sevgiliyken böyle degildi bu adam...

ygmrbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
422
253
23
33
jest yapmaya bayılıyorum.. hediyelesmeyi suprizleri sevgiliykn oda oyleydi hediyelerle suprizlerle doluydu ciceksiz gelmezdi ozel gunleri unutmazdi. simdi azimla cicek istiyorum yok ozel gunleri onemseme yok hala adimla cagirmiyo 6 sene oldu evleneli ama sadece bu ozelligi kaldi evde hep benim hedoyelerim dolu o kalas odun kisacasi okuz delircemmm

Tc ni yazsaydın nickine :KK53:

Yani bazı şeyler köprüyü geçene kadar oluyor biraz kabullenmek lazım bu durumu gerçi ben çok ince ruhlu biri değilimdir bu konularda belkide o yüzden alışılabilicek kadar basit geliyor

Tc ni yazsaydın nickine :KK53:

Yani bazı şeyler köprüyü geçene kadar oluyor biraz kabullenmek lazım bu durumu gerçi ben çok ince ruhlu biri değilimdir bu konularda belkide o yüzden alışılabilicek kadar basit geliyor
ugrasmayim diye hemen heryerde gecen nicki aldim bu sehirde esimden baska kimssm yok

Hayır gün gelecek bir konuya yanıt yazacaksınız, elalem Google'layıp "ama öyle deme şimdi senin burnun da güzelmiş" diyecek. Biraz gizlenmek iyidir.
dogru aslinda mantikli geldigi icinde nicki degistirdim hem o kucuk sorundu geldi gecri esimi ne yapcm ben adam tv okuzu disaei bile cikmiyoruz birlikte

Sevgililik dönemi jest ve sürprizlerini ararsan çok hüsrana uğrarsın.benim eşimin bana sevgiliyken yaptıkları ile şimdikini kıyaslasak devede kulak benzetmesi yerinde olur.bu sene evlilik yıl dömümüzü bile unuttu yedi fırçayı benden kendine geldi.akşam 7'de fırçanın verdiği gazla çiçek ayarlamış bi şekilde.1saat sonra orkidelerim geldi ben unutmadım da sana sürpriz olsun diye kıvırdı.önce yemiş gibi yaptım iki gün sonra yemediğimi ama çabasının hatrına yemiş gibi yaptığımı söyledim.jest sürpriz iyi hoş ama sıcak bir sarılma,sevgi dolu sözün ve güzel bakışın yerini tutmuyor

o
Sevgililik dönemi jest ve sürprizlerini ararsan çok hüsrana uğrarsın.benim eşimin bana sevgiliyken yaptıkları ile şimdikini kıyaslasak devede kulak benzetmesi yerinde olur.bu sene evlilik yıl dömümüzü bile unuttu yedi fırçayı benden kendine geldi.akşam 7'de fırçanın verdiği gazla çiçek ayarlamış bi şekilde.1saat sonra orkidelerim geldi ben unutmadım da sana sürpriz olsun diye kıvırdı.önce yemiş gibi yaptım iki gün sonra yemediğimi ama çabasının hatrına yemiş gibi yaptığımı söyledim.jest sürpriz iyi hoş ama sıcak bir sarılma,sevgi dolu sözün ve güzel bakışın yerini tutmuyor
onlar oluyo her sabah uyandigimizda veya her isten geldiginde oluyo benimkinin yuzune tukursen yarabbi sukur diycek tm sinirlendigim zaman hemen barismaya calisiyo adama agzimla bana cicek al diom isler yogundu dio ya biraz olgi biraz zaman gecirmek gezmek jest olmazsa olmazki biz sanki 50 yasindamiyiz kaynanam benden cok zaman geciriyo valla kayin babamla :)

jestide gectimde yanliz hissesiyorm kendimi ya otesi var mi :KK43: ama ona siyince bos is cocukca seylere kafani yorma dio