• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyiz ama..

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
aşık olduğum çocuğa 1 hafta önce açılmıştım. ama ozamandan beri bana soğuk davranıyordu benden kaçtığını düşünüyordum ama dün mesajda bana çıkma teklifi etti hata mesajlarında çok ilgi gösterdi teklif ederken. bende kabul ettim tabi mutluluktan uçuyordum hiç beklemiyordum. ve ilk sevgilim oldu bende tecrübesizim.
ertesi gün iş yerinde yüzyüze gelince hiçbişey olmamış gibi dvrandı. diğer günlerden farksız bir gündü. pek konuşmadık. bende utangaç biriyim. buarada çocuk karakter olarak içi dışı pek bir değil, biraz içe dönük,odun ve aşırı dindar biri. ikimizde birbirimize karşı odunuz. konuşurken yüzüme bakmıyodu önceleride ,halada bakmıyor ya . s
nolcak benim halim : (

Son düzenleme:
Belki aynı işyerinde çalıştığınız için orada mesafeli duruyordur. mesela iş çıkışı bişeyler yapalım mı diye sorabilirsin. belki dışarıda daha farklıdır..

aşık olduğum çocuğa 1 hafta önce açılmıştım. ama ozamandan beri bana soğuk davranıyordu benden kaçtığını düşünüyordum ama dün mesajda bana çıkma teklifi etti hata mesajlarında çok ilgi gösterdi teklif ederken. bende kabul ettim tabi mutluluktan uçuyordum hiç beklemiyordum. ve ilk sevgilim oldu bende tecrübesizim.
ertesi gün iş yerinde yüzyüze gelince hiçbişey olmamış gibi dvrandı. diğer günlerden farksız bir gündü. pek konuşmadık. bende utangaç biriyim. buarada çocuk karakter olarak içi dışı pek bir değil, biraz içe dönük,odun ve aşırı dindar biri. ikimizde birbirimize karşı odunuz. konuşurken yüzüme bakmıyodu önceleride ,halada bakmıyor ya . s
nolcak benim halim : (

odun mu :1:. yas kac bu arada?

hmmm oda cekiniyordur senin gibi bence, msjlasin biraz, sonra bulusup konusursunuz daha samimi olabilirsiniz belki ozaman. ama daha ilk gün, önceden arkadaslik yoksa birbirinize alismaniz lazim. hem böyle olmasi bence daha iyi, agirbasli, civik degil... biraz zamana birakin, ama ikinizden biri adim atmali tabi... :34:

ya ben çok tecrübesizim. ne yapmalıyım bu işler nasıl yürüyor. hiç mesaj atmamalımıyım sıkmamak için yoksa.. nasıl davranmalıyım. ? o utangaç ben utangaç .. pff

ilk adımı senden bekliyordur. o da utanıyordur biraz sonucta yenisiniz ya zamanla alışırsınız birbirinize :) rahat ol gitsin :D

İş yerindesiniz diye mesafeli davranmış olabilir
İçe dönük ve dindar diyosun bu sebeplerden yüzüne bakmamış olabilir,yada utanıyordur
Dışarıda buluştuğunuz zaman daha iyi anlarsın huyunu suyunu

iş yerinde olduğu için ve de utangaç bir yapıya sahip olduğu için yakın davranamamıştır zaten teklif ettiği için belki ondan sonra ki adımı senden beklemişte olabilir.ayrıca tecrübesiz de olsan bu konu da herhangi birşey yapmana gerek yok ki canım zaten akışına göre sizin sevginize hareketlerinize göre şekillenir yani herşey

Back
X