aliskanlik bu nick 15 senedir hayatimda olunca hep bi yerlerde onun adi gecio ama iste ben jestlerle dolu bi kadinmda ya oooo nickle adama öküz demeyeydin iyiydi
bende yapmasam ne olck cocugumuzda olmadi yeni tedavi goruyom ailemle ayri sehirlerdeyiz o baba yapmasa ben ona yapmasam ne yapcm zaten yanliz hissediyorm kendimiSende alma ozaman
Nick'te açık adres var mübarek, bi apartman no ve daire bilgisi eksik.o nickle adama öküz demeyeydin iyiydi
ugrasmayim diye hemen heryerde gecen nicki aldim bu sehirde esimden baska kimssm yokTc ni yazsaydın nickine
Yani bazı şeyler köprüyü geçene kadar oluyor biraz kabullenmek lazım bu durumu gerçi ben çok ince ruhlu biri değilimdir bu konularda belkide o yüzden alışılabilicek kadar basit geliyor
onuda yapardimda erindim :) bu nick heryerde geciyo ugrasmak istemiyormNick'te açık adres var mübarek, bi apartman no ve daire bilgisi eksik.
Hayır gün gelecek bir konuya yanıt yazacaksınız, elalem Google'layıp "ama öyle deme şimdi senin burnun da güzelmiş" diyecek. Biraz gizlenmek iyidir.oldumu kızlar ya cok geldiniz ustume :)
dogru aslinda mantikli geldigi icinde nicki degistirdim hem o kucuk sorundu geldi gecri esimi ne yapcm ben adam tv okuzu disaei bile cikmiyoruz birlikteHayır gün gelecek bir konuya yanıt yazacaksınız, elalem Google'layıp "ama öyle deme şimdi senin burnun da güzelmiş" diyecek. Biraz gizlenmek iyidir.
onlar oluyo her sabah uyandigimizda veya her isten geldiginde oluyo benimkinin yuzune tukursen yarabbi sukur diycek tm sinirlendigim zaman hemen barismaya calisiyo adama agzimla bana cicek al diom isler yogundu dio ya biraz olgi biraz zaman gecirmek gezmek jest olmazsa olmazki biz sanki 50 yasindamiyiz kaynanam benden cok zaman geciriyo valla kayin babamla :)Sevgililik dönemi jest ve sürprizlerini ararsan çok hüsrana uğrarsın.benim eşimin bana sevgiliyken yaptıkları ile şimdikini kıyaslasak devede kulak benzetmesi yerinde olur.bu sene evlilik yıl dömümüzü bile unuttu yedi fırçayı benden kendine geldi.akşam 7'de fırçanın verdiği gazla çiçek ayarlamış bi şekilde.1saat sonra orkidelerim geldi ben unutmadım da sana sürpriz olsun diye kıvırdı.önce yemiş gibi yaptım iki gün sonra yemediğimi ama çabasının hatrına yemiş gibi yaptığımı söyledim.jest sürpriz iyi hoş ama sıcak bir sarılma,sevgi dolu sözün ve güzel bakışın yerini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?