Sevgiliyle yabancılaşmak nedenolur nasil geçer?

espoirreves

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
43
4
6
30
2.5 yıllik uzak sehirlerden gelip universitede yasadigim bir iliskim var bu zamana kadar yazlari ve sometrlari ayda 1 kez günübirlik buluşarak gecirdik ve bu sometr cesitli saglik sorunlarim sebebiyle ne o gelebildi ne ben gidebildim .bu donem mezun oluyoruz.Sorun su ki sevgilim geldiğinde normaldeki gibi yakin hissetmedim onu cok seviyorum ve özlüyorum ama bu sefer cok cekingen ve isteksizdim ve bundan utanc duyuyorum neden boyle oldu ve nasil gecebilir ve okul bittiginde ayri sehirlere döndüğümüzde bu sorun devam eder mi diye korkuyorum

2.5 yıl devam edebilmişse bence geçer o soğukluk da. Soğuğum soğuğum diye kendinizi şartlandırmazsanız belkide hiç soğuk olmayacaksınız normal davranmaya çalışın

Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur demişler.

Hergün beraber olduğunuz gibi olmaz tabiki.

Geçmiyor maalesef. Geçmediği için bugün bir yıllık ilişkimizi noktaladık.

2.5 yıl devam edebilmişse bence geçer o soğukluk da. Soğuğum soğuğum diye kendinizi şartlandırmazsanız belkide hiç soğuk olmayacaksınız normal davranmaya çalışın
Haklisin ama otogarda geldiginde sarilmadim bile hakli olarak uzuldu kirildi 4 ay sonra hep uzak olcaz bana bir daha boyle davranma bile dedi

Neyden utanç duyuyorsunuz? Soğukluk hissi arada geliyor ama sonra geçiyor. Çok üzerine düşmeyin.

Bende bu sebepsiz yere soğudumculardan soğuyorum.
Arkadaş, gerçekten seven insan soğumaz, iki kere iki dört eder bu kadar basit. ( elbette aldatma şiddet vs gibi extrem durumlar hariç ). Elbette bazen buhran yasanabilir, garip ruhsal sorunlar olabilir, yada kendisini kotu hissetme durumu vs olabilir ama eger karsindaki insandan soguyorsan bu dogru bisey degil.
Eger sevmiyorsanız sizi sevene işkence etmeyin. Birakin adamcagizi gitsin hayatina baksin. Sizde soguyormusunuz isiniyormusunuz ne yapiyorsaniz yapin.

Back
X