Sevgiliyi sık aramak

sekerportaakali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
1
0
1
Bir problemim var. Erkek arkadaşımı çok sık arıyorum. Sıklığı 2 veya 3 saatte bir, bir iki dakika konuşma şeklinde. Uzun yıllardır beraberiz ve ben uzun yıllardır bu kadar aramayı alışkanlık haline getirmişim. Şu konuda takıntım var. “Dışarı çıkar da bana haber vermezse, acaba nereye gider kimle gider, aramadan gitti mi acaba” diye endişeleniyorum. Güven meselesi asla değil ama takılmasını istemediğim çocukluk arkadaşları var. İstemememin sebebi çok laubali insanlar ve illa ki yanlarında kafeden veya clublardan tanıştıkları kızlar oluyor. Hiçbir işte ciddiyetleri yoktur. O yüzden onlarla olmasını istemiyorum.

Bir nevi arayarak kontrol ediyorum, tabi sadece “napıyosun” tarzı bir iki dakika konuşma oluyor. Sizce bu kadar sık aramak insanın değerini düşürür mü? Siz ne kadar sıklıkta arıyorsunuz?

Arama sıklığı ve süresi normal düşünce tarzı yanlış.
Bir problemim var. Erkek arkadaşımı çok sık arıyorum. Sıklığı 2 veya 3 saatte bir, bir iki dakika konuşma şeklinde. Uzun yıllardır beraberiz ve ben uzun yıllardır bu kadar aramayı alışkanlık haline getirmişim. Şu konuda takıntım var. “Dışarı çıkar da bana haber vermezse, acaba nereye gider kimle gider, aramadan gitti mi acaba” diye endişeleniyorum. Güven meselesi asla değil ama takılmasını istemediğim çocukluk arkadaşları var. İstemememin sebebi çok laubali insanlar ve illa ki yanlarında kafeden veya clublardan tanıştıkları kızlar oluyor. Hiçbir işte ciddiyetleri yoktur. O yüzden onlarla olmasını istemiyorum.

Bir nevi arayarak kontrol ediyorum, tabi sadece “napıyosun” tarzı bir iki dakika konuşma oluyor. Sizce bu kadar sık aramak insanın değerini düşürür mü? Siz ne kadar sıklıkta arıyorsunuz?

Ayy ben hiç aramıyordum hep o arardi , terk eden de o oldu ama:skandal:
O beni çok arardi, hatta neden beni aramıyorsun diye trip atardı ondan dolayı iki güne bir arardım. Her gün konuşurduk ama , o her gün mutlaka arardi. Baktım aramıyor acaba bir şey mi oldu diye ben arardım. Yani işin özü: biz de sık sık konuşurduk. Beni bir yerden sonra sıktıydı bu durum ama alismistim. Sonraları kendi de aramaktan sıkıldı. Bana kalırsa özlemek daha iyi ama üç beş günde bir konuşan çiftleri de anlamıyorum . Hesap sorma şeklinde değilse günde iki üç kere konuşmak normal.

Biz de saat başı araşıyoruz. Genelde o arıyor ve en az 5 dk konuşuyoruz. Bu kontrol amaçlı değil kesinlikle. Bir yere giderken haberimiz olsun diye deriz zaten. Gitti de söylemedi mi acaba filan diye endişe duymanız güvensizlik sinyalleri veriyor. Kendinize itiraf edin.

Şunu da belirteyim arkadaşkarından rahatsız değilse bir durup düşünün. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.

Yani senelerdir bunu yaptığınıza göre erkek arkadaşınız bu durumdan rahatsız değil. Devam edin madem.

Back
X