sevgiliyken el ele, evlendiğinizde aranızda mesafe

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenince ellerimiz ayrılmadı da;
Yusuf paşa doğunca bir müddet ara verdik.Malum bebek arabası tek elle kontrol edilmesi zor:)
Eee henüz onsuz dışarıda çıkmadık.
Öyle muhteşem üçlü hesabı(Allah ayırmasın)dolaşıyoruz şimdilik.

eşim bıraz agır abi oldugundan elele tutusup gezmeyı sevmez acıkcası bende sevmem koluna gırerım sadece kızımı kucagına alır bende gırerım koluna mutlu mesut gıderız elele tutusmamız ancak yatınca evlendıgımızden bu yana 3 yıl bitti hala uyumadan ılla elele tutusup oyle uyicaz yoksa uyuyamıyoruz sırnaşık şey

Valla kızlar ben 26 yıllık evliyim..Eşim 51 bende 46 yaşındayım ve görücü usulü evlendim ama sözlendiğimiz günden itibaren elimi hiç bırakmadı biz hep elele yürüdük...Umarım daha uzun yıllar ellerimiz ayrılmaz...Canım eşim hep arkadaşım,sırdaşım ve güvendiğim tek kişi oldu...He bu arada kendisi ağır abidir o ayrı mesele....

bizdede nisanlandiktan sonra degismedi hep el eleyiz yaklasik üc yi oldu evleneli, hersey iyi güzelde benim merak etdigim baska bisey var..konu sahibi arkadasimi yolda , otobüsde giderken hangi ciftlerin evli hangi ciftlerin nisanli veya sevgili oldugunu nasil anlamis onu merak etdim belki bazi ele ele gördügü ciftler evliydi ne maglumkaydirigubbakcemile3 yanlis anlama arkadasim ard niyetle sormadim merak etdimde

bakmıştır yüzük yok evli değiller bakmıştır yüzük sağ parmakta ha demiştir bunlar nişanlı bide bakmıştır ki yüzük sol parmakta anlamıştır ki evliler haha ha demiştir evliler soğuklar kolay yani anlamak bunu ben hemen anlıyorum:1:

Son düzenleme:
walla bızde hıc ayrılmayız ama sewgılıyken daha bı cocuk oluyosun nedense ewlendıkten sonra bır olgunluk cokuyor we arkadasların dedıgı gıbı sokakta sırnasmaya da gerek yok .. ama bız hıc ellerımızı ayırmayız hep el ele gezerızz:69::69:

EVLİLİĞİMİZİN 4. YILINDAYIZ 2 YILDA SEVGİLİLİK SÜREMİZ VAR HALA EL ELEYİZDİR :nazar::nazar:.......EVDE BİLE TV İZLERKEN EL ELE OTURURUZ YADA SARILIRIZ :38:ÇİFTLERE GÖRE DEĞİŞEBİLİR AMA BİZ HALA SEVGİLİ GİBİYİZ HERKESTE BUNU SÖYLER BİZE :nazar: SENİN EVLİLİĞİNDE GÜZEL OLUR GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN:71:

Back
X