türkiyedeki sevgilime postayla evine bi paket yollamak istiyorum ondan habersiz. nasil olur ama hic bi fikrim yok. paket direk evine mi gider yoksa postanaye mi gelir ordan gidip almasimi gerekir? ve kac günde ulasir acaba bilgisi olan varmi? cok heycanlandim :)

Ben de yollamıştım bikere istanbuldaki (ex)sevgilime :D
Postaneden yurtdışına diyorsun paketin üzerine yapışan etiketi dolduruyorsun sevgilinin adresini fln yazıyorsun. Direk kargoyla Evine geliyo paket :)

Ikı gunde gıder yahu ne tarafa gıdıcek

Bende esime (ozaman sevgiliydik ) göndermistim almanyadan istanbula..
14 gün icinde ulasmisti..
ama sanirim bukadar uzun sürede gitmesi benim sucumdu.. yine bu aylardaydi.. almanyada noel tatili falan oldugu icin baya uzamisti :)

canim benim sevgilimde türkiyede yasiyor ben ekimde en son ona bir paket yollamistim ama haberi vardi ve icinde ilac falan oldugu icin gümrüge takildi yani dikkat etmen gerekiyor gümrüge takilirsada herseyi kabul etmiyolar. ama gümrüge takilmazsa eve gidiyor :)

Bende esime (ozaman sevgiliydik ) göndermistim almanyadan istanbula..
14 gün icinde ulasmisti..
ama sanirim bukadar uzun sürede gitmesi benim sucumdu.. yine bu aylardaydi.. almanyada noel tatili falan oldugu icin baya uzamisti :)

14 gün cok ya ben bir an önce ulasmasini istiyorum :P

canim benim sevgilimde türkiyede yasiyor ben ekimde en son ona bir paket yollamistim ama haberi vardi ve icinde ilac falan oldugu icin gümrüge takildi yani dikkat etmen gerekiyor gümrüge takilirsada herseyi kabul etmiyolar. ama gümrüge takilmazsa eve gidiyor :)

yok ben atki eldiven filan yollamayi düsünüyorum. calisirken cok üsüyormus aklima böyle bisey geldi sürpriz yapmak istiyorum :)) insallah soru cikmadan ulasir

Evet gumrukten gıda maddelerı cıkmıyo bılgın olsun

postaneden yollayinca direk verdigin adrese gidiyor cok gönderdim..

türkiyeden 4 günde geliyordu benim burdan 1 haftadan

hehe bende atki göndermistim ozaman.. kendim örmüstüm :)
vallah benim bildigim sürüyor 2-3 hafta..
annemler türkiyedeyken acil birsey lazim olmustu yani 24 saat icinde ulasmasi gerekiyordu..
burdan sorduk gercekten 24 saat icinde gönderme imkanimiz olmustu fakat bizden 60 euro almislardi ozaman :D
:52::52:
mecburen vermistik okadar parayi...

hehe bende atki göndermistim ozaman.. kendim örmüstüm :)
vallah benim bildigim sürüyor 2-3 hafta..
annemler türkiyedeyken acil birsey lazim olmustu yani 24 saat icinde ulasmasi gerekiyordu..
burdan sorduk gercekten 24 saat icinde gönderme imkanimiz olmustu fakat bizden 60 euro almislardi ozaman :D
:52::52:
mecburen vermistik okadar parayi...

ayy iyi fikir kendin örüp gönermek bende öyle yapmak isterdim ama ben atkiyi örüp gönderene kadar ilkbahar gelir :D 60 € da az degilmis yani :/ neys en iyisi postaneye gidip sorayim ben yarin :))

yardimlariniz icin tesekkür ederim canlarm <3

Ucak kargo ile gonderirsen 1 gune elinde oluyor daha once yurt disindayken Duseldorfdaydim ve Istanbula gonderim 1 gunde ulasmisti firma adi ACS Kurye idi almanya ayagindan bilgi alabilirsin ben 2 yil once gonderiye 27

canım hazır alacaksan Internetten alısverıs sıtelerınden Al turkıye merkezlı bulunan ertesı gun elınde olsun:15:

ben ingiltere postanesinden birinci sınıf kayıtlı ve imzalı gönderdim. 9 pound 25 tl civarı ödedim. 3 günde ulaştı istanbuldaki aileme.

eşim bana normal gönderirdi, 1-2 haftada ulaşırdı.

bir tanesi hiç ulaşmadı, kayboldu yollarda, tesadüf bu ki o da atkıydı :1:

ben ingiltere postanesinden birinci sınıf kayıtlı ve imzalı gönderdim. 9 pound 25 tl civarı ödedim. 3 günde ulaştı istanbuldaki aileme.

eşim bana normal gönderirdi, 1-2 haftada ulaşırdı.

bir tanesi hiç ulaşmadı, kayboldu yollarda, tesadüf bu ki o da atkıydı :1:

ayy kaybolursa cok üzülürüm ya yanina corap filan örüp koymayi düsndüm simdi :D

cnm bende bicok kez türkiyeye paket gönderdim eger kücüklerinden alirsan cok pahali olmuyor. ben normal gönderdim postaneden ve en gec 1 ve 1,5 hafta da elindeydi :34:

Back
X