Sevgiliyi/Eşi Ailesinden Soğutmanın Yolları (Anasıyla Evlenmedik Hüleynn Diyenler)

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
Soğutmaaa dediiik ayırma değil !

bu ülkenin ennn büyük sorunlarından biri anasından danasından kopamayan birey olamamış erkek popülasyonu!! sevgilisi olursun giyimini beğenmez annesi "bu benim gelinim olamazzz!!!"

zar zor söz takılır. suratlar bi karış takı alınacak olur olaylar olaylar olaylar!!!

hele o çirkef ne oldum delisi görümceyi hiiiiiççççç saymıyorum bile. hadi sözü tut ki atlattın. kaynananın bin işkencesiyle görümcenin bin iğnelemesiyle, aşık olduğun adam desen "tıs tıs". laf bilmez korumaktan acizzzz!!! ama sevmişsin bir kere o gönül konmuş böke

bazılarımız efendiliğinden ödün vermez

bazılarımız ben de ana kuzusuyum leynn diyerek çirkefe bağlar. bir yapana bin karşılık verir (eline sağlık )

falan sonuç çoğu zaman mutsuz bir evlilik olur. bazen ipler tamamen kopar (sizinle kocanızla değil) bazen ağız dolusu küfürler edildiği halde aynı sofrada yyemek yenir.

her ne kadar inanmasam da büyü olaylarına falan hiç girmiyorum.

pekiii bu topicte napcaz?

olay belli. boş yorum yazmak yok kızlar. mantıklı çözümler istiyorum. psikolojik bir savaşsa bu bu savaşın galibi biziz!!!

o doğurduysa biz de sevdik!

kocamız/sevgilimiz bizimdir! bizim kalacak.!!!1

ben başlıyorum.

bir kere 2 farklı duruma 2 farklı çözüm geliştirmeliyiz.

1. annenin sizi kesinlikle asla ve asla ve asla ve asla istemediği durumlar
2. evlilikten sonra. (yani bir şekilde istemiş ki evlenmişsiniz efenim)

1. durum için tek çare erkeği kendinize manyak gibi aşık etmek. öyle aşık etmek ki ve öyle bağlamak ve öyle alıştırmak ki artık sizsiz bir hayat düşünemesin. son derece politik ve sabırlı olmak gerekiyor. biliyorum çıldırıcaksınız o çirkef annesine uğradığınız haksızlıkları haykırmak için ama yapmayın. hatta ve hatta sevgilinize sözlünüze nişanlınıza bile söylenmeyin. siz kendinize bağlamaya bakın. ama mesela diyelim ki size "yarın annemi dişçiye götürücem." dedi. hemen araya girin. bitanem annen tek başına da gider ama benim akşamdan beri böbreklerim ağrıyor beni götürsen ((8
evet. durduk yere hastaneye gitmiş olacaksınız ama hiç olmazsa böbrekleri kontrol ettirmiş olursunuz. fena mı
ha bu arada mutlaka kayınvalide adayınızın bu durumdan haberdar olmasını sağlayın. kapiş

2. ilk durumdaki hali kapsar şekilde davranmak. asla ama asla kayınvalide ile tartışmayın. size laf söylerse direkt ortamı terk edin. tek tepkiniz bu olsun. çünkü söyleyeceğiniz her söz çarpıtılarak aleyhinize delil olarak kullanılacaktır. ama siz susarsanız onun söylediği her şey aleyhe delildir.
şikayet ederken yani anayı kocaya şikayet ederken sakın çirkef bir dil kullanmayın. mazlum olun. kırık bir ses tonuyla anlatın olanları. nasıl dayanıcam bilmiyorum falan diyin. bu taktik 1000 yıldır çirkef kaynanaların oğullarına uyguladığı taktik. bu silahla vurmalı onları.

umarım yararlı olmuşumdur. litfen deneyimlerinizi bizimle paylaşın ki çirkef kaynana duvarını ve tıs tıs erkek popülasyonunu aşalım.

muço grasyas

kullandığın üslup çok garip. konuşma dilin de böyleyse... neyse. diğer konularını da okudum. üslubun hormonlarından olabilir. bence senin bu dertten daha büyük ve ciddi sorunların var. önce onları çözmelisin.

ben bu yöntemlerin işe yarayacağını pek sanmıyorum
sen evli misin canım?

Hicbir taktiğim yok sma mrrak ediyorum ne yazilacak yalniz su var yillar gectikce bunlarin analari daha kiumetli oluyo r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…