sevgiliyi unutmanın formülü

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. yaklaşık 3 yıllık ilişkim bitiyor ama ben farkındayım ki hala cok seviyorum.. ama olmycagından o kadar eminimki artık elimden çabalamak adına bişey gelmiyor. üniversite okuyorum.. bu son yılım ve 1 hafta sonra finallerim başlıycak artık unutmak istiyorum ama surekli o aklımda oldugu surece ders calısamıyorum..

öyleki bizim ilişkimiz biteli neredeyse 2 ay oldu.. ama bu 2 ay içinde bi cok kez barısıp 2 gn sonra tekrar ayrıldık.. her defasında kalbimizi bi cok kez kırdık ama sonucta birbirimize soyledigiiz tek sey seni seviyorum demek oldu.. ama her defasında sonuc yıne aynı oldu yine anlasamadık yine ayrıldık..

artık ümidimi kesmek istiyorum ama hala ondan mesaj beklıyorum.. artık umidimi kesmek ıstıyorum.. aslında umidimide kestim.. ama unutamıyorum işte.. bana zamandan baska bi formul verebilirmisiniz..?:ssz:

unutmayı istemek için sence de biraz erken değil mi, üstelik 3 yıllık bi sevgiliyi?

erken galiba ama boyle unutmadıgım surece de acı cekiorum.. ikimizde cok denedik barısmayı ama basaramıyoruz tekrar eskisi gibi olamıyoruz..

aslında surekli kavgalar yuzunden degil ayrılmamız.. biraz onun inadı yuzunden bu haldeyz desek yeridir...

bi sefer ayrılıgımızda cok ugrastım barısmak ıcın ben ugrastıkca o bennden nefret ettigini soyler oldu.. araya bi sogukluk girdi. 1 ay sonra tekrar denedik 2 gun sonra cekemıyorum nazını artık dedı gene ayrıldı.. 2 hafta sonra bidaha aradı hersy guzel olucak cok sevıorum seni diye.. 3 gun sonra yine ayrıldı yapamıyorum sana tekrar ısınamıyorum die.. daha 1 hafta once bulustuk bana ne zaman evlenicez diye sordu anladım ki barıstık.. 1 hafta sonra ben senınle evlenemem yapamıyorum dedi yine ayrıldı..

unutmak ıstedıgımden mi bimiyorum ama onun surekli boyle gidip gelmelerinden yoruldum artık yıprandıgımı hıssediyorum.. dayanamıyorum ama barısmak istedikce o benden soguyo.. kendimden bişeyler koparmaktan bıktım artık vazgecmek ıstıyorumm..

Şaka gibi yaa.. Buhranlar geçiriyor herhalde eski sevgilin.. Bir gün barışalım, bir gün ayrılalım..

Aslında erkekler düz mantık, kolay anlaşılır yaratıklar, ama dertlerini anlatırlarsa ! Yoksa böyle uzaktan uzaktan kafalarında kurup, pat diye sonuçla adamın karşısına çıkınca 'ne oluyor lan!' oluyorsun.. İşte o zaman mantık yürütemiyorsun..

Yalnız şunu bilir şunu söylerim, bu kadar karışık görünse de sebebi çok saçma, çok basit, incir kabuğunu doldurmayacak bir şeydir.. Buna eminim.. Ve şunu anladım ki, genellikle de erkekler evlilikten, sadece maddi açıdan yeterli olamayacaklarını düşündükleri için kaçıyorlar..

Düğün, ev kurmak vs.. Eş çalışmıyorsa onun sorumluluğunu almak, olursa gelecekteki çocukların sorumluluğu.. Hepsinin temelinde maddiyat yatıyor.. Bu yüzden duygularından bile vazgeçebiliyorlar..

Tek formül Zaman...
Ne yapsan olmaz...
Zaman geçtükçe en derin yaralar bile kapanıyor.
Önemli olan bu geçiş dönemini atlatmak.
Onu düşünmemeye çalışman lazım.
Zor olacak biliyorum ama, düşündükçe daha kötü olursun...

net olayım mı? eski sevgilin bi dengesiz olabilir mi sence de. şu yazdıklarından sonra üzgünüm ama seni gerçekten sevdiğine inanmıyorum

merhaba eski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu kendi değerini bil spor yap yoga gibi mesela rahatla, dua et bol bol, aslında pek çok şey seni biraz rahatlatıp unutmanı kolaylaştırabilir canım

Back
X