C cande Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 33 0 86 Eskişehir 23 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cande #1 kızlar merhaba.. gelin burada bıze yapılan ve bizim yaptığımız güzel süprizleri paylaşalım.. hepinizi bekliorum..:asigim:
kızlar merhaba.. gelin burada bıze yapılan ve bizim yaptığımız güzel süprizleri paylaşalım.. hepinizi bekliorum..:asigim:
C cande Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 33 0 86 Eskişehir 23 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cande #2 kızlar konuyu çok alakasız biyere açmışım ya pardon :))) neyse burda dursun bari :))
hatic22 aşığımmmmm Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 3.019 0 356 Konya 23 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cande #3 cande .!.: kızlar konuyu çok alakasız biyere açmışım ya pardon :))) neyse burda dursun bari :)) Genişletmek için tıkla... a.s. Başlığı görünce zayıflamak için sanmıştım ama neyse bu da güzel...
cande .!.: kızlar konuyu çok alakasız biyere açmışım ya pardon :))) neyse burda dursun bari :)) Genişletmek için tıkla... a.s. Başlığı görünce zayıflamak için sanmıştım ama neyse bu da güzel...
C cande Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2010 33 0 86 Eskişehir 23 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cande #4 :) evet ya biraz saçma oldu yanlışlıkla buraya açtım ama sağlık olsun.. zayıflayp güzelleşmek de sevgiliye bı süpriz sayılabilir belki :))kaydirigubbakcemile3
:) evet ya biraz saçma oldu yanlışlıkla buraya açtım ama sağlık olsun.. zayıflayp güzelleşmek de sevgiliye bı süpriz sayılabilir belki :))kaydirigubbakcemile3