kızlaar bu sorunun cevabına ihtiyacım var.. erkek arkadaşımla sürekli tartışma halindeyiz. birbirimizi seviyoruz bu yüzden de ayrılamıyoruz ama sürekli bir atışma hali... evlilik amacındayız. ben ailemle tanışma meselesini erteledim (normalde bugun aileler tanışacaktı) o gunden beri daha da bi kötü olmaya başladık. oysa aileme açıldığımda cok güzel göstermeye başlamıştı sevgisini aramız da iyiydi. ama şiimdi ne olduysa fena haldeyiz..
sizce kötü giden sevgililik dönemi evlenince iyiye döner mi?
Sanmam.
Evlenince sorunlar ikiye değil ona katlanır.
Bu kavgaların sebebi çok önemli bunun için.
Yani anlaşamıyoruz, bu yüzden tartışıyoruz ama arada aşk var dersen, tabi ki evlenince mutlu olunmaz.
Sadece aşk evliliğinin olmaması taraftarıyım. Zira öyle anlar geliyor ki gözünüz aşkı görmüyor.
O zaman mantık, anlayış giriyor araya.
kavga var kavga var.
yani kavga ettikten sonra uzlaşıp ortak yolu buluyorsanız bu sizi geliştirir.
yok eğer iki tarafta ben haklıyım kabul edeceksen yarışında olup değiştirme niyetindeyse yaşamak zor olur.
resmen düşman gibi pes ettirmek için sürekli ddişeceksiniz.
öte yandan evlilikte paylaşılan zamanın artacak.
daha çok şeyde tartışma çıkabilir.
kızlaar bu sorunun cevabına ihtiyacım var.. erkek arkadaşımla sürekli tartışma halindeyiz. birbirimizi seviyoruz bu yüzden de ayrılamıyoruz ama sürekli bir atışma hali... evlilik amacındayız. ben ailemle tanışma meselesini erteledim (normalde bugun aileler tanışacaktı) o gunden beri daha da bi kötü olmaya başladık. oysa aileme açıldığımda cok güzel göstermeye başlamıştı sevgisini aramız da iyiydi. ama şiimdi ne olduysa fena haldeyiz..
sizce kötü giden sevgililik dönemi evlenince iyiye döner mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?