Sevgiliyi Deneme

ben ona her zaman söylüyorum ve aslında o bunu biliyor sadece kendine yediremiyor ona mecburum sanıyor ama ayrı kaldığımız zamanlarda onsuz kalabildiğimi anlıyor

söyleme göster sadece canım
ve böyle devam et kimsenin kölesi olma

doğrudur bilirim.. 18imdeydim eşimle tanıştığımda, türlü türlü kıskançlıklar, krizler kavgalar çıkarrtım ben de zaman zaman.. ama şimdi aradan geçen bunca yıl sonra kendime şaşırıyorum mu desem kızıyorum mu desem gülüyorum mu desem.. karmaşık duygular.. çünkü birşey bizim olacaksa oluyor, olmayacaksa da kendimizi paralasak da farketmez.. sen şimdi o kız gibi konuşup bunu sana söyleyip söylemeyeceğine bakacaksın.. peki ya söylemezse? seviyorsun zaten.. söylemedi deyip kriz çıkarıp sonra yine affedecek miisn yoksa çıkaracak mısın hayatından? sonuç affetmen olacaksa hiç yorulma bunlarla

mesajımı görür görmez söyledi bana :)

Ne kadar çocukça.:ssz:
Güvenmiyorsanız ayrılırsınız..
Böyle ufak deneylere gerek yok.

o da senin düşüncen en azından şuan içim rahatladı pişman olmadım yani ama sanırım sen daha önce buna benzer bişey yapıp hayal kırıklığına uğradın öyle bir havan var da?

merhaba kızlar benim daha önceki konumu okuyan bilir ben sevgilime güvenmiyorum şuan şeytanın aklına uydum ve sevgilimin eski sevgilisinin adına fake hesap açtım şimdi sevgilimle kızın adına konuşmayı planlıyorum bakalım bana söylicek mi söylemicek mi diye sizce yanlış mı yapıyorum?? ama yapmazsam içimde kalıcak :(

Canım ya yaşın 17 ne olur bana kızma,elbette sevecek sevileceksin ama hayat birilerinin kahrını çekmek ona dair acabalarla yaşamak için çok kısa,şu an senin ailenin gözünün içine bakman derslerine yogunlaşman lazımken biz koca kahrı :1:sen sana ait oldugunu düşündügün ama daha karşına nicelerinin çıkacagını düşünürsek sana ait olmayan birilerinin kahrını çekiyorsun,bir dargın bir barışık iyice yüz göz olmaya degermi
Konularını okumadım sadece şu yazdıklarına istinaden yazıyorum,vallahi gencecik kızlarımızın hayatı sadece sevgilim dedigi insanların üzerine kurmalarına çok üzülüyorum
Dün face hesabından bir arkadaşım oglu ile yazışan kızın mesajlarını okudu(kız ve oglan 15 yasındalar)kızın agzı o kadar bozukki lan lun tarzı konuşmlar oglumlu cıvıklaşmalar nedir bu yahu,biz hayata erken atıldık okuyup (şahsi olarak ben yani)adam olamadık(bazılarının deyimi ile)bari sizler kafanızda aşk meşk mevzularını bir kenara koyunda hem aileniz hem biz hem kendiniz için birşeyler yapın olmazmı

Benimkisi sadece hayıflanma birazda hayat senin diledigin gibi yaşarsın ama bu günlerine bir 1o yıl sonra pehh bee ben neler yapmışım diyeceksin
Sevgiler hakkında güzel olan ne varsa Rabbim nasp etsin
Face de fake hesaba gelince bence yüregini tüketme sözün özü bir AŞKTA SEVGİ VE GÜVEN YOKSA ORADA AŞKTA YOKTUR ZATEN

Canım ya yaşın 17 ne olur bana kızma,elbette sevecek sevileceksin ama hayat birilerinin kahrını çekmek ona dair acabalarla yaşamak için çok kısa,şu an senin ailenin gözünün içine bakman derslerine yogunlaşman lazımken biz koca kahrı :1:sen sana ait oldugunu düşündügün ama daha karşına nicelerinin çıkacagını düşünürsek sana ait olmayan birilerinin kahrını çekiyorsun,bir dargın bir barışık iyice yüz göz olmaya degermi
Konularını okumadım sadece şu yazdıklarına istinaden yazıyorum,vallahi gencecik kızlarımızın hayatı sadece sevgilim dedigi insanların üzerine kurmalarına çok üzülüyorum
Dün face hesabından bir arkadaşım oglu ile yazışan kızın mesajlarını okudu(kız ve oglan 15 yasındalar)kızın agzı o kadar bozukki lan lun tarzı konuşmlar oglumlu cıvıklaşmalar nedir bu yahu,biz hayata erken atıldık okuyup (şahsi olarak ben yani)adam olamadık(bazılarının deyimi ile)bari sizler kafanızda aşk meşk mevzularını bir kenara koyunda hem aileniz hem biz hem kendiniz için birşeyler yapın olmazmı

Benimkisi sadece hayıflanma birazda hayat senin diledigin gibi yaşarsın ama bu günlerine bir 1o yıl sonra pehh bee ben neler yapmışım diyeceksin
Sevgiler hakkında güzel olan ne varsa Rabbim nasp etsin
Face de fake hesaba gelince bence yüregini tüketme sözün özü bir AŞKTA SEVGİ VE GÜVEN YOKSA ORADA AŞKTA YOKTUR ZATEN

çok haklısınız herşey gelip geçici biliyorum önüme daha kimler çıkıcak ama benim kide biraz çocukluk işte :D

ah be canım ne biliyosun sen olduğunu anlamadığını? bunu yapınca şimdi komple güvenmeye mi başladın peki? konunun basında demişsin hiç güvenmiyorum diye, ne yaptı da güvenmiyorsun ?

