Canım ya yaşın 17 ne olur bana kızma,elbette sevecek sevileceksin ama hayat birilerinin kahrını çekmek ona dair acabalarla yaşamak için çok kısa,şu an senin ailenin gözünün içine bakman derslerine yogunlaşman lazımken biz koca kahrı

sen sana ait oldugunu düşündügün ama daha karşına nicelerinin çıkacagını düşünürsek sana ait olmayan birilerinin kahrını çekiyorsun,bir dargın bir barışık iyice yüz göz olmaya degermi
Konularını okumadım sadece şu yazdıklarına istinaden yazıyorum,vallahi gencecik kızlarımızın hayatı sadece sevgilim dedigi insanların üzerine kurmalarına çok üzülüyorum
Dün face hesabından bir arkadaşım oglu ile yazışan kızın mesajlarını okudu(kız ve oglan 15 yasındalar)kızın agzı o kadar bozukki lan lun tarzı konuşmlar oglumlu cıvıklaşmalar nedir bu yahu,biz hayata erken atıldık okuyup (şahsi olarak ben yani)adam olamadık(bazılarının deyimi ile)bari sizler kafanızda aşk meşk mevzularını bir kenara koyunda hem aileniz hem biz hem kendiniz için birşeyler yapın olmazmı
Benimkisi sadece hayıflanma birazda hayat senin diledigin gibi yaşarsın ama bu günlerine bir 1o yıl sonra pehh bee ben neler yapmışım diyeceksin
Sevgiler hakkında güzel olan ne varsa Rabbim nasp etsin
Face de fake hesaba gelince bence yüregini tüketme sözün özü bir AŞKTA SEVGİ VE GÜVEN YOKSA ORADA AŞKTA YOKTUR ZATEN