Son düzenleme:
çok haklısınız herşey gelip geçici biliyorum önüme daha kimler çıkıcak ama benim kide biraz çocukluk işte :D

Ben hep 2o yaşında kalmayı çok isterdim:14:,halada öyleyim geri gelirmi o günler ne mümkün:5: sen daha 17 de ve hayatın en güzel yerindesin,o güzel yüregini böyle ucuz şeylerle tüketme ve doldurma olurmu,çünkü seni gerçekten sevecek ve güvenebilecegin insanlar çıkacaktır karşına,
Sana bir damla gözyaşına ölürüm diyebilecek dürüst insanlar nasip etsin Rabbim,ben şimdiki aşklara demiyorum sevdalara bile inanmıyorum,kirlenmişliklerin içinde temiz kalmaya çalışıyoruz sende her haline öyle kal olurmu,kirli olana kimse el uzatmaz(sakın bu kirliden kasıt cinsellik olarak algılanmasın)insan nasıl kirlenir biliyormusun,kin güderek,kalbini sürekli acılara mesken ederek,sürekli bir güvensizlik duygusu içinde yaşayarak,yaşından büyük acılara,sıkıntı ve dertlere kafa yorarak,üzüntüler insanın tüm güzelligini o yüzünden alır hem kalbi hem bakışı kirletir
Çocukça diyorsun gel sen azıcık daha büyü ve genç kızlıgın getirdigi o havai şeyleri geride bırak ve hayata dimdik güvenerek kaldıgın yerden devam et,çünkü sürekli seni acıtan ve kapına gelip yalvaran birinden bence hayır gelmez
SEVGİLER TATLIM:16:

o da senin düşüncen en azından şuan içim rahatladı pişman olmadım yani ama sanırım sen daha önce buna benzer bişey yapıp hayal kırıklığına uğradın öyle bir havan var da?

Sabahtan beri akil alip, aslinda haklisiniz diyip, sonra insanlar burada ciddiye alip cevap verirken, gidip dediginizi yapip, sonuc olumlu gelince aslan kesildiniz galiba...
Ayrica evet cocukca, cok cocukca...
Birincisi yasiniz 17 ve sordugunuz soru ve olay cocukca...
Fikir almak icin konu acip, cevaplari dinlememek cocukca...
Sonuc olumlu olunca burnu dikmek cocukca...

"15 - 17 yaş arası beraber olduğun kişiye güvenmemek" korkunç bir cümle bence..
çocukça denmesine kızma canım çünkü çocuksunuz zaten..

yanlış düşünüyorsun bunu yapman inan çok saçma olur
şöyle diyim, eğer birşey yapacaksa başkasıyla konuşmak gibi seni aldatmak gibi, zaten her türlü yapar sen düşünüp üzerine gitmeyi bırak, bende senin gibiydim bir zamanlar ve o zamanki sevgilimin dediğini hiç unutmuyorum "sakınan göze çöp batar, bu kadar düşünme" demişti bu küpe oldu kulağıma :) sakındığım göze çöp batmıştı.. O yüzden şöyle düşün yaparsa kendine yapmazsa kendine, yani sonuçta yanlış birşey yaparsa kaybedecek olan kendisi, yapmazsa kazanacak olan yine kendisi.

Güzel kardeşim, kardeşim diyorum, çünkü kardeşim yaşındasın.
İnsanları denemeyi severim. Ama şöyle, mesela "sana ihtiyacım var" derim. Gelirse değerimi anlarım, gelmezse eyvallah.
Fakat böyle olaylarda, karşılaşmaktan korkar hep insan gerçeklerle aslında.
Eğer korkmuyorsa zaten böyle bir denemeyi yapmadan koparıp atar bence.
Karşılaşacağın ihtimaller canını yakmayacak "derslerini etkilemeyecekse" dene canım.
Ama 17 yaşında bir genç kızın önceliği ders olmalı.
Tabi şimdi sen beni anlamayacaksın ama keşke geç olmadan anlasan ...
Keşke ben, ablalarımı geç olmadan anlasaydım :ssz:

Bence hic gerek yok ozellikle de bu sekilde bir denemeye. Mesela cok samimi konussa ne yapacaksin? Sen uzuleceksin sonucta. Guvenmiyorsan deneme bile. Benim de boyle bir sevgilim vardi ayrilinca pesimi birakmamisti bir turlu hatta 7 defa falan ayrilip geri barismistik :D ugrasmaya degmez zaman kaybi yapiskan erkekler seni yipratmaktan baska bir seye yaramaz

Back
X